«Να μείνουμε στο Σύνταγμα»

Διαδήλωση διαρκείας στο Σύνταγμα έως ότου «να φύγει η κυβέρνηση» πρότεινε ο Αλέκος Αλαβάνος με συνέντευξή του στη REAL NEWS. O επικεφαλής του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής σημειώνει ότι «ζούμε σε μια εποχή πολιτικής εγκυμοσύνης και…….
χρειαζόμαστε ένα ΕΑΜ της εποχής μας».
Παράλληλα, προτείνει ενιαίο ψηφοδέλτιο της Αριστεράς και χαρακτηρίζει «λαϊκή υποχρέωση» τις διαμαρτυρίες πολιτών σε συγκεντρώσεις μελών της κυβέρνησης.

http://www.newstoday.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

25 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΩΡΑΙΑ! ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΩΡΑ! ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ.

    Reply
  2. ΓΕΝΗΤΣΑΡΟΣ.

    ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣ.ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΑ ΠΛΕΟΝ Ν'ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΑ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ/ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ !!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    11.52 δεν θα σας κλάσουμε τ΄αρχίδια αλλά ΘΑ ΣΑΣ ΘΕΡΙΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ. Άν επιμένετε ελάτε. Να φάτε όμως πρώτα μαγειρίτσα για να πάτε φαγωμένοι.

    ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.
    ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.

    …………………..ΠΑΣΟΚ UBER ALLES.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ωχ, επιασε και τη λεξη εαμ στο στομα του. Τι θα λεει μετα; Πατριδα; Ολα να τα καπελωσουν, ολα να τα συκοφαντησουν για να μην κανουμε τιποτα. Ουτε Αργεντινη, ουτε Εκουαντορ μας βλεπω, πιο πολυ για Μεξικο και Γουατεμαλα.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Εννοειται και ειναι βαλτος. Γιατι και να ηθελες να παραμεινεις Συνταγμα, αφου το ειπε και το ξαναειπε το παληκαρι, δεν θα το κανεις.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    11:27 άντε στον Διάολο πανηλίθιε μαλάκα κοιμισμένε εσύ και το γαμημένο σινάφι σου .ΕΛΛΗΝΑΣ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    .
    Όποιος πάει στο Σύνταγμα για αυτό τον λόγο να ξέρει ότι δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΥΔΡΑΛΙΟΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΠΥΡ.
    Θα γίνει μεγάλο αιματοκύλισμα, ξανασκεφτείτε το. Τώρα πλέον η ευθύνη είναι δική σας. Μην ακούτε τον γύφτο τον Αλαβάνο. Τελευταία προηδοποίηση.

    …………………..ΠΑΣΟΚ UBER ALLES.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Κατι τέτοιες πίπες βγαίνει και λέει ο μπάρμπας, και μετά για κάθε είδους διαμαρτυρία, χαρακτηριζόμαστε συριζαίοι.Εγώ θα πάω στο σύνταγμα αλαβάνε, αλλά άμα σε πάρω γραμμή, θα φας το πιο γλυκό γιαούρτι, μαζί με τον κεσε.Ουστ απο δω, κοπρίτη.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Κοίτα ρε έναν αριστερό με δεξιά τσέπη που ψωφάει για την εργατιά.
    Ζήτωωωωωωωωωωω η Υπατία και τα νέα μεροκάματα .

    Οι αγώνες είναι να δίνονται για να κερδίζονται όχι για να τους καπηλεύονται κάποιοι .

    Αν εσείς κ. Αλαβάνε θέλετε μια χώρα που να θυμίζει μπουρζουαζία ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ στα όνειρα .
    Εμείς τους αγώνες μας τους θέλουμε χωρίς κομματική σημαία από τα εν λόγο κόμματα ης βουλής .

    Το είδαμε το χαΐρι σας .

    Οπότε να πάτε μόνος σας και να πάρετε και το ανεξάρτητο ελεύθερο τύπο της Υπατίας .

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Καλά αυτός δεν είναι μέλλος τών υπαλλήλων τού κατεστημένου;;;; Άλλος ένας Δράκος να μας σώσει από τούς Δράκους!!!!!!!!!!!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Γράφει ο Χάρρυ Κλιν

    Αλαφουζομπομπολοβαρδινογιάννηδες, οι συχνότητες που εκπέμπετε τα ξεράσματά σας είναι δημόσιες, ανήκουν δηλαδή στο λαό, ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ…

    Αρκετό σκατό μας έχετε ταΐσει… Σταματήστε να προκαλείτε το δημόσιο αίσθημα λιβανίζοντας απροκάλυπτα τον ημιπαράφρονα που παριστάνει τον πρωθυπουργό.
    Σταματήστε να προβάλετε το….
    ανύπαρκτο έργο της Παπανδρεϊκής συμμορίας που με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί τη χώρα σε καταστροφή χειρότερη της Αργεντινής…
    ΦΤΑΝΕΙ ΡΕΕΕ…

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΟΠΛΑΡΧΗΓΕ ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΛΕΚΟ ΑΛΑΒΑΝΕ.

    ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.ΜΕ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ?ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ?ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ?ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥ.ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Να μας πει πρωτα ο Αλαβανος αν καταδικαζει τον τεκτονισμο,τον σιωνισμο,και τον εθνομηδενισμο..και επειτα συζηταμε για ολα τα αλλα.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΚΑΤΕΒΑ ΛΕΒΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΚΛΕΦΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Υπαρχει ηδη ΕΑΜ Β' που δεν ειναι ουτε αριστερο ουτε δεξιο αντιθετος μαλιστα θα ελεγα αντιαριστερο, αντιδεξιο και πρωτιστος αντιπασοκικο. Ειναι καθαρα ελληνικο κομμα και με ιδεες, αποψεις που βασιζονται στην γνωση και την αληθεια. Διαβαστε μερικα αρθρα του ιδρυτη Παναγιωτη Τραϊανου και θα καταλαβετε περι τινος προκειται. Αν κατεβει παντος στις επομενες εκλογες, ξερω τι θα ψηφισω.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *