Λύσσαξαν οι παλιοκουφάλες!


Βαρεθήκαμε ειλικρινά να ακούμε να παίζονται στοιχήματα για το …πότε θα πέσει (!) η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ή για το πότε θα «ανασχηματιστεί» ο Γιώργος Πεταλωτής. Και το απαράδεκτον της υπόθεσης, είναι πως αυτά παίζονται ως επί το πλείστον από «πασόκους»! Αλλά τι πασόκους: αυτούς τους πάντα «μάγκες» και «καλοβολεμένους» που βλέπουν ότι με τους Γιώργους στην εξουσία δεν έχει «μάσα» και που από μπροστά τους κάνουν τεμενάδες και κομπλιμέντα και μόλις γυρίσουν την πλάτη τους πριονίζουν τη θέση!
Αυτοί είναι που περιμένουν πως και πως την καταστροφή, για να έρθει (όπως φαντάζονται) κάποιος άλλος και να τους «βολέψει» για …

… να σώσουν τη χώρα! Αυτόκλητοι σωτήρες με λίγα λόγια ή αλλιώς νταβατζήδες! Να ξέρετε λοιπόν, λιγότερο να φοβάστε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και περισσότερο από τους «εφιάλτες» της κάθε παράταξης που κυβερνά και που στην ουσία επιθυμούν να δουν τη χώρα σε δεινή θέση για ίδιον όφελος.

Και κάθε φορά που ένα από τα δύο κόμματα εξουσίας κυβερνά, αντίπαλος δεν είναι το άλλο κόμμα, της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αντίπαλοι είναι πάντα οι «εφιάλτες» μέσα στο ίδιο το κόμμα και μέσα στην ίδια την πατρίδα. Τα «λαμόγια» και οι διακομματικοί και υπερκομματικοί «καλοφαγάδες» είναι οι εχθροί όλου του λαού. Αυτούς πρέπει όλοι να ψάχνουμε να βρούμε για να τους απομονώνουμε.
oasxoliastos

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *