Δεκάδες μετανάστες βρέθηκαν κρυμμένοι σε φορτηγά

Κρυμμένοι μέσα σε δύο φορτηγά που επρόκειτο να επιβιβαστούν σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία βρέθηκαν δεκάδες μετανάστες στο λιμάνι της Πάτρας που συνελήφθησαν
Κρυμμένοι μέσα σε δύο φορτηγά που επρόκειτο να επιβιβαστούν σε πλοίο με…..
προορισμό την Ιταλία βρέθηκαν δεκάδες μετανάστες στο λιμάνι της Πάτρας που συνελήφθησαν.
Στην πρώτη περίπτωση οι μετανάστες, 54 σε αριθμό βρίσκονταν στοιβαγμένοι μέσα σε δύο βυτία ενώ στην δεύτερη περίπτωση 20 αλλοδαποί βρέθηκαν κρυμμένοι μέσα σε χαρτοκιβώτια.

NEWS E-GO

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    Καλά αυτοί οι μαλάκες πού τούς πιάσανε ΄μήπως περιμένουν να τούς βραβεύσουμε΄;;; Δεν καταλαβαίνω τι θα γινόταν αν τούς άφηναν να φύγουν;; Τώρα δηλαδή που ο λαός θα τούς δώση το βραβείο της ανοιχτής παλάμης, περιμένουν μήπως… και την κουράδα του ΓΑΠ;;; Διότι όλοι αυτοί οι αλλοδαποί όταν ξεσηκωθούν οι πολιτικοί θα βάλουν μπροστά αστυνόμους να σκοτώσουν πρώτα πρώτα!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    dld gia kalo mou to grapsane oti tous piasan ligo prin mpoun sto karavi?? kala mlkes einai, pragmatika rixte ta fortiga sto limani me ta pakistania mesa kai 8a to kanoume gargara oloi!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    KAΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΜΠΑΡΗΦΕΣ.ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ 1ΟΟΟ ΦΟΡΕΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΟΥΝ.ΕΛΕΕΙΝΟΙ Ε ΕΛΕΕΙΝΟΙ…ΕΛΕΟΣ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Θα τους πάρει ο ΤΖΕΦΡΕΥ και το πα_ΣΟΚ.Θα τους δώσει και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΈΝΕΙΑ.Για να τον ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *