ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ:” Το ΠΑΜΕ εξαρχής λειτούργησε σχεδιασμένα σε πλήρη συνεργασία με την κυβέρνηση και την ΕΛ. ΑΣ.”

“TO ΠΑΜΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΟΛΟΥΣ”

Σε δήλωση του στο anti-ntp ο Α.Γεωργιάδης μας είπε τα κάτωθι: Την τετάρτη 19 Οκτωβρίου (μία ημέρα πριν την ψήφιση των άρθρων) υπήρχε έντονη ανησυχία από το σύνολο των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το πως θα μεταβούν, στη βουλή (σωματικά και ψυχικά) με τόσο κόσμο έξω από τη βουλή και στους γύρω δρόμους. Έγινα αυτόπτης μάρτυρας βουλευτών που….
εξέφραζαν τον φόβο τους και την ανησυχία τους. Σε αυτό τo σημείο αξίζει να αναφέρω οτι το ΠΑΜΕ εξαρχής λειτούργησε σχεδιασμένα σε πλήρη συνεργασία με την κυβέρνηση και την ΕΛ. ΑΣ. Η κυβέρνησις και οι βουλευτές της όταν είδαν την περιφρούρηση από το ΠΑΜΕ ανακουφίστηκαν. Αυτό μπορούσε να το διαπιστώσει κανείς που ευρίσκετο εντός βουλής, υπήρχε μια αλλαγή του κλίματος και αποβολή του φόβου. Φυσικά ανάμεσα στα μέλη του ΠΑΜΕ υπήρχαν και οικογενειάρχες που δεν μπορούσαν να αντιληφθούν ότι εκείνη στην στιγμή λειτουργούν ως κυματοθραύστες της οργής των πολιτών και προστατεύουν την κυβέρνηση και την βουλή. Η Μαζικότητα του πλήθους ήταν τέτοια που ο κόσμος είχε σίγουρα την δυνατότητα να απωθήσει τις αστυνομικές δυνάμεις και να εισέλθει στην βουλή.
Το Πάμε για πρώτη φορά έμεινε παραπάνω ώρα στον χώρο του συντάγματος από ότι συνηθίζει. Το κλίμα αποκαταστάθηκε και ήρθαν οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ψήφισαν. Μόλις άρχισαν τα επεισόδια και άρχισε να κυριαρχεί το χάος τότε αποστολή εξετελέσθη· η Α.Παπαρήγα πλησίασε προς το Πλήθος του ΠΑΜΕ και έδωσε εντολή να αποχωρήσει. Είναι γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ επέλεξε να βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ σε μία κρίσιμη ημέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣΠΑΠΑΡΗΓΑ ΠΕΡΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΑΝ ΡΟΥΧΑ

Μετά την επείγουσα εισαγγελική έρευνα η Α.Παπαρήγα θα πρέπει να πάει στην δικαιοσύνη και να στοιχειοθέτηση τις καταγγελίες της. Προσωπικά είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα αποφύγει να πάει ή αν πάει δεν θα έχει στοιχεία. Αυτά όλα τα κάνει το ΚΚΕ και η Παπαρήγα για να θολώσει τα νερά και να ξεχάσει ο κόσμος ότι την πέμπτη το Πασόκ Βοήθησε το ΠΑΣΟΚ. Παρακρατικοί υπάρχουν, δεν χρειαζόμαστε την Α.Παπαρήγα να μας το πει, όμως το εν λόγω θέμα χρησιμοποιείται ως αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από το μείζον θέμα του ΠΑΜΕ

http://anti-ntp.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *