Βρήκαν ακέφαλο πτώμα μέσα σε κανάλι της Βενετίας

Ένα ακέφαλο πτώμα γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση και χωρίς τα άνω άκρα εντοπίστηκε στο κανάλι της Τζουντέκα στη Βενετία….

Ιδιοκτήτης βάρκας που διέσχιζε το κανάλι βρήκε το πτώμα να επιπλέει και ειδοποίησε την ιταλική αστυνομία και την πυροσβεστική.

Οι Αρχές θεωρούν δύσκολη ακόμα και αδύνατη την αναγνώριση της σορού, καθώς το κεφάλι είναι ακρωτηριασμένο, όπως και τα χέρια, ενώ από τον θώρακα ξεχωρίζει μόνο ο σκελετός. Από τον ρουχισμό πάντως οι αστυνομικοί καταλήγουν πως πρόκειται για γυναίκα, καθώς εντοπίστηκε με μαύρο κολάν και μποτάκια.

Η εισαγγελέας Φραντσέσκα Κρούπι, η οποία θα ανακοινώσει σύντομα τα αποτελέσματα της νεκροψίας, δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν υπάρχουν σημάδια βίας πάνω στην άτυχη γυναίκα. Aγνωστο ακόμα παραμένει πότε και από ποιο σημείο κατέληξε στο νερό, καθώς τα ρεύματα είναι ισχυρά και μπορεί να την μετέφεραν στο κανάλι από άλλη τοποθεσία.

Επομένως, χωρίς στοιχεία, χωρίς πρόσωπο και χωρίς σώμα, το μόνο που απομένει είναι η εξέταση DNA, η οποία ενδέχεται να δώσει ένα όνομα στην άτυχη γυναίκα.

Πηγή: newsbomb.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *