Ο “αραβικός” γάμος της χρονιάς στην Κω.


Σε γάμο της χρονιάς τείνει να ανακηρυχτεί αυτός που έγινε στην Αντιμάχεια της Κω το περασμένο Σάββατο, καθώς ο γαμπρός πήγε στην εκκλησία ντυμένος Αραβας! Το βίντεο από τη διαδρομή του μασκαρεμένου γαμπρού μέχρι τον ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με πρωτοστάτη τον εφημέριο, έχει κάνει τον γύρο της Ελλάδας μέσω blogs και έχει κερδίσει εκατοντάδες φαν λόγω της πρωτοτυπίας της αμφίεσης του μελλόνυμφου.
Ο νεαρός άντρας ντύθηκε με λευκή κελεμπία και…..
.

αθλητικά παπούτσια, έβαλε ψεύτικα γένια, κράτησε μία σκούπα σαν σκήπτρο και πήγε στην εκκλησία πάνω σε σανίδα, ενώ τους βαστάζους έκαναν τέσσερις φίλοι του. Καθ’ όλη τη διαδρομή την πομπή με τον χιουμορίστα γαμπρό ακολουθούσαν οι γονείς του και οι συγγενείς του, αλλά και πλήθος κόσμου που ήταν προσκεκλημένοι στο μυστήριο, οι οποίοι δεν σταματούσαν να τον απαθανατίζουν τραβώντας του δεκάδες φωτογραφίες. Στην «πρώτη γραμμή» βρισκόταν ο παπάς που θα τελούσε τον γάμο, καθώς επίσης και δύο άνδρες που έπαιζαν βιολί και κιθάρα. Φυσικά σε όλη τη διαδρομή, που κράτησε κάμποσα λεπτά, τα γέλια και τα πειράγματα μεταξύ γαμπρού και καλεσμένων δεν σταματούσαν.

Ωστόσο, λίγο προτού φτάσει στην εκκλησία ο νεαρός άντρας «πέταξε» τη αμφίεση τού Αραβα άρχοντα και έβαλε το καθιερωμένο γαμπριάτικο κοστούμι, προκειμένου να υποδεχτεί όπως έπρεπε την απαστράπτουσα ξανθιά νύφη. Την τελευταία συνόδευσαν δύο εντυπωσιακές μελαχρινές παράνυμφοι. Ο γάμος έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση σε όλους όσοι παραβρέθηκαν που κάποιοι από αυτούς πέρασαν το βίντεο σε διάφορα blogs. Μία εβδομάδα μετά το χωριό συζητάει ακόμα τον πρωτότυπο γάμο, που έδωσε στην Αντιμάχεια μία χαρούμενη νότα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *