Τελικά η ΝΔ δεν θα μας σώσει από την κρίση … μας έσωσε ήδη, σύμφωνα με τον Ευριπίδη!

Ο γραμματέας προγράμματος της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης δήλωσε ότι «η στροφή που έκανε η κ. Μέρκελ, όσον αφορά τη στήριξη της Ελλάδας, δικό μας επίτευγμα ήταν».
«Οι επαφές που έκανε ο κ. Σαμαράς, και με τον κ. Γιουνκέρ και με τον κ. Μαρτένς το τελευταίο διάστημα, επηρέασαν θετικά για τα συμφέροντα της Ελλάδας» δήλωσε στο «Ράδιο 9». «Είναι πολλά πράγματα στην πολιτική που γίνονται και….
δεν λέγονται για να μην τορπιλιστούν κατά την εφαρμογή τους στην πράξη», είπε ο βουλευτής Ροδόπης.
Όμως, στην κρίσιμη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τον Μάρτιο, στην οποία συζητήθηκε και το ελληνικό χρέος, η Μέρκελ αρνήθηκε να δει τον Σαμαρά, όπως και πολλούς άλλους ηγέτες. Αλλά αυτό είναι… λεπτομέρεια, όταν θέλει κάποιος να πει καλά λόγια για τον αρχηγό.

http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι..να πεσουν και πιο κατω στα ποσοστα ευχομαι αλλα το προβλημα ειναι και τα υπολοιπα κομματα αχρηστα ειναι..κκε αυτοι και αν ειναι επικινδυνοι,σκληροπυρηνικοι και απομηναρια του σοβιετικου συστηματος..με συριζα θα γινουμε ζιμπαμπουε απο καθε αποψη και με λαος θα εχουμε χουντα..ΕΠΙΛΟΓΑΡΕΣ εχουμε τελικα!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Δεν παίζεται με τίποτα ο Σαμαράς! Κατάφερε τόσα πολλά χωρίς να δει την Μέρκελ! Πληροφορίες λένε πως αυτή εκλιπαρούσε για μια συνάντηση με τον Σαμαρά αλλά αυτός με την γνήσια και Ελληνική ψυχή του της έριξε πόρτα!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *