Μ. Αρβανίτης για προδοτικές δηλώσεις Σ.Θεοδωράκη για τον Εχίνο: “Είσαι κήρυκας της εθνικής μειοδοσίας”

Ο βουλευτής Αχαΐας του Λαϊκού Συνδέσμου Μιχάλης Αρβανίτης σχετικά με τις δηλώσεις του πρόεδρου του “Ποταμιού” Θεοδωράκη, για την περιφορά του επιταφίου στον Εχίνο της Ξάνθης,
επισήμανε ότι πρόκειται για εθνοπροδοτική στάση που φανερώνει τον ανθελληνισμό του συγκεκριμένου κόμματος.
Ενοχλήθηκε άραγε ο Στ. Θεοδωράκης, επειδή οι χριστιανοί κάτοικοι της περιοχής άσκησαν τα θρησκευτικά τους δικαιώματα; Όχι βέβαια. Άλλοι ενοχλήθηκαν (βλέπε τουρκικό προξενείο, πράκτορες της Άγκυρας και η ίδια η Άγκυρα) και ο πρόεδρος του Ποταμιού έσπευσε να κοινοποιήσει δημοσίως την ενόχλησή του, εκμεταλλευόμενος την δημοσιότητα που απλόχερα του παρέχεται για τις γνωστές ψηφοθηρικές σκοπιμότητες.

Με απλά λόγια, ο Στ. Θεοδωράκης μίλησε ως εκπρόσωπος των τουρκικών συμφερόντων και επακόλουθα ως φερέφωνο της τουρκικής προπαγάνδας στη Θράκη.

Διόλου συμπτωματικό το γεγονός, ότι παρόμοια στάση κατά της περιφοράς του επιταφίου σε χωριό της ελληνικής επικράτειας τήρησε τοπική τουρκόφωνη φυλλάδα η οποία προωθεί την προπαγάνδα της Άγκυρας και στην οποία φιλοξένησε άρθρο που έκανε λόγο για «θρησκευτική προβοκάτσια κατά της μειονότητας», προτρέποντας μάλιστα τους τρεις μουσουλμάνους βουλευτές της Θράκης «να σταματήσουν την χριστιανική προπαγάνδα»!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *