Δεν ταξίδεψε ποτέ στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός

Ο χειρότερος Ολυμπιακός των τελευταίων ετών ηττήθηκε εύκολα από την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία με σκορ 81-51! 

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στην Ευρωλίγκα για τη φετινή σεζόν, όμως αυτή ήρθε με τον….
χειρότερο τρόπο. Μακριά από τον καλό του εαυτό του ο Ολυμπιακός έδωσε το δικαίωμα στην Αρμάνι Μιλάνο να κάνει ίσως το καλύτερό της ματς τουλάχιστον για φέτος!

Ο Ολυμπιακός όμως τα κατέστρεψε όλα μέσα σε ένα ημίχρονο, καθώς στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μέσα στο ματς και μάλιστα είχαν καταφέρει να περάσουν και μπροστά στο σκορ τόσο στο τελείωμα της πρώτης περιόδου όσο και στα μέσα της δεύτερης.

Στην επανάληψη όμως οι Πειραιώτες ξαφνικά… μπλόκαραν! Δεν μπορούσαν με τίποτα να φτάσουν στο αντίπαλο καλάθι και να σκοράρουν, εν αντιθέσει με τους Ιταλούς που «έσπαγαν» συνεχώς την άμυνα του Ολυμπιακού και έβρισκαν τους τρόπους να σκοράρουν και πολύ περισσότερο με σουτ τριών πόντων. Με τον Ολυμπιακό να έχει απέναντί του τον Λαβάλ ο οποίος στην τρίτη περίοδο έκοβε κάθε προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» μέσα στην ρακέτα των Ιταλών.

Το ίδιο σκηνικό και στην τέταρτη περίοδο. Οι πρωταθλητές Ευρώπης να είναι πραγματικά ανύπαρκτοι στην επίθεση και να έχουν μεγάλα νεκρά διαστήματα χωρίς καλάθι, ενώ στην άμυνά τους να μην μπορούν να σταματήσουν τους γηπεδούχους. Έτσι ήρθε το τελικό 81-51, διαφορά η οποία θα μπορούσε να ήταν και ακόμα μεγαλύτερη σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων!

gavros.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *