Υγιεινά σνακ εν ώρα γραφείου!

Τα σνακ που ακολουθούν είναι σαφώς πιο υγιεινά από ό, τι θα βρείτε στα περισσότερα μηχανήματα αυτόματης πώλησης. Πλέον, μπορείτε να τα κρύψετε στο συρτάρι ή στο ντουλάπι (όχι απαραίτητα στην κατάψυξη) σας…

Crackers:

Τα Crackers αποτελούνται συνήθως από λιναρόσπορο, ηλίανθο, κολοκύθα και παπαρουνόσπορο, μαζί με αλεύρι, ψιλοκομμένο θυμάρι, αυγό και λάδι καρύδας, ενώ, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, μαγνήσιο και μαγγάνιο.

Τα κάσιους:

Γνωρίζουμε ότι οι ξηροί καρποί αποτελούν ένα ιδανικό μικρο-γεύμα, γεμάτο με πρωτεΐνη, καθώς και υγιή μονοακόρεστα λιπαρά και φυτικές ίνες. Παρότι περιέχουν αρκετά θρεπτικά συστατικά είναι εύκολο να το παρακάνετε. Συγκεκριμένα, τα κάσιους αποτελούν ένα από τα πιο υγιεινά σνακ που κυκλοφορούν στην αγορά. Οι χημικές ουσίες που περιέχονται στα κάσιους μπορούν να εξοντώσουν τα περισσότερα μικρόβια και ταυτόχρονα να γίνουν αρωγοί για μια καλή υγεία μακριά από αρρώστιες, όπως φυματίωση, τερηδόνα, ακμή και πνευμονία.

Ένα πρωινό με βρώμη:

Η βρώμη θεωρείται μια ιδιαίτερα υγιεινή τροφή, την οποία προτείνουμε να την καταναλώνετε με λίγο γάλα και μέλι εν ώρα γραφείου. Η βρώμη τα τελευταία χρόνια είναι μια αρκετά δημοφιλής υγιεινή τροφή, καθώς μειώνει τις ποσότητες χοληστερίνης στο αίμα και βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού μας.

Μπορεί να είναι δύσκολο να φάτε την ώρα που δουλεύετε και χωρίς κουτάλι όλα αυτά τα υγιεινά κομμάτια της βρώμης, των ξηρών καρπών και των Crackers, επειδή τείνουν να πέφτουν παντού. Όμως είναι τόσο υγιεινά που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα γραφείο!

post4life.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *