Οι ανευθυνο-υπεύθυνοι του ψευτορωμαίικου


hellraiser

Οι πολιτικοί τρέμουν μη τους πούνε «ρατσιστές» και δεν δίνουν τις εντολές, οι ανώτεροι προσπαθούν με κάθε τρόπο να μη εκτεθούν και έτσι χωρίς συγκεκριμένες πολιτικές εντολές δεν κάνουν τίποτε! Οι κατώτεροι από την πλευρά τους, οχυρώνονται πίσω από το γεγονός ότι δεν τολμούν οι ανώτεροι να τους δώσουν εντολές και έτσι τελικά αυτός που την πληρώνει είναι ο απλός πολίτης. Εάν κάποιοι δεν κάνουν το καθήκον τους, από ….

tον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο και από τους στρατηγούς μέχρι τους αστυφύλακες, τότε καλύτερα να πάνε σπίτια τους. Γιατί καμιά φορά γυρίζουν από το πουθενά τα πράγματα και κάποιοι θα τους ζητήσουν ευθύνες. Από γνωστό ιστολόγιο και το παρακάτω, το οποίο δυστυχώς δεν αποτελεί σπάνιο φαινόμενο:
«.Σάββατο 6.30 μμ Πλατεία Ομονοίας. Αλλοδαπός επιτίθεται σε ηλικιωμένο Έλληνα για να του κλέψει το πορτοφόλι. Ο άνθρωπος χωρίς να μπορεί να αντιδράσει απευθύνεται στους ειδικούς φρουρούς που είχαν βάρδια εκείνη την ώρα και τους λέει να κάνουν κάτι. Εκείνοι αντιδρούν και λένε πως δεν έχουν εντολή (!!!) να μπορέσουν να κάνουν το οτιδήποτε και πως τι φταίνε για 680 ευρώ που παίρνουν μισθό να ακούν και να τραβούν όλα αυτά που τραβούν. Μα καλά είμαστε σοβαροί;; Γκρινιάζουν κιόλας ενώ θα πρέπει να κάνουν την δουλειά τους; Απαράδεκτη η στάση της αστυνομίας που πραγματικά στην Ομόνοια είναι πλέον διακοσμητική.”

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *