Θα έχανε το σπίτι της από λάθος του δήμου!

Η Ζούι Λούι είναι η νεαρή κοπέλα που «έχασε» το σπίτι της χωρίς να ειδοποιηθεί.

Κατοικούσε στο Νόρκος σε μία γειτονιά έξω από την Ατλάντα των ΗΠΑ ως την στιγμή που την ειδοποίησαν ότι το σπίτι της δημοπρατήθηκε εν αγνοία της, με την δικαιολογία ότι δεν πλήρωσε τα οφειλόμενα δημοτικά τέλη.

Η ίδια έκπληκτη από το γεγονός υποστήριξε πως δεν είχε λάβει το τελευταίο χρονικό διάστημα καμία ειδοποίηση ότι χρωστάει χρήματα. Μάλιστα τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως η κοπέλα από το 2011 που αγόρασε το σπίτι της πληρώνει τους φόρους στην ώρα εκτός από την συγκεκριμένη χρονική περίοδο που κατηγορήθηκε.
Τι συνέβη;

Το ειδοποιητήριο μπήκε μέσα σε ένα φάκελο χωρίς όνομα και διεύθυνση με αποτέλεσμα ο ταχυδρόμος να το επιστρέψει στον δήμο μην γνωρίζοντας φυσικά τον κάτοχο του δέματος.
Η καταστροφή όμως είχε συμβεί. Ο δήμος βλέποντας πως η κοπέλα δεν είχε πληρώσει τα τέλη έδωσε το πράσινο φως ώστε η κατοικία της να δημοπρατηθεί. Η άτυχη κοπέλα ειδοποιήθηκε πως στις 25 Νοεμβρίου θα έπρεπε να εκκενώσει το σπίτι της.

Η ίδια μην θέλοντας να πιστέψει το γεγονός απευθύνθηκε στους ιθύνοντες. Ύστερα από έρευνα του συμβάντος αποδείχτηκε πως το λάθος δεν ήταν δικό της ενώ ο δήμος της ζήτησε συγγνώμη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *