ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ! ! !

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ 5 ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…. ( ΝΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙ..(ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ)….) ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 25 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!….ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ “ΒΑΛΑΝΤΙΑ”….ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..( ΔΕΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ)…ΕΩΣ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ..(ΔΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ)………Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ…!!!..
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ….
ΒΟΥΛΗ!!!…ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!……ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ…ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!

ΓΙ’ΑΥΤΟ…..

ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!…ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

36 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ !ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΟΡΜΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ…..ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΟΣΤΡΑΒΗ! ΑΝΝΑ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 40 ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕΡΙΚΟΙ!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΜΠΑΙΝΕΙ Η Χ.Α.ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!Ο ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΙΩΜΑ ΑΠΟ ΜΠΥΡΕΣ ΟΡΜΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΤΡΩΕΙ ΜΙΑ ΚΛΟΤΣΙΑ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ(ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΗΣ Χ.Α.)ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ!Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΜΑΘΗΤΗ…….ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΝΑΚΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΥ ΣΚΑΕΙ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΕΙΑ…….Ο ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΠΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΚΛΑΝΕΙ ΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ!ΠΑΜΕ ΣΤΟ DANCING;;;;;;;;;;;

    Reply
  5. Ανώνυμος

    1000 ΦΟΡΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,ΠΑΡΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΟΚΕ,ΚΟΑ,ΚΚΕ-ΜΛ,ΚΚΕ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ,ΚΚΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ,ΚΚΕ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΩΝ,ΚΚΕ-ΜΑΟΙΣΤΩΝ,ΚΚΕ-ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ,ΚΚΕ ΚΟΡΕΑΤΩΝ,ΚΚΕ-ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Οι προδότες του Εθνους έχουν θεμελιώσει τη διάβρωση με ρόλους που ενσαρκώνουν τα κοπριτάκια της διπλανής πόρτας.. Από τον εφοριακό ,μέχρι τον υπάλληλο της εφορίας..
    Από τον κομματικό της εξουσίας, που γλύφει ταξεράσματα των βολευτών, μέχρι τον δήθεν δημοσιογράφο που τους καλύπτει..
    Η προδοσία των καταδοτών στη Γερμανική κατοχή, με τις κουκούλες, έχουν καταλάβει τα πάντα..
    Από τα οράματα των αγνών νεολαίων της Αριστεράς , με τις δήθεν αντίληψες περί αταξικής κοινωνίας..Μέχρι την εκρηκτικότητα των παιδιών που καταναλώνονται στη βία των γηπέδων..
    Τέτοια επιτυχία η προδοσία …
    Και να μην αντιδρά κανείς…
    Έτσι μούρχεται να εκπαιδεύσω ένα περιστέρι κι ένα παπαγάλο.. Να παρακολουθούν τους βολευτές και να τους αποπατεί το περιστέρι , κραυγάζοντας ο παπαγάλος "μακάκα και λίγο ήταν"

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ποια χρυσή αυγή ρε ζώα πάτε καλά επικοινωνείται με τον εγκέφαλό σας ή είστε βλαμένα? Σαμαρά με τίποτε, κουμουνια πότε και για κανένα λόγο, τσίπρα ούτε την δική του ψήφο να μην πάρει, ντορα με τίποτε, άρα μένει το πασοκ και με άλλο πρόεδρο τέλειωσε.

    Reply
  8. ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ………ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ 1940 ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ Κ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΩ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ..ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ………ΕΞΩ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΕΘΝΗ….ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Ο 11:40 για το Δαφνί και ο 11:53 για εντατικά στα γραφεία του ΛΑΟΣ στην Καλλιρόης,με θέμα "Πως θα δικαιολογήσουμε την ψήφο μας στο μνημόνιο".

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ 2 ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

    http://www.eglimatikotita.gr/2011/04/2_4083.html?utm_source=BP_recent

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΜΠΑΙΝΕΙ Η Χ.Α.ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!Ο ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΙΩΜΑ ΑΠΟ ΜΠΥΡΕΣ ΟΡΜΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΤΡΩΕΙ ΜΙΑ ΚΛΟΤΣΙΑ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ(ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΗΣ Χ.Α.)ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ!Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΜΑΘΗΤΗ…….ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΝΑΚΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΥ ΣΚΑΕΙ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΕΙΑ…….Ο ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΠΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΚΛΑΝΕΙ ΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ!ΠΑΜΕ ΣΤΟ DANCING;;;;;;;;;;;

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ….
    ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΥΠΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ…….

    Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΟΧΙ 11:13 δεν κάνεις λάθος. Θέλω να δω τα μούτρα όλων των γελοίων δημοσιογράφων και πολιτικών που το παίζουν politically correct όταν θα μπεί η Χρυσή Αυγή στη Βουλή! Χαχαχαχα θα είναι μεγάλη η ηδονή να βλέπω τις σκατόφατσες όλων αυτών των κηφήνων που μας φάγανε τις σάρκες τόσα χρόνια. Ζω για να το δω, μακάρι να γίνει, μέχρι τότε ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΤΟΡΑ!!!!!!!!
    ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.???
    ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜ@Τ@@@@@@!!!!!!!!

    Χ.Α. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΜΑΛΛΟΝ!!!! Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ.

    ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΟΜΩΣ!!!

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Συμφωνώ απόλυτα!!
    Eκτός απο το οτι ΒΓΑΛΤΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ!!

    Aρκετά δεινά εχει κάνει παρέα με τους λαθρομετανάστες του!!

    Οποιο αλλο κομμα εκτός από τα 5 γνωστα και τον ανταρσυα πείτε ΝΑΙ…
    Ακόμα και την Χρυσή αυγή… αν και εχω τις ενστάσεις μου παρόλα αυτα ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ καθόλου και ΙΣΑ ΙΣΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ να μπει η Χ.Α. στη Βουλή!!
    Απο τους προδότες, 1.000 φορές καλυτερα η Χρυση΄Αυγή..!!

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Ναι τον είδαμε και τον κωλοτούμπα όταν ψήφιζε το μνημόνιο ο μαλάκας ο πατριδοκάπηλος. Αμ τα άλλα τα πρόβατα οι celebrities οι βουλευτές του!Όλοι στραβωμάρα είχανε;Κανένας δεν διάβασε τι υπέγραφε;Ξέρανε, γι'αυτό και οι τοκογλύφοι τους το εξαργυρώνουν με χιλιάδες ώρες προβολής στα μεγαλοκάναλα και ψευτοδημοσκοπήσεις. Τέρμα τελείωσαν οι κοροιδίες και οι πολυκατοικίες, ο Καρατζα-τούμπας δεν πρέπει να μπεί στη Βουλή. Οι Έλληνες Πατριώτες θα ψηφίσουν, όταν γίνουν εκλογές, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Για την Ελλάδα και μόνο.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ poy chfise mnhmonio einai prodoths!κρεμαλα στουσ προσκυνιμενους στον εβραιο στροσ καν και εβραιο τρισε!

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝ' ΙΟΥΔΑ….ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΝ' ΙΟΥΔΑ…. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ….Η ΜΟΝΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.. ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΑΧΑ!!!!!ΠΕΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΟΥ ΙΟΥΔΑ ΜΟΥ……ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ…..ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!! ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ …Ο ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ….. ΑΛΛΑ Ο ΙΟΥΔΑΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΖΩΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ!ΖΟΡΟ!ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!ΧΡΥΣΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΑΥΓΑ!ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ!Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ.Ο ΖΟΡΟ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ!Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ(ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ)!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΞΩ???? Ε ΧΑΦΙΕΔΑΚΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!!!!
    ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΛΑΚΟ.
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΨΟΦΟ ΣΤΗΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ!!!!!!

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Συμφωνώ απόλυτα! Να μην κάνει κανένας αποχή, όσοι μιλούν για αποχή παίζουν το παιχνίδι των μεγάλων κομμάτων και των τσιρακιών τους. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΚΚΕ,ΛΑΟΣ,ΣΥΡΙΖΑ και ΝΤΟΡΑ. Αποδείχθηκαν άλλοι προδότες και άλλοι κατώτεροι των περιστάσεων.

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *