Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ!

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ που δεν φοβάται και εξέφρασε ελεύθερα τις αλήθειες που όλοι γνωρίζουν και ελάχιστοι τολμούν να ξεστομίσουν!
Μπράβο όμως και στους Σιωνιστές Εβραίους, γιατί ενωμένοι αμύνθηκαν στον κοινό «εχθρό» τους.
Ντροπή στα παγκόσμια και…..
τοπικά Ισραηλινά συμβούλια που διαστρέφοντας την ουσία κατηγόρησαν τον μητροπολίτη για δήθεν αντισημιστισμό –κατά την πάγια τακτική τους (σκόπιμα μπερδεύουν τις έννοιες Σιωνισμός και Εβραϊσμός για να πετύχουν τους σκοπούς τους)- ενώ εκείνος δεν καταφέρθηκε εναντίον του εβραϊκού λαού, ή γενικά κατά των Εβραίων, αλλά μόνο εναντίον του οργάνου του Διεθνούς Σιωνισμού που αγωνίζεται για παγκόσμια κυβέρνηση και πανθρησκεία, τονίζοντας ότι πίσω από την οικονομική κρίση πάλι κρύβεται ο Διεθνής Σιωνισμός.

Κανείς λογικά σκεπτόμενος δεν πιστεύει τις υποκριτικές δηλώσεις του κου Πεταλωτή και της κας Ντόρας Μπακογιάννη. Θυμίζουμε ότι η τελευταία, αντίθετα με την πολιτική γραμμή του τότε κόμματός της, είχε τοποθετηθεί κατά του θρησκεύματος στις ταυτότητες.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο μητροπολίτης εκφράζει την πλειοψηφία των Ελλήνων με τις αλήθειες, τις γνωστές στους λαούς που αποκαλύπτει και γι’ αυτό προσπαθούν να τον χαρακτηρίσουν ακραίο, ώστε να μειώσουν την επιρροή των λόγων του.

Ντροπή στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και τον μητροπολίτη Δημητριάδος γιατί δεν στήριξαν τον συνεπίσκοπο τους!
Τόσο πολύ φοβήθηκαν όλοι τους τις αλήθειες που ακούστηκαν από το στόμα ενός αξίου επισκόπου, που σήμαναν γενικό συναγερμό!!! Θυμηθείτε ότι ανάλογα με το μέγεθος των προδοτικών δηλώσεών τους, αναρριχώνται στις υψηλότερες θέσεις.

http://okitkort.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

51 Comments

  1. Ανώνυμος

    +**********************************
    ΧΡΙΣΤΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΤΟ ΦΩΣ
    Η ΖΩΗ
    ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!

    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ+

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    -ΜΟΝΟ-
    ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ………………

    ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ+
    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ+
    ΟΛΟΙ+ΜΑΖΙ
    ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ+

    Reply
  2. panais

    Τον Άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο τον απάγαγαν μέσα σε άμαξα και τον πείραν στην Κωνσταντινούπολη και τον χειρωτονήσαν Αρχιεπίσκοπο…και έκανε και την κάθαρση απο επισκόπους και κληρικούς που τα έπερναν…

    Reply
  3. panais

    Έχω μια ιδέα αδέλφια μου Χριστιανοί Ορθόδοξοι Έλληνες.Να κάνουμε στον Άξιο Άγιο Πειρεώς κ.Σεραφείμ,ότι έπραξαν στον Άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο!Δηλαδή,να τον απαγάγουν μέσα σε ένα αυτοκίνητο 5 Ορθόδοξοι Χριστιανοί…πλήθος απο τον Πειρεά πιστών να διαδηλώνουν έξω απο την Αρχιεπισκοπή και να μπουκάρουν μέσα να βγάλουν έξω τον ανύπαρκτο Ιερώνυμο και οι 5 παλληκαράδες να τον ξυρίσουν,και να φέρουμε 5 Επισκόπους να χειρωτονήσουν για Αρχιεπίσκοπο τον Πειρεώς φυσικά με την βοήθεια του λαού του Πειρεά…και όλων εμάς…φωνή λαού οργή Θεόυ…και επηδεί οι Μητροπολίτες δεν φοβόνται τον Θεό πλέον φοβόνται τον πιστό λαό…ο Πειρεώς φοβάτε τον Θεό γιαυτό ο Θεός να μας τον χαρίσει επηδεί τον θέλουμε για ηγέτη Αρχιεπίσκοπο ή ακόμα και Πατριάρχη…να ξεμπερδεύουμε με τους Οικουμενιστές και πολιτικάντιδες Μητροπολίτες!

    Reply
  4. freemasonry-gr.blogspot.com

    Οποτε θέλει ο κ.Σεραφείμ ας επισκεφτεί το ιστολόγιο μου να μιλήσουμε για οτι θεμα εκείνος νομίζει.

    Η συζήτηση θα είναι μέσα απο το ιστολόγιο και θα είναι δημόσια.

    Αν εχω κάνει λάθος επιλογές ας με πείσει με το λόγο του.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΤΟΝ 1:36 π.μ.
    ΜΑΘΕ ΡΕ ΟΡΓΙΟ ΟΤΙ Ο κ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΤΟ ΙΔΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΖΩΟΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΙΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΙΕΡΑΡΧΗ ΜΑΣ.

    Reply
  6. freemasonry-gr.blogspot.com

    Παιδιά όποιος έχει απορία για τη μασωνία σε εμένα.

    ΑΛλά να μη βριζετε εντάξει.
    Θα μιλήοουμε για όλα.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΡΕ partisan λεφτα θα σας εδεινε ο λεφτα υπαρχουν απο ΠΑΝΑΞΙΟ Σεραφείμ τα ζητας ?????Αφου ολοι το ξερετε οτι αυτα που ειπε ειναι αληθειες.Περιμενατε απο τον ΓΑΠ να κατηγορουσε το σπιτι του . Ειδατε ταχιτητα οι Εβραιοι αυτο θα πει πληροφωρισει.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Επιτελους. Ο Πειραιας βρηκε τον Ανθιμο του. Καθε λιμανι και καημος. Καθε καημος και μαλακας.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Δεν περίμενε ο σεβασμιότατος τους απίθανους , ανυπάρκτου δημοσιγραφικής δεοντολογίας ηλιθίους για να μιλήσει για τ' αυτονόητα τόχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, ήθελε ν' ανοίξει τα μάτια του κόσμου που όλοι ανεξαιρέτως τα θέλουν κλειστά. Ο Αμερικής είναι με τα λόμπις απο το πρωί ως το βράδυ έτσι και δεν μίλαγε θάνοιγε ο λάκκος του. Πάει καιρός που η εκκοσμικευμένη εκκλησία έχει δώσει πλην ελαχίστων εξαιρέσεων προ πολλού γη και ύδωρ στο αδηφάγο σύστημα. Περιμένουμε να δούμε πως θα τα καλύψει και θα οσφυκάμψει η σύνοδος. Οσο για την Μητσοτάκαινα είναι αναμενόμενο αφού είναι μέλος της Μπίντλμπεργκ.

    Reply
  10. partisan

    Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΟΜΜΕΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΔΕΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΙΔΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Και που είπε την παπαριά του ο Πειραιώς εσένα πρόβατο σε τι σε βοήθησε και σε βλέπω να χοροπηδάς.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    10:00 π.μ.
    ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΝΝΟΕΙΣ. ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    το οτι επεισαν ολοι αμεσως να καταδικασουν με απιστευτη ταχυτητα και σθενος ειναι ενα συν για τον Σεραφειμ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Μπράβο στον σεραφειμ Πειραιως.ειπε τα πραγματα με το ονμα τους.Επεσαν ολοι επανω του να τον τσακισουν να τον καλυψουνΦΟβηθηκαν ολοι.Τα κορακια το σκατομασοναριο στην αμερικη επεσε οπανω του να τον φανε.Με τους εντεταλμενους τους αμερικης δημητριο και Ιγνατιο δημητριαδος που ντροπιαζει την Μητροπολη του Χριστοδουλου, προσπαθησαν να διασκεδασουν τα πνευματα.Γιατι οι αλητες Οικονομεας και Καμπουρακης ταραχτηκαν και εχασαν την ψυχραιμια τους στην εκπομπη τους;;;
    Τους ειδε ολος ο κοσμος οτι ταραχτηκαν.Τους χαλαει την σουοα και τα σχεδια.
    Μα η εκκλησια εχει λογο και πρεπει να μιλαει.
    επιβαλεται να μιλαει.Για ολα και για ολους.
    Αξιος ο Σερεφειμ.
    Λαμογια Σιωνιστες-αμερικανακια-εβραικο λομπι τελειωνουν τα ψωμια σας.Η αληθιεα του Χριστου θα πεσει σαν φωτια επανω σας και θα χαλασει τα σχεδια σας.Καλα ειναι δυνατον να πιστευετε οτι θα τα βαλετε με τον Ιησου Χριστο που και οι δαιμονες ακομα τον βλεπουν και τρεμουν;;;
    Αστεια πραγματα.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    καλό θα ήταν να μην ανακατεύεις τον λαό των Εβραίων – ( απλών ανθρώπων ) με τις ανομίες των μεγάλοτραπεζιτών και κάθε εξουσιομανή πολιτικού και ιερέα , μη τα βάζουμε όλα σε ένα σακί!
    είναι πολύ πιο βαθιά η σήψη ….
    με το να βρίζεις τον απλό λαό χάνεις το δίκιο σου αν είχες …

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΕΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!!!ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ!!!ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΠΩΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣ ΜΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ.Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΚΟΙΜΟΙΡΟΙ

    Reply
  18. Ανώνυμος

    δεν είναι Ελληνας … πολύ θες για να το καταλάβεις? μεταλλαγμένος Εβραίοπασοκος γέννημα θρέμμα του δημοσίου παύλα – κομματόσκυλο

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ! ΑΞΙΟΣ

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΩΞΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ….΄ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ

    ΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ……ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ

    Reply
  20. Ανώνυμος

    25 Δεκεμβρίου 2010 1:36 π.μ.

    Ρε βλακα πανιβλακα ανιδεε και αθεε…ακομα και προωθημενο να ειναι μεσα απο την Εκκλησια…το θεμα ειναι οτι ειπωθηκε η αληθεια…το διπλωματικο επεισοδιο σε μαρανε??? Το οτι εχουν ξεπουλησει την χωρα δεν σε πειραζει??? Το οτι το παιδι σου και το παιδι μου θα πεινανε δεν σε πειραζει?? Το οτι ο χοντρελας επι Ιμια ειπε δεν πειραζει την πηρε ο αερας το Συμβολο μας συμφωνησες μαζι του??? Οταν θα μπουν στο σπιτι σου να σου μαρκαλησουν γυναικα και παιδια και εσενα τον ιδιο μαζι…εσυ να τους πεις ναι για να μην γινει διπλωματικο επεισοδιο….αχρηστε αλλοδαπε…γιατι Ελλην και Ορθοδοξος δεν θα εβγαζε τετοιες λεξεις απο το στομα του!!!

    Reply
  21. kik

    Σιών εναντίων Σιών;
    Μιά χαρά τα πάνε οι εβραίοι, γιατί τους κατηγορείται; Δουλεύουν συστηματικά, αλληλέγγυα και μεθοδικά.
    Τόσα χρόνια που ήταν ο σεβασμιότατος; Δεν το ήξερε το ΚΙΣ;
    Μη τσιμπάτε ρε κορόιδα. Το διαίρει και βασίλευε σπρώχνουν και φαίνετε καθαρά από το πόσο φοβούνται την ένωσή μας.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΤΙ ΒΟΛΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΟΙ ΜΟΥΣΛΟΥΜΑΝΟΙ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ????

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΔΟΥΛΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΨΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΒΒΙΝΟΣ Η ΧΟΤΖΑΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΕΛΑΙΔΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΔΙΠΛΟΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ.
    ΡΕ ΑΧΡΕΙΕ ΔΕΣΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΟΡΙΦΗΣ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΑΥΤΟ??? ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ????
    ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΟ Η ΔΕΣΠΟΤΟΣΗΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΞΙΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΗΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΗΛΟΥΝ ΠΟΛΥ!!!!!
    ΑΝΤΕ ΒΟΥΛΟΣΤΕΤΟ ΑΧΡΕΙΟΙ .

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ! ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΑΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ!
    ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ; ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΛΥΨΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ;
    ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

    Reply
  26. Ανώνυμος

    Ξυρισε τον Πειραιως που μας εντροπιασε διεθνως! Ειναι καθηκον της εκκλησιας. Μπραβο στον Αρχιεπισκοπο και στους ομογενεις που προσπαθουν να ξελασπωσουν την πατριδα μας απο τον ανεγκεφαλο της Πειραιως.

    Reply
  27. Ανώνυμος

    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΟΥ συγγνώμη αλλά θες ξύρισμα!! στα μούσια και στα ποδιά!
    το ράσο δεν είναι φουστάνι να κάνεις πασαρέλα και να νιώθεις γυναίκα,
    βγαλτο και βάλε τη ποδίτσες εκείνες τις ωραίες που σας δίνουν στις στοές! καλά κρασα τράγο!
    μακάρι να έμοιαζες στον Πειραιως έστω στο μικρο του δαχτυλάκι

    Reply
  28. Ανώνυμος

    ΧΡΙΣΤΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΤΟ ΦΩΣ
    Η ΖΩΗ
    ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!

    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ+

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    -ΜΟΝΟ-
    ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ………………

    ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ+
    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ+
    ΟΛΟΙ+ΜΑΖΙ
    ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ+

    Reply
  29. Ανώνυμος

    Γιατι αντεδρασαν οι σιωνιστες στα λογια ενος μονο ατομου?γιατι ειπε την αληθεια στον κοσμο και τους πονεσε αυτο.

    Reply
  30. Ανώνυμος

    ΣΕΡΑΦΕΙΜ Ν'ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! ΜΟΝΟ ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΪΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ…ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!

    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ!

    Reply
  31. Ανώνυμος

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΠΟΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΥΠΕΡΑΜΥΝΘΗΚΑΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ.
    ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΙΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.

    Reply
  32. Ανώνυμος

    Η ΜΑΣΩΝΟΠΑΠΑΔΕΣ… ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ?? ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ,

    Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ! ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ

    Reply
  33. Ανώνυμος

    ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ

    Reply
  34. www.criticaroom.com

    ΤΟ 70% ΕΙΣΤΕ ΟΛΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!

    ΧΕΡΕΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΛΟΥΣ, ΠΑΡΕΛΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΟΝ.

    ΕΣΕΙ ΠΟΣΟ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΧΕΙΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ?

    ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΔΥΣΤΙΧΟΣ Ι ΑΡΧΙΔΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ!

    http://www.criticaroom.com

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *