Πολύ κοντά σε συμφωνία με “συμπαίκτη” ο Παππάς!

Μία ανάσα από τη συμφωνία με εφοπλιστή που θα έχει ρόλο “συμπαίκτη” του Πέτρου Παππά και του Νίκου Νοτιά, φέρεται να βρίσκεται ο πρώτος. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Εξέδρα” ο Παππάς έχει μόνο θετικά νέα από τις πρόσφατες επαφές που είχε με άνθρωπο που ενδιαφέρεται να βάλει χρήματα στο ταμείο της ΑΕΚ!
Βέβαια, ο εφοπλιστής δεν επιδιώκει να κάνει “μεγάλο μπάσιμο” στην ΠΑΕ, αρχικά τουλάχιστον, αλλά είναι πρόθυμος να βάλει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία του συλλόγου προκειμένου να βοηθήσει στην “επόμενη μέρα”. Αξίζει να σημειωθεί πως ο εν λόγω υποψήφιος “συμπαίκτης” δραστηριοιποιείται στο Λονδίνο. Η συμφωνία δεν είναι ακόμα “κλεισμένη” αλλά στο “κιτρινόμαυρο στρατόπεδο” υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την….
έκβαση της υπόθεσης.

Την ίδια στιγμή, πρόταση στον Θωμά Μαύρο για να αναλάβει πόστο στην διοίκηση, ωσς σύμβουλος του προέδρου, της “Ένωσης” φέρεται να πρότεινε ο Σταύρος Αδαμίδης την Δευτέρα. Ο Παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ, που την πρώτη φορά είχε απαντήσει αρνητικά, επιφυλάχθηκε να απαντήσει τονίζοντας πως προέχει ο τελικός του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

http://www.balla.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *