Η ανάπτυξη προχωράει. Εχει και πιο κάτω…

Γράφει ο Αδαμάντινος

Μια χώρα χωρίς ΑΟΖ ειναι ένα σπίτι χωρις πόρτα. Η Ελλαδα δεν αποτελείται ούτε κυβερνάται από Ελληνες αλλά η Goldman Sachs είναι φιλέλληνες και θέλει αναδιάρθρωση. Στην Τουρκια χτιζονται 3 πυρηνικοί αντιδραστήρες εκ των οποίων ένας διπλα μας. Ο Καρατζαφέρης θα βυθίζει πλοία με λαθρομετανάστες. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχίζει να βλέπει φως στο σκοτάδι. Η Ακαδημια Αθηνών ανακάλυψε το Μνημόνιο αλλα όχι ακόμη την κομπίνα της μεταβολής αποτ Τ+3 σε T+10 και την….
υπερχρέω ση της χώρας. Φυλακή δεν πάει κανένας πολιτικός και μεγαλοοικονομοδιαφθορέας. Οι μετανάστες παίρνουν υποτροφίες στις Υπατίες, καλα να πάθει με τους ρουφιάνους και ψεύτες που εβγαλε. Τα νοσοκομεία κλείνουν. Στην Ελλάδα μαθαίνουν Τουρκικα και η Ελλάδα πρέπει να ευγνωμονει τον Γεωργιο Καλό γιατι άξια έκανε το χρέος του. Ο Ανθιμος βγάζει λόγο στούς Lions, που δεν είναι τέκτονες. Ο Ψωριάδης τρωει φυλακή αλλά με αναστολή, ο Πειραιώς ανεβάζει τα spreads, o Mακης πουλαει ο καημενος βιονικό γιλεκο που δεν εχει πατέντα γιατι ειναι κινέζικο μυστικό, τα ελληνικά νησια πουλιουνται χωρις κανενας να ξερει απο ποιόν και πώς … και η ανάπτυξη προχωράει.

Ως το 2012 η Μέρκελ δεν θέλει αναδιάρθρωση για να πάρουν οι μνημονιακοί τα λεφτά τους. Η Goldman ανησυχει για το μετά αφου οι υποθήκες του ψεύτη δεν καλύπτουν τα παλιά χρέη.

Η Ελλάδα δεν έπρεπε να μπεί στο Ευρώ. Την ευθύνη την έχει η μαιμου του Κολωνακίου, ο κατάφτυστος χιμπατζης του Λονδίνου και η Goldman Sachs που έχει σαν κρυφά χαρτιά όλα τα αρχηγα του κοινοβουλίου. Και ο εθνάρχης όμως έπαιξε ρόλο αφου με τουρισμό δεν λέει…

Οι διαφημιστικές εταιρείες στα ΜΜΕ ειναι τα ενδιάμεσα μέντιουμ και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων οι μηχανές μέτρησης των απαντήσεων του συστήματος.

Η Ελλάδα δεν πρέπει να βγει απο το Ευρω και να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση ειτε αρεσει στη Μέρκελ είτε όχι. Η επιστροφη στη δραχμη θα είναι καταστροφή. Μονο οι τραπεζες θα κερδίσουν που ήδη κυκλοφόρησαν το πλαστικό χρήμα χαρις στη βοήθεια της κυβερνησης. Το περι ελέγχου που λεει η κυβερνηση ειναι τριχες αφού οι νόμοι δεν τηρουνται. Αν τηρουνταν δεν θα υπηρχε προβλημα.

Ποια δημοκρατία. Ποιός σοσιαλισμος. Εδω εχουμε ολοκαύτωμα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. O Αδαμαντινος

    Ναι στην αναδιαρθρωση.
    Οχι στην έξοδο απο το ΕΥρώ.
    Σε καμμια περίπτωση επιστροφή στη δραχμή.

    Ενας νυχτωμένος δεν προβλέπει και για να προβλέπεις σημαίνει ότι εισαι ταχύτερος απο το χρόνο.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ
    ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΥΤΗΣ…
    [ΜΑΚ ΚΕΝΖΥ,πρωθυπουργος Καναδα, Ροτσιλντ μεγαλοτραπεζιτης]
    τρεχοντας λοιπον εξω απο το ευρω
    ΑΜΕΣΩΣ…..
    Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΉΜΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΕ?

    Reply
  3. O Αδαμαντινος

    Τα ΜΜΕ υποστηρίζουν σιγα σιγα την επαναφορά στη δραχμή. Αυτό λεει πολλά.

    Η αναρδιάρθρωση εκφράσεται με πολλούς μαθηματικούς τυπους.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Αδαμάντιε μας λές να μείνουμε στό Ευρώ, αλλά δεν μας λες πού θα το βρούμε;;; Δεν παράγουμε σχεδόν τίποτε πού είναι ανταγωνίσημο για εξαγωγή, επιπλέο μέχρι και την τελευταία κρατικής ρευστότητας αποστολής χρημάτων από τούς λαθρομετανάστες στήν πατρίδα τους εμείς πρέπει να τήν δανειστούμε!!!! Το φαϊ πού τρώμε είναι εισαγωγής κτλ. Για κάντα μας πιό λιανά γιατί ακούγεσαι ότι και εσύ κάποιο μήνυμα πας να περάσεις για την συνέχιση της μιζέριας πού μας έφερε το Ευρώ!!!!!

    Reply
  5. agistri

    Με ελάχιστα οικονομικά που γνωρίζω, αναδιάρθρωση και ευρώ δεν κοιμούνται στο ίδιο … κρεβάτι. Γιατί επιβήτορας θα είναι το ΔΝΤ, Μερκελ και η ΕΚΤ.
    Η αναδιάρθρωση με όρους Ελληνικού μονομερούς συμφέροντος ( αυτό σημαίνει αναδιάρθρωση) χωρίς εθνικό νόμισμα και χωρίς εθνικοποίηση τραπεζών είναι είτε αυτοκτονία, είτε ελεγχόμενη χρεοκοπία με όρους ΕΚΤ και ΔΝΤ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Η αναδιαθρωση ειναι ημιμετρο. Αρνηση πληρωμης απεχθες χρεους ειναι το σωστο, οπως εκανε το Εκουαντορ.
    Και η εξοδος απο το Ευρω δεν ειναι αδυνατη ουτε και καταστροφη, οταν γινει κατω απο σωστες προυποθεσεις.
    Η σωστη διαχειρηση του χρεους ειναι πρωτιστως πολιτικο προβλημα και δευτερευοντως οικονομικο.

    Reply
  7. O Αδαμαντινος ΔΙΟΡΘΩΣΗ

    Η Ελλάδα δεν πρέπει να βγει απο το Ευρω και ΠΡΕΠΕΙ να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση ειτε αρεσει στη Μέρκελ είτε όχι.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *