Ο Μαργαρίτης κλείνει το…μάτι στον ΣΥΡΙΖΑ !

Το νεοταξικό άνθος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ επανέρχεται στη βάση του !

Γνωρίστε Κύριοι Βουλευτές κατωτέρω το «ευώδες» αυτό νεοταξικό άνθος αφού ακούσετε πριν το κατωτέρω ηχητικό ντοκουμέντο (κατωτέρω και το κείμενο των προδοτικά λεχθέντων)  του «πατριώτη» ανθέλληνα Ανανιακού, «ανανεωτικού» κτλ, Θοδωρή
Μαργαρίτη:
Απόσπασμα της εκπομπής του Star, “Λόγια Σταράτα” του Γιώργου Βαρεμένου,  με τη…

συζήτηση Αννας Καραμάνου, Θόδωρου Μαργαρίτη και παπα-Τσάκαλου για την Κύπρο.

Το νεοταξικό άνθος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ επανέρχεται στη βάση του για να συναντήσει τα λοιπά γνωστά άνθη της ηγετικής ομάδας του Αλέξη μας.
Τους αδελφικούς νεοταξικούς του φίλους, Παπαδημούλη, Τσακαλώτους, Μηλιούς, τη  ΣΙΑ μας και τα λοιπά αναφερθέντα πολλάκις διάδοχα του Σαμαρά νεοταξικά λουλούδια.
Να τον χαίρεσε Αλέξη.
Όπου να’ ναι έρχεται και Χατζησώκρατες σου και οι άλλοι  που προσωρινά και για άγραν περισσότερων ψήφων όδευσαν εις ΔΗΜΑΡ.
Κατωτέρω το «πατριωτικό» προφίλ του υποδεχθησόμενου από τον Αλέξη μετά βαϊων και κλάδων αφικνούμενου «μέγα» νεοταξικού πολιτικού Μαργαρίτη.


Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Προφίλ του νεοταξικού άνθους ονόματι  «Θόδωρος Μαργαρίτης»:

1.  μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού

2.  Το 2004 υπέγραψε την προδοτική διακήρυξη υπέρ του σχεδ’ίου Ανάν εκτουρκισμού της Κύπρου

3.  Ομιλία Θόδωρου Μαργαρίτη Εκπροσώπου της Ανανεωτικής Συσπείρωσης στην εκδ. της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ του ΣΥΝ.

Παρά τις επανειλημμένες διαψεύσεις της ίδιας της κυρίας Καραμάνου, η υπόθεση εξακολουθεί να «σέρνεται», σε σημείο, μάλιστα που η πρώτη προεκλογική διαφήμιση του Γιώργου Καρατζαφέρη ενόψει των ευρω-εκλογών, έχει αυτό ακριβώς το σύνθημα:

«Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πιστεύει ότι οι ήρωες του Κυπριακού Αγώνα διέπραξαν εθνοκάθαρση εις βάρος …προφανώς των Τούρκων. Τέτοιους Ελληνες ευρωβουλευτές θα στείλετε στις Βρυξέλλες; Ψηφίστε εθνικά, ψηφίστε πατριωτικά. Γ. Καρατζαφέρης».

Ξεκαθαρίζουμε εξαρχής ότι η δήλωση της κυρίας Καραμάνου έχει παραποιηθεί. Ποια είναι η πραγματικότητα;
Κατά κακή της τύχη, η ευρωβουλευτής βρέθηκε την Παρασκευή 16 Απριλίου σε τηλεπαράθυρο της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Βαρεμένου (Star), όπου υποχρεώθηκε να διασταυρώσει τις απόψεις της περί του κυπριακού δημοψηφίσματος με τον παπα-Τσάκαλο. Αμυνόμενος ο γνωστός ιερέας, απαρίθμησε ορισμένους Κύπριους αγωνιστές, τους οποίους θαυμάζει, για να εξηγήσει ότι δεν είναι εθνικιστής, αλλά πατριώτης:

«Εγώ είμαι με τον Θεόφιλο Γεωργιάδη, που τον σκότωσαν οι Τούρκοι ειρηνιστές στην Κύπρο (…) Είμαι με τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη, τον Καραολή, τον Δημητρίου, με τον Αυξεντίου. Είμαι με αυτούς που πότισαν την κυπριακή γη με αίμα».

Παρενέβη ο Θόδωρος Μαργαρίτης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού:
-Και λίγο με τον Σαμψών…

Εκεί συμπλήρωσε η κυρία Καραμάνου:
-Και μ’ αυτούς που ήθελαν να κάνουν εθνοκάθαρση στην Κύπρο.

(Παρατήρηση Ε. Μπ.: Στο ηχητικό κείμενο του απαράδεκτου του κ. Μαργαρίτη και της απαράδεκτης τέως ευρωβουβουλευτού του ΠΑΣΟΚ που πλην των άλλων έχει ως σκοπό της ζωής της να καταργήσει το άβατο του Αγίου όρους)

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *