Αναστολή λειτουργίας επ’ αόριστον

Επειδή σε αυτήν την χώρα τα κομματόσκυλα θα παραμείνουν κομματόσκυλα και θα υπάρχουν ψευτοδιλήμματα τύπου εκλογές ή μνημόνιο, ή βουλιάζουμε ή αλλάζουμε και άλλες τέτοιες υπεραπλουστευμένες ανοησίες, και ο απλος πολίτης να πέφτει στην παγίδα, το blog Αδέσμευτος Λόγος, αναστέλλει….
την λειτουργία του επ’ αόριστον.

Περιμέναμε αρκετό καιρό να δούμε τα αποτελέσματα των εκλογών και όπως έιδαμε η τρομοκρατία του τύπου “Αν δεν ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ, θα πάμε για εκλογές…” περάσε… Εκλογές όμως θα γίνουν. Όχι τόσο άμεσα, αλλά θα γίνουν διότι ο κ. Παπανδρέου εκπλήρωσε τον σκοπό του με την λογική “Σας έβαλα στο μνημόνιο και τώρα σιγα σιγά στρίβειν μέσω εκλογών”. Σε μερικούς μήνες εδώ είμαστε, και θα δούμε… Ο σκοπός επιτεύχθει. Το σχέδιο για την καταστροφή της χώρας συνεχίζεται ολοταχώς και με γοργούς ρυθμούς. Μόνο μην εκπλαγείτε όταν θα γίνεται συνεκμετάλλευση του Αιγάιου και θα τίθεται θέμα Τουρκικής μειονότητας στη Θράκη (ανεξάρτητα αν είχαν σε ψήφους το 8% μόνον) με την λογική ότι “είναι αναγκαίο” να βγει η χώρα από το χρέος.

Όσο για εμάς, θα τα πούμε κάποια στιγμή στο μέλλον.

adesmeutoslogos.co

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    Τι εκλογές?????? Τι εκλογές…? Αυτες είναι εκλογές …? Κατι σαν γιουροβιζιον μου θυμίζει εμένα..! Ε δεν γίνετε πως να το κάνουμε, δεν ειναι τοσο μαλάκας ο Ελληνας..! Αντε να μπουμε στο κωλομπουρδελο.. να παρουμε στα χέρια μας την κυβέρνηση! Ξυπνάτε ρεεεεεε …κοιμόμαστε και μας πανε για σφαγή

    Reply
  2. Ανώνυμος

    τι κριμα ρε φιλε αφου ο κοσμος δεν αλλαζει!!

    και εγω περιμενα να δω σε αυτες τις εκλογες το κατι αλλο!!

    αδικα

    εγω πρωσωπικα εγβαλα μερικα συμπερασματα απο τις εκλογες.

    1 η αποχη και το λευκο δεν σημαινει ψηφος διαμαρτυριας διοτι ο καθενας την λαμβανει οπως τον συμφερει π.χ ειχε καλο καιρο και δεν πηγε ο κοσμος να ψηφησει,το ακουσαμε και αυτο εχθες!
    (Ο πολιτικος μπορει να ειναι κλεφτης,μαλακας και χαζος δεν ειναι…)

    2 Εχθες ο Ελληνας επιβεβαιωσε περιτρατα την λαικη ρηση:το κοβει η πουτατα το γα..σι;
    (Ο Ελληνας ειναι μαζοχας οποτε ας συνεχισει να σκυβει και απο τις 16 του μηνος να παρει και βαζελινη,θα του χρειαστει…)

    3 εδω μεσα πρεπει να μπαινουμε καμια 15αρια αλλα λογο τις ανωνυμιας μπερδευομαστε και νομιζουμε οτι μπαινουν καμια 5 χιλιαδες και γιαυτο νομιζουμε απο τα σχολια οτι ο Ελληνας ξυπνησε,αλλαξε,θυμωσε,τους πηρε χαμπαρι και αμα παρει φόρα………
    (θα μας κλασει τα αρχ..ια!!!! ρε σκασε και ψηφησε και μην σε ξανακουσω να γκρινιαζεις!!!
    τρομπα ε τρομπα!)

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *