Στη φυλακή ο πρόεδρος της Φενέρ Μπαχτσέ για τα στημένα παιχνίδια

Στη φυλακή ο πρόεδρος της Φενέρ Μπαχτσέ για τα στημένα παιχνίδιαΤιμωρία και μάλιστα αυστηρή επιβλήθηκε στον πρόεδρο της Φενερμπαχτσέ, Αζίζ Γιλντιρίμ, για …
την εμπλοκή του στα στημένα παιχνίδια του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο ισχυρός άνδρας της Φενέρ θα πρέπει να εκτίσει ποινή φυλάκισης έξι ετών, για τη συμμετοχή του σε στημένους αγώνες και τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 1,3 εκατ. λιρών. Επιπλέον, του απαγορεύτηκε να συνεχίσει να κατέχει οποιοδήποτε αξίωμα στον τουρκικό σύλλογο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το “onsports.gr”, η τουρκική ομοσπονδία δεν είχε καταδικάσει κάποια από τις 16 ομάδες που ήταν ύποπτες, όμως το θέμα πήγε στα πολιτικά δικαστήρια, όπου και καταδικάστηκε ο Γιλντιρίμ!

Ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ κρίθηκε προφυλακιστέος, ωστόσο θα περιμένει το αποτέλεσμα της έφεσης.

Για τους υπόλοιπους εμπλεκομένους ισχύουν τα εξής: Κάθειρξη τριών ετών και ενός μήνα στο στέλεχος της διοίκησης της Φενέρμπαχτσε, Ιλχάν Εκσίογλου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος. Ποινή φυλάκισης ενός χρόνου και τριών μηνών στον Σερντάρ Ανταλί, πρώην διοικητικό στέλεχος της Μπεσίκτας. Αθώος κρίθηκε ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Σεντρί Σενέρ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *