Με τραμπουκισμούς τώρα αντιμετωπίζουν τον Καζάκη…

Στόχος θρασύτατων τραμπούκων, οι εγκαταστάσεις του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου προχθές τη νύχτα λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Οι επιθέσεις στα προεκλογικά κιόσκια της πολιτικής κίνησης του Δημήτρη Καζάκη (γνωστού οικονομολόγου, που κατά την περίοδο της κρίσης υπεραμύνεται της οικονομικής ανεξαρτησίας της χώρας και
μάλιστα προτείνοντας το εθνικό νόμισμα), ήταν συντονισμένες.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι φουσκωτοί, κατέστρεψαν το κιόσκι του Γαλατσίου και έσπασαν τα τζάμια των γραφείων του πυρήνα της περιοχής. Την ίδια χρονική στιγμή, άλλα κακοποιά στοιχεία, εγκάθετα από αυτούς που δεν αρέσκονται στις θεωρίες του Καζάκη, προκάλεσαν ζημιές στο περίπτερο του πυρήνα Γλυφάδας, Ελληνικού και Ν. Ηρακλείου. Στο Ν. Ηράκλειο, δε, κάποιος αυτοπροσδιοριζόμενος ως αναρχικός, πλησίασε με επιθετικές διαθέσεις ομάδα υποστηρικτών του Ε.ΠΑ.Μ. και τους προκάλεσε, αρχίζοντας να σκίζει αφίσες.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της πολιτικής αυτής Κίνησης, αναφέρει:

“Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία τους, αλλά θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές όχι μόνο δεν πτοούν τα μέλη και τους φίλους του Μετώπου μας, αλλά αντιθέτως τους ενδυναμώνουν και τους ατσαλώνουν. Πάντα έτσι συνέβαινε στην ιστορία, όταν ανυπόκριτοι αγωνιστές έδιναν τη μάχη υπέρ βωμών και εστιών. Η στιγμή που ο λαός μας θα γυρίσει την κλεψύδρα ανάποδα πλησιάζει. Το γνωρίζουν πολύ καλά και γι’ αυτό δεν μπορούν πλέον να κρύψουν το φόβο τους”.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *