Οι τρεις όροι που θέτει ο Βγενόπουλος

Τρεις όρους θέτει προς την Επιτροπή Θεσμών της κυπριακής Βουλής για να προσέλθει σε συνεδρίαση της, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Λαϊκής Τράπεζας, Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο κ. Βγενόπουλος δήλωσε στο «ΣΙΓΜΑ» ότι έλαβε επιστολή από την Επιτροπή, με την οποία καλείται να παραστεί σε συνεδρίαση, στις 13 Δεκεμβρίου, και απάντησε γραπτώς θέτοντας τρεις όρους. …
«Εντούτοις, δεν έλαβα απάντηση από την Επιτροπή, αν θα ικανοποιήσει τους όρους μου, οι οποίοι αποτελούν προϋπόθεση για να έλθω στην Κύπρο» σημείωσε.

Οι τρεις όροι είναι: να είναι ανοικτή η ακρόαση, να αγορεύσει για περίπου πέντε ώρες πριν από την έναρξη των ερωτήσεων, να υπάρχουν τεχνοκράτες, οικονομολόγοι, εμπειρογνώμονες, οι οποίοι θα βοηθήσουν τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών στις ερωτήσεις.

Κληθείς να σχολιάσει ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών, Δημήτρης Συλλούρης, αν έλαβε την επιστολή με τους όρους του Ανδρ. Βγενόπουλου, δεν ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστικός. Ερωτηθείς αν θα παραστεί τελικά ο Α. Βγενόπουλος, ο κ. Συλλούρης είπε ότι «ο ίδιος (ο Ανδρ. Βγενόπουλος) ξέρει». Στην ερώτηση αν η Επιτροπή έλαβε την επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλου και αν οι όροι του είναι τέτοιοι που μπορούν να ικανοποιηθούν, ο κ. Συλλούρης απάντησε ότι «δεν θα μπω σε αυτή τη συζήτηση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *