ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ! Αμοιβές σοκ! Τα «χρυσά» συμβόλαια της Μενεγάκη

Ποια συμφωνία… Ποιος ΦΠΑ…!Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!

Αυτούσια αποσπάσματα αγωγών και εφέσεων μεταξύ Γιάννη Λάτσιου – Ελένης Μενεγάκη φιλοξενεί το FULL LIFE Ιουλίου που κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο Full αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του περιοδικού παρουσιάζουν τα υπέρογκα οικονομικά μεγέθη του ζευγαριού. Αναλυτικοί πίνακες περιγράφουν από το 2001 και μέχρι σήμερα τα ακριβή χρυσά συμβόλαια τόσο της Μενεγάκη όσο και του Λάτσιου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα κέρδη της εταιρίας της Ελένης Μενεγάκη, με τη μητέρα της παρουσιάστριας, που κατέχει το 40%, να εμφανίζει καθαρά κέρδη 584.000 ευρώ τον χρόνο!
Όσον αφορά τα καθαρά κέρδη της εταιρίας κυρίως από χορηγούς, ανέρχονται σε 9,8 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Γιάννης Λάτσιος, λίγο πριν χάσει το όποιο δικαίωμά του από τον νόμο, προχώρησε σε αγωγές κατά της πρώην συντρόφου του, διεκδικώντας μερίδιο από την κοινή περιουσία που δημιούργησαν.

Με την από 11-2-2013 αγωγή του ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ζητούσε από την Ελένη Μενεγάκη να του καταβάλει το ποσό των 1.626.438,90 ευρώ! Περίπου δυόμισι χρόνια αργότερα, η πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει τον Γιάννη Λάτσιο. Σύμφωνα με το FULL LIFE η παρουσιάστρια καλείται να του καταβάλει ποσό 1.011.133,40 ευρώ!

Η Ελένη Μενεγάκη άσκησε έφεση κατά της απόφασης, στην οποία μεταξύ των άλλων αναφέρει: «Η αποδοχή της ως άνω απόφασης θα προκαλέσει αφόρητες συνέπειες σε βάρος εμού και των τέκνων μου, οδηγώντας μας σε πλήρη οικονομική καταστροφή!». Η Ελένη, ωστόσο, μπορεί να έχασε την πρώτη μάχη, όχι όμως και τον πόλεμο!…

«Όταν γνωρίστηκα με τον Λάτσιο, εγώ ήδη ήμουν φτασμένη παρουσιάστρια. Αυτός ήταν ένας απλός υπάλληλος. Στην πορεία, εξαπλασίασαν τον μισθό του μόνο και μόνο για να έχουν εμένα!». Κι αυτός είναι ένας μόνος ισχυρισμός της Ελένης Μενεγάκη στην έφεσή της
πηγη

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *