ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Τελικά από αυτές τις εκλογές όλοι είναι ευχαριστημένοι.Όλοι εχτές περιμέναμε να βγει ο Πρωθυπουργός στο διάγγελμα του και να πει οτι πάμε σε πρόωρες εκλογές.Τελικά όμως βγήκε και μας είπε ότι ο λαός μίλησε και οτι προχωράμε οτι ειναι ευχαριστημένος, τώρα πως είναι ευχαριστημένος….
μονό αυτός το ξέρει .Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Σαμαράς όπως και όλοι οι άλλοι αρχηγοί των κομμάτων ,και εγώ τώρα αναρωτιέμαι καλά αυτοί οι άνθρωποι που ζούνε; σε ποια χώρα; δεν είδαν τα ποσοστά αποχής δεν είδαν τα δικά τους ποσοστά; Ο ΚΟΣΜΟΣ εχει κουραστεί !!!ξυπνάει κάθε πρωί με το κεφάλι σκυμμένο να πάει στην δουλειά του (όσοι έχουν ακόμα δουλειά )ψάχνει να βρει λύσεις να τα βγάλει πέρα και έρχεστε εσεις να μας πείτε οτι όλα είναι καλά; Έτσι θέλετε να σας πιστέψει ο κόσμος ; γιατί εγώ το μόνο που βλέπω είναι το αντίθετο και τον κόσμο να περιμένει την ευκαιρία για να ξεσπάσει (εκτός φυσικά από αυτούς που είναι βολεμένοι ).ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !

 http://o-keramidogatos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    Η αποχή κέρδισε, μαζί και η βλακεία του νεοέλληνων "επαναστατών". Η χούντα συνεχίζεται και μάλιστα ακόμα πιο σκληρή.

    Reply
  2. Μιχάλης

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΤΖΕΦΡΕΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΕΠΕΦΤΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 5% ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ 2% Ο ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!
    ΡΕ ΛΑΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΙΑΑΑΑ!!!ΑΠΟΔΙΩΞΑΜΕ ΠΕΡΣΕΣ,ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ!

    Reply
  3. unforgiven31

    Από τη στιγμή που βγαίνουν οι δικοί τους φυσικά και είναι ευχαριστημένοι. Νομίζετε πως τους πειράζει η αποχή; Τους βολεύει! Η ψήφος στα μικρά κόμματα θα τους πείραζε, αλλά αφού κοιμόμαστε όρθιοι και τους αφήνουμε να αλωνίζουν, καλά να πάθουμε…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟΧΑΒΝΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΠΑΣΟΚ.ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…
    ΕΙΠΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..
    ΑΥΤΟΙ ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ..
    ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΙ ΜΠΛΟΦΑ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΡΙΣΤΙΚΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΗΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΙΚΗΤΗΣ.
    ΑΡΑ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.
    ΠΑΣΟΚ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΕΓΕ:
    -4 ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
    -ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
    -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΤΕΡΜΠΙ
    -ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΝΤΕΡΜΠΙ
    ΕΧΘΕΣ:
    -2 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
    -ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΕΖΑΙΤΕ
    -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
    -ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙ.
    ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ 2% ΜΠΡΟΣΤΑ;;ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ;;
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΑΜ…. ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    του τραβηξαν το αφτι τα αφεντικα του και τουπαν……"σκασε τοσα σουχουμε δωσει….πρωτα θα τελειωσεις και μετα θα φυγεις για πατριντα αμερικη…"

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *