Ντροπή να κλέβουν τα φακελάκια των γιατρών!


Δεν έχουν τον… Θεό τους οι αετονύχηδες που απλώνουν χέρι μέχρι και στο «χαρτζιλίκι» των γιατρών. NΗ σπείρα «απασχολείται» κυρίως στους χώρους των νοσοκομείων, αφού ξέρει ότι οι συγγενείς των αρρώστων έχουν μαζί τους κάποια χρήματα, τόσο για τις ανάγκες του ασθενούς όσο και για την «επιβράβευση» κάποιων γιατρών μετά από μια πετυχημένη εγχείρηση…..
.

Με την «ιδιότητα» της αποκλειστικής καταφέρνουν και μπαίνουν στους θαλάμους των ασθενών και εκεί ρίχνουν τις πρώτες αναγνωριστικές ματιές. Βλέπουν πού αφήνουν οι συγγενείς τις τσάντες ή το πορτοφόλι τους και στη συνέχεια βάζουν μπροστά το σχέδιό τους.

Ένα τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου δύο άτομα κατάφεραν να αρπάξουν την τσάντα μιας γυναίκας, που μέσα είχε 2.500 ευρώ για την περίθαλψη του καρκινοπαθούς κουνιάδου της. Άφραγκοι οι άνθρωποι, δεν ήξεραν πλέον τι να κάνουν. Ευτυχώς, παρενέβη ο διοικητής του νοσοκομείου και διέθεσε μέχρι και ασθενοφόρο, για να μεταφερθεί ο ασθενής στο χωριό του για τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Στόχος των κλεφτών έγινε και ένας ηλικιωμένος ασθενής μέσα στο νοσοκομείο. Οι συγγενείς είπαν ότι, όταν ανέφεραν το περιστατικό στο προσωπικό ασφαλείας, εκείνοι τους απάντησαν ότι έχουν ήδη «σταμπάρει» τα άτομα και ότι αργά ή γρήγορα θα τους συλλάβουν.

Έκτοτε, έχουν περάσει περίπου τρεις μήνες. Και όσο εγώ έγινα αστροναύτης, άλλο τόσο κι εκείνοι έχουν γίνει η απροσπέλαστη ασφάλεια των νοσοκομείων…

Zougla.gr
.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *