Γράμμα προς τον Πάγκαλο

Γράμμα προς τον «Αντιπρόεδρο» της Κυβέρνησης, με εκφράσεις του ίδιου και της κυβέρνησης.

Αγαπητέ «κύριε τίποτα»,

Εδώ και πάνω από ενάμιση χρόνο που έχετε αναλάβει τη θέση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, έχετε αποδείξει ότι είσαστε ένας γίγαντας με γυάλινα πόδια.
Αντί να παράξετε έργο (θυμόσαστε ότι ήσασταν κάποτε υπεύθυνος για τις συγχωνεύσεις των δημόσιων οργανισμών;) επιμένετε να πέφτετε στο….
ένα παγόβουνο μετά το άλλο (ως άλλος Τιτανικός) με τις αλήστου μνήμης δημόσιες παρεμβάσεις σας και το μόνο «έργο» που θα θυμούνται οι Έλληνες κοπρίτες από εσάς θα είναι οι βαθμολογίες σας στα μέλη της Κυβέρνησης!

Τεμπέληδες οι υπουργοί (όπως όλοι οι Έλληνες βέβαια), αλλά πιο τεμπέλης απ’ όλους αποδεικνύεστε εσείς!

Εύλογα, λοιπόν, θυμάμαι ότι είχατε πει πως το πλέον αντιπαραγωγικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας είναι οι ένοπλες δυνάμεις.

Ε, λοιπόν μαντέψτε: Ο τίτλος αυτός σας αξίζει και με το παραπάνω! Είναι ολοφάνερο ότι κοιμόσαστε όπως οι δημόσιοι υπάλληλοι και δεν σκέπτεστε τίποτα άλλο πέραν του μισθού σας (που δυστυχώς δεν τον τρώμε μαζί – η αλήθεια είναι ότι εμείς δεν τρώμε τίποτα γιατί δεν υπάρχει σάλιο παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις του πρωθυπουργού σας ότι υπήρχαν λεφτά).

Πάντως, σας αναγνωρίζουμε ότι δεν είναι όλο το φταίξιμο δικό σας. Εσείς απλώς πήρατε εντολή από τους διεφθαρμένους πολίτες που ήρθαν στο γραφείο σας να τα φάτε μαζί και εκτελείτε αυτή την εντολή στο ακέραιο.

Τελικά, οι Έλληνες δεν έχουν αλλάξει και πολύ από την εποχή της Επανάστασης του 1821. Εξακολουθούν να είναι ένα μάτσο αγράμματοι και αδαείς χωριάτες και γι’ αυτό σας ψηφίζουν.

Με «εκτίμηση»,

Ένα από τα ζώα που ακούν και διαβάζουν τις δηλώσεις σας

http://newssharkgr.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ο Πάγκαλος θα σχολιαστεί ως πορνόγερος, ο οποίος "αγόρασε" μια νέα γυναίκα. Θα σχολιαστεί ως βλακόγερος, ο οποίος μάζευε χρήματα και περιουσία, για μια ζωή που δεν υπήρχε. Θα σχολιαστεί ως αυτοκτονικά βουλιμικός σε έναν κόσμο συνετό, που φροντίζει επιμελώς την υγεία του. Γιατί; Γιατί του τα έχουν "μαζεμένα". Γιατί είναι ο πλέον μισητός πολιτικός στους Έλληνες. Γιατί ήδη σχολιάζεται ως δωσίλογος, ο οποίος πρόδωσε μια χώρα. Ήδη σχολιάζεται ως ανθέλληνας, ο οποίος έβριζε τους προγόνους των Ελλήνων. Όταν θα "φύγει", όλοι ανεξαιρέτως θα έχουν κάτι κακό να πουν …Όλοι θα έχουν κάτι κακό να του προσθέσουν ως "εφόδιο" στο "ταξίδι" του.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΠΑΓΚΑΛΟΣ = Το πιο πετυχημένο και ξεκαρδιστικό πολιτικό ανέκδοτο, στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας.
    Δείτε φάτσα!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΒΟΘΡΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ -ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΡΜΟ–ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ –ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΟ ΓΙΑ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΝΕ–ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ? ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ–ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ–ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΤΕΥΣΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ 30 ΕΤΩΝ–ΕΣΥ ΒΡΕ ΤΣΑΡΟΥΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ—- ΟΛΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΣΑΙ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟ 2011 ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟ 2011 ΤΟ 2013 κλπ κλπ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΑΙΤΗΘΕΙΣ–ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ–ΤΟ ΑΕΡΕΟΠΛΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΧΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛ….ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΣΧΑ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΤΑ 195 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ —ΚΑΙ ΟΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΦΑΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕ ΑΝΕΥ ΨΗΦΩΝ…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *