Ο ισπανικός Τύπος για τον Θρύλο

Μπορεί οι Ισπανοί να μην ασχολούνται και τόσο πολύ με το μπάσκετ και δη με την Ευρωλίγκα, αλλά ένα μικρό «χτύπημα» στα σημερινά πρωτοσέλιδα των μεγαλύτερων εφημερίδων στην κυκλοφορία της χώρας υπάρχει για τον τελικό της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η «Βασίλισσα» είχε ως όνειρο να κατακτήσει το ένατο της τρόπαιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά δεν υπολόγιζε τον Βασίλη Σπανούλη.

Οι Ισπανοί ασχολούνται περισσότερο με τον Φερνάντο Αλόνσο και τη νίκη του στο γκραν πρι της Βαρκελώνης για τη Formula 1 και μετά με την φιέστα της Μπαρτσελόνα στο ποδόσφαιρο.

Αιτία ο Σπανούλης…

H «Marca» έχει ψηλά στο πρωτοσέλιδό της ως τίτλο: «Αναβλήθηκε το όνειρο του ένατου», ενώ συνεχίζει με αποθέωση στον Σπανούλη: «Ο… τριπλός (λόγω των ευρωπαϊκών του κατακτήσεων) Σπανούλης κατέστρεψε μια διαφορά 17 πόντων»!

Η «As» ασχολείται και αυτή στο εξώφυλλό της με τον αρχηγό του Ολυμπιακού: «Ο Σπανούλης μας άφησε χωρίς το ένατο» γράφει με μεγάλα γράμματα στην πρώτη της σελίδα, ενώ αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός έχανε με 27-10 στην πρώτη περίοδο».

Ειρωνεία από τους Καταλανούς

Η καταλανική «Sport» με ειρωνικό τρόπο στο κάτω μέρος του πρωτοσέλιδου της, γράφει: «Η Ρεάλ Μαδρίτης ακόμα τρέχει για το ένατο»! Τέλος, η «El Mundo Deportivo» ούτε που αναφέρεται στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκα.

Πηγή: gazzetta.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *