Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤA…

Σχολιάζοντας εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού για τον «Οδικό Χάρτη», ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Γιάννης Παρασκευόπουλος δήλωσε:

«Ο πρωθυπουργός δε μας είπε σήμερα απολύτως τίποτα νέο. Οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν καταλαβαίνουμε γιατί αυτό το…..
«τίποτα» έπρεπε να παρουσιαστεί σε τόσο πανηγυρικούς τόνους.»

H δήλωση έγινε εχθές το μεσημέρι, αμέσως μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΒΕΣΤΟΚΟΜΜΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ!!!!!
    ΟΙΜΕ ΟΙΜΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ!!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Οι ιστότοποι μας::
    http://planitiko-diktyo-ellinwn.ning.com

    Οι ιστότοποι μας:: http://diktyoellinwn.wordpress.com

    Οι ιστότοποι μας::
    http://diktyoellinwn.freeforums.org/index.php

    Συμβάλετε με την ενεργή συμμετοχη σας και την γνώσης σας, στην συγκρότηση του πλανητικού δικτύου Κοινοτήτων και Εκκλησιών του Δήμου και τις Απολλώνιας Αδελφότητας Ελλήνων.

    Μέσω των ιστοτόπων: 1. Απολλώνιο Φως .. Η Απολλώνια Αδελφότης, 2. Η Απολλώνια Αδελφότης Ελλήνων και 3. Δίκτυο Κοινοτήτων και Εκκλησιών του Δήμου, επιδιώκουμε την αφύπνιση, καλλιέργεια και διάδοση του ελληνικού πολιτισμού, παράσχοντας γνώση επί πολλών γνωστικών αντικειμένων. Επιδιώκουμε δε διά αυτών κατά κύριον λόγο, την οργάνωση Ελλήνων σε Κοινότητες και Εκκλησιες του Δήμου και την συγκρότηση τις καθοοδηγούσας αυτές, Απολλώνιας Αδελφότητας Ελλήνων.

    Η αφύπνισης μας είναι το πρώτο χρήσιμο και αναγκαίο, αλλα όχι επαρκές βήμα και η αφυπνιστική διαδικασία επίπονη και χρονοβόρα.Όμως το δεύτερο και αναγκαίο βήμα, παράλληλα με το πρώτο αυτό τις αφύπνισης, πρέπει να είναι η οργάνωση των Eλλήνων σε δρώσες Κοινότητες Eκκλησιες τους Δήμου, ατλώντας οργανωτικές πρακτικές και δομές από το πολιτιστικό τους περιβάλλον και το ιστορικό τους παρελθόν.

    Σε αυτές τις Κοινότητες Εκκλησιες του Δήμου, οι Έλληνες διδάσκονται, βιώνουν και αναβιώσουν τον αυτοδιοικητικό τρόπο οργάνωσης τις κοινωνίας τους και των συγκυριών δεδομένων, αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση τους και την κυριαρχία τους επί τις πατρίδος των.

    Σε αυτές τις κοινότητες Εκκλησιες του Δήμου οι Έλληνες διδάσκονται, βιώνουν και αναβιώνουν την Σοφια, Αρετή, Λογικότητα, Αδελφότητα, Ενότητα το Επιχειρείν και το Αυτοδιοικείν.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    +Κύριε Ιησοῦ Χριστέ
    Υιέ τοῦ Θεοῦ
    ελέησον και σῶσον ημᾶς
    αμην.+

    +Κύριε Ιησοῦ Χριστέ
    Υιέ τοῦ Θεοῦ
    ελέησον και σῶσον ημᾶς
    αμην.+

    +Κύριε Ιησοῦ Χριστέ
    Υιέ τοῦ Θεοῦ
    ελέησον και σῶσον ημᾶς
    αμην.+

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Δε μου πάτε στο διάολο ρε οικωλόγοι… Πάρτε μαζί σας και τζέφρυ σαμαρα θυγατέρα τσίπρα καρατζαφέρη και κονταλέκα.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ???ΟΠΟΤΕ ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟΥΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΕΛΛΗΝΕΣ…ΠΟΥΛΑ ΔΕΗ ΠΟΥΛΑ ΟΤΕ ΠΟΥΛΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥΛΑ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥΛΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΟΥΛΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥΛΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΓΙΑ ΤΟΚΟΥΣ…ΠΟΥΛΑ ΤΑ ….ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ….ΕΡΧΕΤΑΙ….ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΕΕΕ??ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *