ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ..ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΛΩΝ «ΑΝΔΡΩΝ» ! ! !

Υποψήφιος βουλευτής Χρυσής Αυγής

Με την κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου με  χωρίζει ιδεολογική άβυσσος. ΄Όμως θα ήμουν άδικος εάν δεν ανεγνώριζα πως την διακατέχουν η εντιμότης και το αίσθημα τού δικαίου, καθώς και η ειλικρινής προσήλωσίς της στούς δημοκρατικούς θεσμούς! Σπάνιο φαινόμενο για πολιτικό τού αριστερού χώρου,όπου ανθεί και ευδοκιμεί ο κόκκινος φασισμός!

Κι όμως, η Κυρία αυτή διδάσκει Δημοκρατία σε ολόκληρο το φαύλο, διεφθαρμένο, υποκριτικό,σάπιο πλουτοδημοκρατικό κατεστημένο που,ενώ έχει παραβιάσει τα περισσότερα άρθρα του Συντάγματος, συνεχίζει να αυτοαποκαλείται. «συνταγματικό τόξο»!!
Η πρόεδρος λοιπόν τής Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,χωρίς να «μασάη» τα λόγια της, επανέλαβε την δήλωση Γλέζου, λέγοντας:

«Οι δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία των δύο κομμάτων δεν είναι διατεθειμένες να βαφτίσουν το κρέας- ψάρι και να υπαναχωρήσουν στις αδιαπραγμάτευτες αρχές επί τη βάση των οποίων δόθηκε η λαϊκή εντολή» .

Νοιώθω την υποχρέωση να την συγχαρώ για την ειλικρινή και έντιμη στάση της,τόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση,όσο και για την εν γένει αξιοπρεπή παρουσία της στην Βουλή,ως πρόεδρος.
Τελικά,υπάρχουν και γυναίκες με «ανδροπρέπεια». Λέξις και συμπεριφορά άγνωστος στην πλειοψηφία τών ανδρών που φοιτούν στην «Ακαδημία τού Ψεύδους»!!

Τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου Κυρία Κωνσταντοπούλου!

Ρομαντικός Ιδεολόγος Εθνικιστής
Υποψήφιος βουλευτής Χρυσής Αυγής

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *