Το μήνυμα των “Ευρωεκλογών” προς Σαμαρά και Βενιζέλο και τα πραγματικά σχέδια των δανειστών

Το μήνυμα που έστειλαν στον κ. Σαμαρά και στον κ. Βενιζέλο οι Έλληνες πολίτες με τις ψήφους τους στις “Ευρωεκλογές” ήταν σαφές: “Η καταστροφική οικονομική πολιτική που εφαρμόζετε σε συνεργασία με τους Γερμανούς και τους λοιπούς δανειστές, απορρίπτεται”!…..

Παρά την… καταιγίδα “φιλομνημονιακής” προπαγάνδας την οποία εξαπέλυσαν τα περισσότερα ΜΜΕ της χώρας, οι πολίτες κατάφεραν να “κοντύνουν” πολιτικά τους συνεργάτες των Γερμανών και των λοιπών δανειστών σε ένα συνολικό εκλογικό ποσοστό της τάξεως του 30%-31%.

Όσο κι αν προσπαθούν να το κρύψουν, οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν φοβηθεί! Διαπίστωσαν με τρόμο ότι, παρά το γεγονός πως η συντριπτική πλειονότητα των τηλεοπτικών σταθμών και των εφημερίδων τούς στήριξαν και “έδωσαν ρέστα” για να τους κρατήσουν αλώβητους, παραπληροφορώντας συστηματικά τους ψηφοφόρους και αποκρύπτοντας την αλήθεια, εντούτοις οι ίδιοι δεν κατάφεραν να αναχαιτίσουν το κύμα της λαϊκής οργής και αποδοκιμασίας.

Τώρα λοιπόν, παρά το γεγονός ότι οι Ευρωεκλογές τελείωσαν και οι ίδιοι έχουν μπροστά τους ακόμη 2 χρόνια θητείας εξακολουθούν να ενεργούν σαν να επρόκειτο σύντομα να ξαναγίνουν εκλογές, υποσχόμενοι γενναίες φοροελαφρύνσεις και στροφή 180 μοιρών στην εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική.

Φαίνεται όμως ότι λογαριάζουν χωρίς τους εντολοδότες τους, που δεν είναι άλλοι από τους ………………………………..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *