Κατάληψη στο ΤΕΕ Ηπέιρου από φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Κατάληψη πραγματοποιούν αυτή την ώρα,φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στα γραφεία ΤΕΕ Ηπέιρου.Ο λόγος είναι οι συντεχνιακές πρακτικές του ΤΕΕ (αρμόδιο για την παραχώρηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος όλων των μηχανικών) το οποίο, προκειμένου να μην χάσουν τα μέλη του κομμάτι από την…
ανύπαρκτη πλέον πίτα της αγοράς εργασίας, αρνείται να επιτρέψει στους αποφοίτους του Τμήματος, την άσκηση του επαγγέλματος που σπούδασαν και στο οποίο είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ Μηχανικοί Υλικών στην Ελλάδα.

http://epirusgate.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    Πολύ καλό. Να κάνουν κατάληψη. Δεν μπορεί να γίνουν όλοι σοφοί. Οι σοφοί χρειάζονται και χαμάληδες να τους κουβαλάνε. Συνεχίστε την κατάληψη. Δεν χρειάζεται να μάθετε γράμματα. Αφού σας πληρώνουν και οι γονείς σας κανένα πρόβλημα για μας τους υπόλοιπους που είμαστε μέρα-νύχτα πάνω στο βιβλίο μας.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Aυτές οι φασιστικές πράξεις μόνο στο Ελλαδιστάν γίνονται..Αντι να ξεστραβωθούν που τους πληρώνουν οι γονείς τους παίζουν τα παιχνίδια των καθηγητών για να ασχολούνται με άλλα αντικείμενα..Α! καημένα θυματάκια!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *