Κρίση ? Ποιά κρίση ?

Τελικά, πιστεύω οτι το μήνυμα των εκλογών είναι οτι ΔΕΝ υπάρχει κρίση !
με το 50% περίπου να μην συμμετέχει – άρα δεν ενδιαφέρεται -άρα δεν έχει οικονομικό ή άλλο πρόβλημα, και από το υπόλοιπο 50%, το 50% να ψηφίζει τους ίδιους, άρα συμφωνεί με την πολιτική τους, τότε τι κρίση υπάρχει ?
Και μη μιλήσει κανείς…..
για απαξίωση της πολιτικής με την αποχή, γιατί πολύ απλά όταν δεν μιλάς αφήνεις να μιλήσει κάποιος άλλος. Για να αλλάξει κάτι πρέπει να συμβεί κάτι, από μόνο του δεν αλλάζει τίποτα. Τι περιμένει κανείς, όλοι αυτοί που μας έκλεβαν τόσα χρόνια, να ευαισθητοποιηθούν ξαφνικά και να πουν “συγνώμη, πάρτε τα λεφτά σας πίσω”?
Εδώ, δεν σκέφτηκαν ούτε τον τόπο τους για να επιλέξουν Δήμαρχο…
Επομένως, ας σταματήσουμε τις γκρίνιες. Για ότι μας κάνουν, μας αξίζει.

Costas K

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

13 Comments

  1. Ανώνυμος

    Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια;
    Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια της τηλεόρασης. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα" με ειδικότητα στον αέρα.

    Reply
  2. ΕΛΛΗ

    ΤΕΛΙΚΑ Η 'ΤΗΛΕΠΡΕΖΑ'ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ,Η ΑΔΕΙΑ ΤΣΕΠΗ ΔΕΝ ΔΡΑ ΔΙΕΓΕΡΤΙΚΑ;ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ.Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ Η Ν ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΙΔΕΕΣ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ KANENAN ( MONO AΚΥΡΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ – ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ )

    1. Διότι «απάτη είναι η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων με σκοπό το ίδιον οικονομικό όφελος» και μέχρι σήμερα όλοι οι πολιτικοί λένε ψέματα για το δικό τους οικονομικό όφελος και μόνον. Απατεώνες πολιτικάντηδες φτου σας………………..!!!!!!!!!!!!!!!
    2. Διότι συνεχίζει να υπάρχει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και η βουλευτική ασυλία , ενώ ξεδιάντροπα κυνηγιέται ασύστολα ο απλός πολίτης.
    3. Διότι το πολιτικό μας σύστημα έχει μετατραπεί σε ένα μόρφωμα εξουσίας όπου κομματικές συμμορίες με πολιτικούς γκάγκστερ λυμαίνονται τους φόρους μας.
    4. Διότι αυτή την στιγμή η χώρα ζει έναν ιδιότυπο εμφύλιο ταξικό πόλεμο.
    ΟΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    5. Διότι αποδεδειγμένα είναι ξενόδουλα άνανδρα υποχείρια ξένων συμφερόντων που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή και το Ελληνικό Έθνος στον μαρασμό και τον εξευτελισμό.
    6. Διότι με την ψήφο μου στην ουσία αποδέχομαι όλα τα παραπάνω και τα νομιμοποιώ.

    ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ- ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ
    Η χώρα χρειάζεται άμεσα αλλαγή του συντάγματος με κατάργηση του κατάπτυστου νόμου Βενιζέλου περί ευθύνης υπουργών , κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας , αναδρομικό πόθεν εσχες για τις περιουσίες όλων όσων πέρασαν από την πολιτική ζωή της χώρας από το 1974 και μετά ( χωρίς παραγραφή για κανέναν ) , απλή αναλογική , και πρόεδρο Δημοκρατίας εκλεγμένο από τον Ελληνικό λαό με εξουσία στα χέρια του ως ρυθμιστή του πολιτεύματος.
    Και όποιος κλεφτοκοτάς, που θέλει να κάνει τον πολιτικό νομίζει πως δεν μπορεί να μας κυβερνήσει επειδή θα λογοδοτεί για τις πράξεις του στην Δικαιοσύνη όπως όλοι οι πολίτες, να κάτσει σπίτι του και να μην ασχοληθεί……..!!!!!!!!!!!!!!!!
    « ΟΜΑΔΑ AΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Δ» (διέδωσε το ) 3T 9864999

    Reply
  4. Ανώνυμος

    2'20 Ή Πασόκος είσαι ή…..άστο δεν το λέω. Βρε δεν έχεις ακούσει για λαούς που βγήκαν από το ΔΝΤ; Βρε τι μανία και τούτη να θες να πληρώσεις. Και το άλλο; Ότι όποιος διαφωνεί μαζί σου έχει κλέψει. Πρέπει να είσαι κάτω των 20 γιαυτό πάω πάσο.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    oi malakes iper tis apoxis na moy eksigisoyne
    a)pos
    b)to tropo diamesoy
    toys dinoyne matghima kanontas apoxi perimeno zoadia !!
    ektos an perimenete apo ta papagalakia na sas poyne giati sas peisane na kanete apoxi

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΑΝ Η ΑΠΟΧΗ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ
    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ
    Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Η ΑΛΕΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ ΤΙ Θ ΑΛΛΑΞΟΥΝ????
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ
    ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΤΡΟΙΚΑ
    ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ…ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ
    ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ????????????ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ
    ΕΔΩ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ…ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ
    ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ
    ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΛΕΨΙΕΣ..ΕΝΑ ΚΑΦΕ 4 ΕΥΡΩ????ΣΚΑΤΑ!……….

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΙ ΑΠΟΧΗ ΡΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ,ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΣΕΙ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΤΕ ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ,ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΗΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ,ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΒΟΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΑΠΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Σ ΕΝΤΙΜΟΥΣ…
    ΣΩΣΤΟΙ…ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΗΤΑΙ ΠΩΣ ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ..ΕΙΔΟΣ
    ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ
    ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ
    ΘΑΖΗΣΟΥΜΕ
    ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠ ΤΙΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…..ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ "ΚΑΡΕΚΛΑ"

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Μια χαρά τα λες Κώστα μόνο που τα κεφάλια πολλών είναι αγύριστα. Μόνο να κλαίγονται ξέρουν. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τελικά όλα αυτά περι αποχής ήταν σχέδιο για να βουλώσουν στόματα.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΖ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΖ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *