ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ !!!!

Στο προηγούμενο κείνενο ( ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ) σκοπίμως άφησα έξω την Δεξία κλεπτοκρατία. Από τις 50 περίπου απαντήσεις οι 2-3 ήταν αντικειμενικές. Οι ύπόλοιπες ήταν πολιτικοποιημένες και κάποιες με μίσος. Από την μιά η Δεξιοί να λένε — καλά τα λές στους κατσαπλιάδες — και από την άλλη οι Αριστεροί πάντα με την….
εύκολη απάντηση.—- Ετσι είστε εσείς οι φασίστες.___-

Και μετά περιμένουμε πρόοδο και να πάμε μπροστά την ώρα που προτεραιότητα του κάθε ενός μας είναι να βγάλη το μάτι του άλλου. Η πολιτεία προοθεί φιλία με τους Τούρκους και ξέχασε το πιό σημαντικό .!!! Να κλείσουν οι πληγές των Ελλήνων.

Η δεξιά << χαραμίζω τη λέξη δεξιά >> διότι δεν υπάρχουν δεξιά κόμματα στην Ελλάδα μόνο κάτι παλαβοί παριστάνουν τους δεξιούς. So οι δεξιοί δεν μιλάνε καθόλου, ενώ οι αριστεροί είναι και υποκριτές. Το θυμούνται οταν τους συμφέρει για να κάνουν ντόρο. Τόσα χρόνια βουλευτές και Υπουργοί << Παπούλιας – Γλέζος – Θεοδωράκης >> τώρα θυμήθηκαν τις αποζιμιώσεις από τους Γερμανούς. Το γεγονός είναι οτι αυτή η δόλια χώρα κυβερνάται από ΓΟΥΔΙΑ.!!!

Παράδειγμα. —- Ο Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος με τις δηλώσεις του. ( Η Τρόϊκα υπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα ) Βρέ παλιάνθρωπε δεν ντρέπεσαι.? Με τις δικές σας Μ@λ@κ@@ς και τη δική σας ανικανότητα δεν ήρθε η Τρόϊκα στην Ελλάδα ? Γιατί δεν πάει και στην Δανία η Νορβηγία ?

Αντί να ζητήσεται συγνώμη και να ξεκουμπιστήτε να ξεβρωμήση ο τόπος έχετε το θράσος να ζητάτε ξανά την ψήφο του Ελληνα. ?
Είπε κάποιος σοφός .

Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ !!!!!!!
Peter Triantafyllos Toronto
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΜΕ ΑΙΜΑ !!!!!!
Ενας καλός φίλος μου μας άφησε χρόνους πριν περίπου ενα χρόνο. Πέθανε με τον καϊμό στο οτι εκέρδισε τον πρώτο λαχνό στο λαχείο και το παραμέλησε πέρασε ή προθεσμία και δεν το εξαργύρωσε. !!!

Τελευταία διαβάζω για τα γεγονότα στην γενέτειρα όπως. Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ . Και αναρωτιέμαι.!!

— Πρόεδρε και τα υπόλοιπα συντρόφια σου όπως Θεοδωράκης Γλέζος και οι άλλοι τόσα χρόνια τι κάνατε ? Η καλήτερα τι κάνατε τότε που βγήκε η απόφαση για τις αποζημιώσεις και οι υπόλοιποι σύμμαχοι αποζημιώθηκαν ? Τι κάνατε τότε ? Ασφαλώς δεν αδειάζατε κάνατε αντίσταση και ανυπακοή για να φέρεται και στην Ελλάδα τον Παράδεισο του Στάλιν.

Και μήν ξεχνάς Πρόεδρε αυτό το λαχείο που μας χρωστάνε οι Γερμανοί δεν το κερδίσαμε με την τύχη αλλά το πληρώσαμε με αίμα . !! ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ .!! Στα Αλβανικά βουνά στα Καλάβρυτα στην Αράχωβα στις Βίγλες και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Οχι άλλα κορκοδείλια δάκρυα Πρόεδρε. Δεν πείθεις. Είστε όλοι σας ανίκανοι να διοικήται..

Peter Triantafyllos Toronto

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *