Εμετική υπόκλιση Ράμα προς Ερντογάν

Ράμα: «Αδελφός και φίλος ο Ερντογάν και σε δύσκολους…
και σε καλούς καιρούς!»
Κοινή συνάντηση είχαν σήμερα ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, της Τουρκίας και του Κοσσυφοπεδίου.

Οι τρεις πρωθυπουργοί, Ράμα, Ερντογάν και Θάτσι, συναντήθηκαν χθες στο Κοσσυφοπέδιο για να συμμετάσχουν στα εγκαίνια του νέου τερματικού σταθμού αεροδρομίου στην Πρίστινα, “Adem Jashari”. Κατά την ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους, ο Ράμα ευχαρίστησε τον Τούρκο πρωθυπουργού κ. Ερντογάν για την υποστήριξη του στην Αλβανία και το χαρακτήρισε
«αδελφό και φίλο».

Συγκεκριμένα ο κ. Ράμα δήλωσε: «Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο όμορφη μέρα για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και την ικανοποίησή μου στον πολύτιμο και πιστό φίλο όλων των Αλβανών, τον πρωθυπουργό κ. Ερντογάν, τον αδελφό και φίλο μας . Σε ηλιόλουστες μέρες, αλλά και σε δύσκολους περιόδους οι αληθινοί φίλοι ξεχωρίζουν από τους υπολοίπους . Κανείς δεν θα ξεχάσει την πολύτιμη υποστήριξή του για την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου».

Στην συνέχεια απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό του κρατιδίου κ. Θάτσι:

«Είμαι επίσης πολύ περήφανος και ευγνώμων για το Κόσοβο και την πορεία του, καθώς και υπερήφανος για τον φίλο μου, Χασίμ Θάτσι, στον οποίο είμαι βαθιά ευγνώμων για την πρόσκληση ως πρωθυπουργός των Αλβανών της Αλβανίας . Με την ευχαρίστηση να είμαι στο πλευρό και στο κοινό δρόμο δύο στρατηγικών συντρόφων και εταίρων. Σας ευχαριστώ όλους για την προσοχή σας. Ο Θεός να ευλογεί το Κοσσυφοπέδιο».

.himara.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *