Κόκκινο το ντέρμπι


Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0:Με πρωταγωνιστή -για ακόμη μία Κυριακή τον Κέβιν Μιραλάς που σκόραρε στο 37` και στο 72`- ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τον ΠΑΟΚ και μετά από 11 αγωνιστικές (σ.σ. έχει έναν αγώνα λιγότερο) για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα, παραμένει στην κορυφή της
βαθμολογίας. Το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού πέτυχε ο Ρόμενταλ στο 87ο λεπτό.
Καβάλα-ΑΕΚ 2-1:Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε απόψε η Καβάλα, καθώς νίκησε την ΑΕΚ 2-1, χάρη στα γκολ των Βουτσίτσεβιτς (14`) και Ονουάτσι (47`), ενώ η Ενωση μείωσε στο 86` με τον Σκόκο.
Αρης-Κέρκυρα 2-0:Επιστροφή στις νίκες για τον Αρη μετά την ήττα στο ντέρμπι της θεσσαλονικής από τον Ηρακλή. Το σύνολο του Εκτορ Ραούλ Κούπερ νίκησε 2-0 την Κέρκυρα και έδωσε συνέχεια στις απογοητευτικές εμφανίσεις των φιλοξενουμενων. Για τους νικητές ο Τσέζαρεκ άνοιξε το σκορ στο 34΄ και ο Πορτίγια στις καθυστερήσεις του αγώνα έγραψε το τελικό 2-0.
Λάρισα-Πανιώνιος 0-1:Σπουδαίο «διπλό» -το πρώτο στο πρωτάθλημα- πήρε ο ουραγός Πανιώνιος στον τελευταίο αγώνα της Λάρισας στο Αλκαζάρ. Οι «κυανέρυθροι» νίκησαν 1-0 την ΑΕΛ και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα μετά από δύο διαδοχικές ήττες. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Σαμαρης στο 42΄.
Ατρόμητος-Εργοτέλης 1-1: Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ατρόμητος και Εργοτέλης στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον Σαγκανόφσκι, ενώ στο 65΄ ο Λεάλ πέτυχε το τέρμα της ισοφάρισης για τον Εργοτέλη, που πήρε την πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Οι χθεσινοί αγώνες

Παναθηναϊκός-Ηρακλής 4-2: Ολική επαναφορά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Ηρακλή, αλλά τελικά κατάφερε να νικήσει με 4-2 στο Ολυμπιακό στάδιο. Ο πρωταθλητής με τον Γιάτσεκ Γκμοχ στον πάγκο και τον νέο προπονητή, Ζεσουάλδο Φερέιρα, στις κερκίδες κατάφερε να αντεπεξέλθει στον αιφνιδιασμό του Ηρακλή, ο οποίος προηγήθηκε με τα γκολ των Μάρα (20′) και Πίτου Γκαρσία (21′) για να πάρει τους τρεις βαθμούς με τα τέρματα των: Λουίς Γκαρσία (30′), Σισέ (45′, 50′) και Πετρόπουλο (75′).
Ξάνθη-Πανσερραϊκός 2-0: Η Ξάνθη μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, ανέβασε την απόδοση της στην επανάληψη και νίκησε με 2-0 τον Πανσερραϊκό. Τα γκολ της ακριτικής ομάδας σημείωσαν οι Μαρσελίνιο (69′) και Ελινγκτον (79′).
Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης: 1-1 Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για τον Ολυμπιακό Βόλου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Για τον Ολυμπιακό Βόλου, που τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιακούποβιτς στο 47΄, σκόραρε ο Μάρτιν (53΄), ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ανοίξει το σκορ στο 32΄ ο Ορόθκο.

Σε αγώνες για την 11η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης 1-1
Ξάνθη-Πανσερραϊκός 2-0
Παναθηναϊκός-Ηρακλής 4-2
Ατρόμητος-Εργοτέλης 1-1
Αρης-Κέρκυρα 2-0
Λάρισα-Πανιώνιος 0-1
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0
Καβάλα-ΑΕΚ 2-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 11 αγώνες)
=========================
1. Ολυμπιακός 24 -10αγ.

.
2. Παναθηναϊκός 24
3. Καβάλα 18
4. ΠΑΟΚ 17
5. ΑΕΚ 16

.
6. Αρης 16
7. Ηρακλής 15

.
8. Ολυμπιακός Βόλου 15
9. Αστέρας Τρίπολης 14

.
10. Κέρκυρα 13
11. Ξάνθη 11

.
12. Πανσερραϊκός 11

.
13. Λάρισα 11
14. Ατρόμητος 11
15

. Πανιώνιος 10
16. Εργοτέλης 10-10αγ.
ΑΠΕ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

18 Comments

  1. Κ Α Λ Λ Ι Μ Α Χ Ο Σ

    Προς Κον Hellraiser. Καλο θα ειναι να γινεις σοβαρος εστω στα ποδοσφαιρικα, γιατι στα πολιτικα εισαι αστειος. Κρατα την αποψη σου για την διορισμενη και πουλημενη ομαδα σου και μην αποκαλεις με χαιδευτικα τις αλλες ομαδες. Το αν η ΑΕΚΟΥΛΑ εχει σειρα θα ριξω το επιπεδο και θα σου πω οτι περισυ σας σκισαμε τα βαρδουλα στο πρωταθλημα και στα play off και βλεπουμε την φετινη πορεια σας στην Ευρωπη. Μοκο γιατι φετος δεν εχεις τιποτα κι ουτε θαχεις "γαυρακο"

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΑΤΕΡΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥΣ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ο καλύτερος παίχτης του διορισμένου κρατικοδίαιτου, εχθές ήταν ο Παμπορίδης. Όποιος έχει μάτια βλέπει όποιος είναι πορωμένος πανηγυρίζει.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    @12:07 ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ ΒΛΕΠΑΝΕ ΔΙΠΛΟ ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ. Η ΔΙΑΙΤΗΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΗΤΑΝΕ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠ. ΣΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΝΤΟ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    12:19 ΟΛΟΙ οι διαιτητες στο Καραισκάκη παιζουν 80-20 υπέρ ΟΣΦΠ, έτσι δεν πάει μπροστά το άθλημα. Και μην μιλάς για κάφρους της δημοσιογραφίας γιατί μπορώ να σου πώ αμέτρητους δικούς σας. Νικολακόπουλος, Καραπαπάς, Πανούτσος, Καρπετόπουλος, Θειακός, Γέμελος, Σαρελάκος, Δουκάκος, Χριστόγλου,Διαμαντόπουλος, Παπαδάκος + όλα τα φρούτα του sporttv, σου φτάνουν αυτοί ή να βάλω κι άλλους. Αυτοί διαμορφώνουν την κοινή γνώμη σας φανατίζουν και σας έχουν πρόβατα και στρατιωτάκια έτοιμα για μακελειό. Θα επέμβει άραγε κανένας αθλ.εισαγγελέας;

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ 12.09 ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ ΔΛΔ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ? ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΕΛ ΖΑΡ, ΚΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΑΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ…ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΩΝΤΕΣ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ.

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ…ΚΡΑΤΙΚΗ…''ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ''ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ , ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΝ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Φίλε HELL ο γραφικός Μαρινάκης και οι γαυροφυλλάδες ασχολούνται με τη διαιτησία, προκειμένου να την επηρεάσουν. Εκβιάζουν κάθε διαιτητή πρίν πάιξει με τον ΟΣΦΠ, ότι θα έχει την τύχη του Δαλούκα. Αυτά δεν τα βλέπετε; Βγάλτε τις παρωπίδες και αγαπήστε το άθλημα, όχι μόνο τη νίκη με κάθε τρόπο.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί φωνάζουν Βούλγαρους τους Βορειοελλαδιτες. Αφου οι χαμουτζηδες ειναι Αβανίτες, Ελληνες ειναι ;

    Reply
  9. ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟ

    στη σειρά περιμένουν οι "ομοϊδεάτες" κιτρινόμαυροι κλάψες.
    Ήδη έχουν συντάξει τις πομπώδεις δηλώσεις κατά της διαιτησίας που θα κάνουν μετά τη λήξη του αγώνα (που θα έχουν χάσει)και τις έχουν προωθήσει στους παίκτες για να τις αποστηθίσουν.
    Όταν οι 2 δικέφαλοι κομπάρσοι χάνουν από τον Εργοτέλη και την Καβάλα , δεν τρέχει τίποτα, όταν χάνουν από τον Ολυμπιακό φταίει ο διαιτητής (πάντα).

    Reply
  10. hellraiser

    Στο χθεσινο ματς δεν υπηρξε καμια αλλιωση αποτελεσματος και καμια διαιτητικη "πριμοδοτηση" υπερ καποιας ομαδας.
    Ο Ολυμπιακος ηταν σαφεστατα ανωτερος,ο παοκ πολυ καλος ανα διαστηματα,αλλα το φαινομενο των τραμπουκισμων και του σκληρου αντιαθλητικου παιξιματος εκ μερους μιας μειοψηφιας παικτων του καποια στιγμη πρεπει να σταματησει,γιατι φερνει στον παοκ αντιθετα αποτελεσματα απο αυτα που θελει κι αμαυρωνεται και η εικονα του μεσα κι απ'εξω απο το γηπεδο.
    Εκει να εντοπισουν τις αιτιες της χθεσινης ηττας της ομαδας τους οι αγαπητοι βορειοελλαδιτες συμπατριωτες μου και ας αφησουν κατα μερος την γνωστη "καραμελιτσα" περι διαιτησιας κτλ.
    Υ.Γ. τωρα ποιος εχει σειρα η αεκουλα;

    Reply
  11. Ανώνυμος

    αντε ολοι την εβδομαδα να μαζευεστε και να βλεπετε τον αγωνα σε βιντεο
    *αν παταγε παιχτης του ολυμπιακου την γραμμη οταν εκανε το πλαγιο και υπηρχε αλιωση αποτελεσματος….
    *αν 33.5 δευτερα πριν το γκολ του ολυμπιακου ο ντουντου εξισε το αυτι του…..αρα η φαση του γκολ δεν μετραει..
    *αν…αν…αν…αν….!
    οσο αναφορα για τα πεναλντι…..σε αθλητικες εκπομπες οι διαιτητες ειπαν οτι δεν υπηρχε ΚΑΝΕΝΑ πεναλντι!!!!
    αλλα ξερω κολλημενοι μια ζωη διαβαζετε μονο σπορ του βορρα!!!
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜ……ΙΑΣ ΜΙΡΑΛΑΣ….ΜΙΡΑΛΑΣ…!!!

    Reply
  12. iera ellas

    παμποριδη οταν φωναζαν βουλγαροι δεν ακουγες ρε ξεφτιλα βοριοελλαδιτη ? να σταματουσες και να εφευγες .εκτος κιαν πιστευεις οτι το κιλκις ειναι στην βουλγαρια απαραδεκτε.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *