Δήλωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου για το τηλεφώνημά του στον Τατσόπουλο

Η ανάρτηση του “ΕΚ” για το
τηλεφώνημα του Δημήτρη Αβραμόπουλου στον γνωστό συγγραφέα και συντελεστή του “1821” του ΣΚΑΙ Τατσόπουλο, δημιούργησε αρκετό ντόρο στην κυβερνόσφαιρα. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξοργίστηκαν καθώς ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, φέρονταν να έπαιρνε τέτοιου είδους στάση στο συγκεκριμένο ζήτημα, που έχει αν μη τι άλλο προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις.
Αυτός ίσως ήταν και ο σκοπός του ίδιου του…
 Τατσόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε χαρακτηριστικά σε τηλεφώνημα εκ μέρους του Δ. Αβραμόπουλου για “συμπαράσταση”. Φαίνεται όμως, τουλάχιστον σύμφωνα με την εκδοχή του κ. Αβραμόπουλου, ότι τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι.
Έτσι από το Γραφείο Τύπου, σήμερα έφυγε το εξής Δελτίο Τύπου, το οποίο επί της ουσίας “αδειάζει” τον Τατσόπουλο, που μιλούσε για συμπαράσταση από την πλευρά του κ,. Αβραμόπουλου: Πριν από δέκα ημέρες, ο κ. Αβραμόπουλος επικοινώνησε με τον κ. Τατσόπουλο τηλεφωνικά, με σκοπό να ενημερωθεί για κάποιες πτυχές των όσων δημόσια είχαν αναφερθεί σε πρωινή συζήτηση στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.
Στη συζήτηση διευκρινίστηκαν κάποια σημεία, που όπως διεπιστώθη, ήσαν αποτέλεσμα μιας προσωπικής αλληλογραφίας στο facebook και δεν αντανακλούσαν τις ιστορικές και επιστημονικές απόψεις του συγγραφέα. Και εκεί έκλεισε το θέμα.”

http://dromeas-elen.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ.ΤΗΝ Ω+Ζ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΠΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ γβ+ΦΨ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

  Reply
 2. Ανώνυμος

  Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
  Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
  υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
  + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
  ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
  450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
  600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
  Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *