ΡΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ?

ΠΟΝΕΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ? 

Natura 2000 ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΧΑΣΟΥΡΑ
ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΕ ΑΥΤΕΣ ΡΕ

Nα πάμε όλη στην δημαρχία στις 17 ιανουαρίου και να φωνάξουμε ότι είναι άδικο αυτό που πάει να γίνη στην σκόπελο ότι η νατούρα είναι χασούρα για τους μικρούς ιδιοκτήτες καιευνοεί τους πολυ μεγάλους μπράβο στην πρωτοβουλία για…..
έκτακτο δημοτικό σουμβούλιο ευχομε η απόφαση θα ειναι να αντιδράσουμε στο σχέδιο νομού .πιο κάτω βάζω την πρόσκληση του δήμου σκοπέλου .

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου
Σας καλούμε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 17η του μηνός Ιανουαρίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00”, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010.
– Οι επιπτώσεις από την κατάθεση του σχεδίου νόμου για την προστασία της βιοποικιλότητας (Natura 2000) και άμεσες ενέργειες του Δήμου.

http://skopelos-news.blogspot.com/
χαμπαρακι ο ανορθογραφος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    Για τη Βίδρα, σπάνια ζώα και πουλιά έγινε.
    Πολλά χρόνια τώρα μελετούσαν την εξάπλωσή τους. Τώρα κατάλαβαν οι ντόπιοι τι μελετούσαν οι διάφοροι μελετητές και τι δήλωναν στην Ε.Ε. ότι πρέπει να προστατευθεί και πώς στη Ελλάδα;
    Τα 10 στρέμματα από 4 για δόμηση είναι λεπτομέρειες μπροστά σε αυτά που οι Ευρωπαϊκές οδηγίες ορίζουν ότι έπονται..

    http://www.econews.gr/2011/01/11/news-natura-2000/

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *