Γιατι αυτός έιναι ο προδότης, αποστάτης, Μητσοτάκης

Ακούστε τι λέει στο 5:20 του βίντεο ο προδότης Μητσοτάκης….

“την ώρα εκείνη που σου χαρίζει τη ζωή και βγαίνεις έξω… 100 φορές να…..
σηκώσεις το χέρι σε χαιρετισμό (ναζιστικό)”
Δε θα σχολιάσουμε κάτι…

Τώρα για τα υπόλοιπα και το κατά πόσο είχε σχέσεις με τους δοσίλογους των Γερμανών την περίοδο της κατοχής, μπορείτε να διαβάσετε κάποιο από τα βιβλία του Κακαουνάκη…
Και όχι λόγια του αέρα..
Με επιστολές, έγγραφα και άλλα στοιχεία για την “αντιστασιακή” δράση του Μητσοτάκη εκείνη την περίοδο..

http://paspartoy.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Ανώνυμος

    520 οι διαφοροι ψευτοπαληκαραδες ας λενε οτι θελουνε.αυτοι που σκοτωνοτανε δηλαδη στα βουνα πολεμοντας σαπιμενε για να γινεις εσυ προθυπουργος.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    +Κύριε και Δέσποτα της ζωής μου,
    πνεύμα αργίας, περιεργίας, φιλαρχίας και αργολογίας μη μοι δώς.
    Πνευμα δε σωφροσύνης, ταπεινοφροσύνης, υπομονής και αγάπης χάρισέ μοι τω Σῶ δούλω.
    Ναι Κύριε Βασιλεύ, δώρησαί μοι του οράν τα εμά πταίσματα,
    και μη κατακρίνειν τον αδελφόν μου·
    ότι ευλογητός ει εις τους αιώνας των αιώνων. +Αμήν

    ***********************************************
    +Κύριε Ιησοῦ Χριστέ
    Υιέ τοῦ Θεοῦ
    ελέησον και σῶσον ημᾶς
    αμην.+

    +Κύριε Ιησοῦ Χριστέ
    Υιέ τοῦ Θεοῦ
    ελέησον και σῶσον ημᾶς
    αμην.+

    +Κύριε Ιησοῦ Χριστέ
    Υιέ τοῦ Θεοῦ
    ελέησον και σῶσον ημᾶς
    αμην.+

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ντροπή μαλάκες. Κανονικά μόλις του χάριζαν τη ζωή, έπρεπε να πει:

    "Σας γαμώ τον Χίτλερ σας και κάποια Μέρκελ που θα βγει στο μέλλον, θα κατουρήσω στο τάφο της, μιας και δεν θα πεθάνω ποτέ, ναζόπουλα-γατάκια".

    Αυτό είναι το σωστό.

    Στ' αρχίδια μου ο σκατόψυχος, αλλά να σκεφτόμαστε και λίγο ρε σεις…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ά ναι, σωστά 9.57. Το είχε πει σε συνέντευξη στην τηλεόραση και καμάρωνε κιόλας που είχε στήσει "μηχανή" και έτρωγε πολλές φορές ο βρυκόλακας.
    Ρε φίλε 9.28 ας έβαζες ένα λινγκ, είναι γνωστά αυτά.

    Reply
  5. Δημήτρης-Κέρκυρα

    Ο Μητσοτάκης έπαιρνε στην κατοχή από δύο και τρεις φορές συσσίτιο ( το έχει ομολογήσει κι ο ίδιος ) και άφηνε άλλους χωρίς φαγητό, στο … χέρι θα κόλλαγε τώρα;

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Εν Αγίω Όρει τη 13/26 Απριλίου 1941

    Προς την Αυτού Εξοχότητα τον Αρχικαγκελλάριον του ενδόξου Γερμανικού Κράτους Κύριον Αδόλφον Χίτλερ εις Βερολίνον.

    Εξοχότατε,

    Οι βαθυσεβάστως υποσημειούμενοι Αντιπρόσωποι των Είκοσιν Ιερών Βασιλικών Πατριαρχικών καί Σταυροπηγιακών Μονών του Αγίου Όρους Άθω, λαμβάνομεν την εξαιρετικήν τιμήν ν’ απευθυνθώμεν προς την Υμετέραν Εξοχότητα καί παρακαλέσωμεν Αυτήν θερμώς, όπως, ευαρεστημένη, αναλάβη υπό την Υψηλήν προσωπικήν Αυτής προστασίαν καί κηδεμονίαν τον Ιερόν τούτον Τόπον, του οποίου Ηγούμενοι καί αντιπρόσωποι τυγχάνομεν, διαδεχομένη εν τούτω τους ιδρυτάς καί Ευεργέτας του Ιερού τούτου Τόπου Βυζαντινούς Αυτοκράτορας καί διαδόχους τούτων.

    Το Άγιον Όρος, Εξοχώτατε, συνέστη εις Πανορθόδοξον μοναχικήν πολιτείαν, εις ήν
    ανέκαθεν διαβιούν εν αγαστή ομονοία μοναχοί ακωλύτως προσερχόμενοι από διάφορα ορθόδοξα Έθνη, κατά τον Θ΄ μ.Χ. αιώνα, πνευματικώς μέν εξαρτωμένων από του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, πολιτικώς δέ αυτοδιοικούμενον υπό της Ιεράς Συνάξεως των Αντιπροσώπων των Είκοσιν Ιερών καί Κυριάρχων Μονών καί πολιτειακώς υπαγομένων υπό την προστασίαν καί κηδεμονίαν των Βυζαντινών Αυτοκρατόρων καί των διαδόχων Αυτών.

    Το Αυτονομιακόν τούτο πολίτευμα περιεθριγκώθη δι’ αλλεπαλλήλων τυπικών καί Χρυσοβούλων των ιδρυτών καί ευεργετών των Ιερών μονών Βυζαντινών Αυτοκρατόρων Βασιλείου του Μακεδόνος(882), Ιωάννου Τσιμισκή(972), Κωνσταντίνου Μονομάχου(1046), Στεφάνου Δουσάν(1346) καί άλλων Σλαύων, Ουγγροβλάχων Ηγεμόνων καί των μετέπειτα Σουλτανικών Φιρμανίων τελευταίως δε υπό του Καταστατικού Χάρτου του 1926, ούτινος δύο αντίτυπα εσωκλείομεν.

    Το ουτωσί καθιερωθέν προνομιακόν καί αυτοδιοίκητον καθεστώς του Ιερού τούτου Τόπου, αποτελέσαν αντικείμενον συζητήσεων καί επικυρώσεων διαφόρων διεθνών συνθηκών περιεθριγκώθη τέλος, διά του 62ου άρθρου της Βερολινείου συνθήκης του έτους 1878, έχοντος ούτω, οι μοναχοί του Όρους Άθω οθενδήποτε καί αν κατάγωνται θα διατηρήσωσι τά κτήματα καί τα πρότερα αυτών δικαιώματα καί θ’ απολαύωσιν, άνευ ουδεμιάς εξαιρέσεως, πλήρους ισότητος δικαιωμάτων καί προνομίων.

    Των εν Αγίω Όρει ενασκουμένων Μοναχών, ανεξαρτήτως τόπου προελεύσεως καί Εθνικότητος, σκοπός καί αποστολή καθ’ όλον τον υπερχιλιετή βίον του Αγίου Όρους, υπήρξεν η διατήρησις, προαγωγή καί εξασφάλισις των Ιερών αυτού σκηνωμάτων, η διά της ακαταπονήτου φιλεργίας των εν αυτώ ενασκουμένων μοναχών καλλιέργεια της τε εκκλησιαστικής καί κλασσικής φιλολογίας καί καλλιτεχνίας, ο ασκητικός βίος καί η διηνεκής προσευχή υπέρ του σύμπαντος κόσμου.

    Την διατήρησιν του καθεστώτος τούτου της αυτονόμου μοναχικής πολιτείας, ικανοποιούντος πλήρως άπαντας τους εν Αγίω Όρει ενασκουμένους ανεξαρτήτως εθνικότητος Ορθοδόξους μοναχούς καί εναρμονιζόμενοι προς τον σκοπόν καί την αποστολήν αυτών, παρακαλούμεν καί ικετεύομεν θερμώς την Υμετέραν Εξοχότητα όπως αναλάβη υπό την υψηλήν προστασίαν καί κηδεμονίαν Αυτής.

    Τον Βασιλέα των Βασιλευόντων καί Κύριον των Κυριευόντων εξ όλης ψυχής καί καρδίας ικετεύοντες, όπως επιδαψιλεύση τη Υμετέρα Εξοχότητι υγείαν καί μακροημέρευσιν επ’ αγαθώ του ενδόξου Γερμανικού Έθνους.

    Υποσημειούμεθα βαθυσεβάστως.

    Πηγή: Ιστορικόν Διπλωματικόν Αρχείον του Υπουργείου Εξωτερικών.

    Αναδημοσίευση: περιοδικόν Ελληνικόν Πάνθεον, τεύχος 13, Ιουνίου-Αυγούστου 2001, σελίδα 18.
    ————————————————–
    Για να μήν ξεχνιώμαστε κιόλας…διότι έρχονται και ημέρες παρελάσεων. Αραγε η Ορθόδοξη εκκλησία κι ο Ελληνισμός πήγαιναν πάντα χέρι-χέρι ? Μήπως έβαζε χέρι η εκκλησία στον Ελληνισμό ?

    Reply
  7. Ανώνυμος

    O μαλάκας που έγραψε το παραπάνω κάνει τον ήρωα εκ του ασφαλούς. Έπρεπε να ήταν αυτός στην θέση του. Όχι μόνο θα χαιρετούσε τους ναζί, μέχρι και τον ύμνο τους θα τραγούδαγε. Έχουμε γεμίσει μαλάκες και ψευτοήρωες (ειδικά με τους τελευταίους). Και κάνει και διαφήμηση στο βιβλίο του Κακαουνάκη. Όλοι θυμόμαστε πόσο μαλάκας υπήρξε και αυτός. Και για τον Μητσοτάκη δεν χρειάζεται να τον κατηγορήσεις για κάτι γιατί έχει ήδη την κατάρα του κόσμου (δεν πεθαίνει ο πούστης με τίποτα). Έλεος μαλάκες.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΝΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ.
    ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ.
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ .ΣΥΝΗΘΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ 2- 3 ΦΑΤΡΙΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ.
    ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΔΙΕΥΘΗΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ.ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ.ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ.
    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΑΙ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ 480 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ.
    ΕΡΧΕΤΕ Η ΑΥΤΟΨΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ..ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟΠΡΩΤΟ ΣΟΚ Ο ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΗΝΕΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΟΥ.
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?
    ΟΤΙ ΑΝ Π.Χ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ 100.000 ΕΥΡΩ ΤΟΤΕ ΑΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ (ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ) ΤΟ 40% ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ( ΔΗΛ.40000 ΕΥΡΩ)ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ.
    .ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?
    ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ.
    ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΝΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΣΗ ΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ Δ.Ο.Υ. ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.
    ΑΜ ΔΕ.
    ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΩΣ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΛΩΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΒΑΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ Δ.Ο.Υ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ.Ο.Υ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΤΕ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.
    Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ 40 % ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΑ ΤΡΕΛΛΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ΑΥΤΩΝ .ΣΤΙΓΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΓΑΝ ΣΕ ΚΕΝΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΙΕΣ.
    ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΑΚΕΛΛΛΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΩΝ ΚΑΙ Δ.Ο.Υ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΤΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΗΝ ΠΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ. ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ.
    ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΥΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *