ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΜΙΛΗΣΕ

Όλοι περιμέναμε σήμερα τον πρωθυπουργό του μνημονίου και της υποτέλειας να μιλήσει και να μας πει τι μέτρα θα λάβει για να βρει τα πολλά εκατομμύρια ευρώ που λείπουν. Αντί αυτού ακούσαμε ένα πρωθυπουργό να διαβάζει μια έκθεση ιδεών με αρλούμπες, κάνοντας υποτίθεται ένα απολογισμό της…
κυβέρνησής του με τα μεγάλα επιτεύγματα (!!!), και τελικά κατέληξε στη μόνιμη επωδό:

Για όλα φταίει η κακή δεξιά και ο Καραμανλής.

ΕΛΛΗΝΑΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ

    ο υπάνθρωπος GAP πρέπει να ξεκοιλιαστεί και με το παχύ του έντερο να κρεμαστούν Ακης,Πάγκαλος,Διαμαντοπούλου…..και τα άλλα παιδιά……

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Πρίν από χρόνια όταν αυτό το φαλακρό μουνί σήμερα, γινόταν υπουργός απο τόν πατέρα του τόν πραγματικό προδότη τού Εθνους, ποιός θα πίστευε ποτέ ότι θα τον κάνανε και Πρωθυπουργό::

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΥ
    ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΕΧΕΙ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
    ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ;;;;
    ………………………………………

    Ιδιότυπη περίπτωση πολιτικης πλαστογραφίας θα ήταν,αν το ακόλουθο δημοσίευμα,απόσπασμα βιβλίου,είναι αναληθες,με φροντίδα πληροφοριοδοτων που σκόπιμα παρείχαν ψευδη πληροφόρηση (με αβανταδόρικη σιωπη μη διάψευσης απο τους αναφερόμενους,ή απο το οικογενειακο ή φιλικο κύκλο τους,ή με εξασφαλισμένο το ότι δεν θα το μαθαίνανε για να το διαψεύσουν), για να βοηθηθει πολιτικα ο Γιώργος Παπανδρέου,ο νυν πρωθυπουργος και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,ώστε να μην υποστει προκύπτουσα σοβαρη πολιτικη ζημια.

    Πρόκειται για το εξης απόσπασμα απο το βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου "Του μιλάνε τα κύματα…Ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν μπει στην πολιτικη", εκδόσεις Καστανιώτη, που πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούνη του 2008,(όταν γράφτηκε και εκδόθηκε το βιβλίο,ο συγγραφέας ήταν αρχισυντάκτης του πολιτικου ρεπορταζ της εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ"), σελίδες 124-125 :

    "Δεν το είχε συζητήσει με κανέναν.Το 1959, που είχε μετακομίσει για πρώτη φορα στην Ελλάδα, ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωι τον ιερέα της ενορίας της Εκάλης και βαφτίστηκαν και τα τέσσερα ορθόδοξοι χριστιανοι. Ο Γιώργος,που μέχρι τότε τον φώναζαν Τζέφρι,πήρε και επισήμως το όνομα του παππου του, με ανάδοχο τον καθηγητη Γιωργο Λιανόπουλο – φίλο του Ανδρέα από την Αμερικη και υφυπουργο του Καραμανλη στη Μεταπολίτευση.

    Την Γκέηλ, όπως ήταν το αμερικανικο όνομα της Σοφίας,τη βάφτισε η γιαγια και της έδωσε το δικο της όνομα. Νονος του Νίκου,ήταν ο Γιώργος Μαλάνος, καθηγητης Οικονομικων στην Τζώρτζια,φίλος κι αυτος του Ανδρέα Παπανδρέου απο το Κολέγιο,πριν απο τον πόλεμο.

    Τον ακολούθησε για ένα διάστημα στην Αθήνα,αλλα το 1963 επέστρεψε στην Αμερικη και λίγο αργότερα έχασε τη ζωη του σε αυτοκινητιστικο δυστύχημα. Τον μικρότερο,τον Ανδρέα,τον βάφτισε ο ίδιος ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αυτη η τελετη κρατηθήκε σαν οικογενειακο μυστικο και απο μια άποψη ήταν. Έγινε κυρίως για το χατίρι του Γέρου".

    Εκτος απο το πιο πάνω δημοσίευμα,άλλη πηγη που να γράφει για βάπτιση του Γιώργο Παπανδρέου δεν υπάρχει.
    Και θέτω απλως το ερώτημα :
    Είναι δυνατο να είναι αληθες το πιο πάνω απόσπασμα και να παραμένει μέχρι σήμερα αδημοσίευτη η επακριβης ημερομηνία της βάπτισης (μέρα-μηνας-έτος) και η ενορία καταγραφης της,αφου η δημοσίευσή τους θα διέλυε απολύτως όλες τις πολιτικα λίαν επιζήμιες φήμες ότι η μητέρα του Μάργκαρετ δεν ήθελε να βαπτιστουν ορθόδοξοι χριστιανοι τα ανήλικα παιδια της, ως προτεστάντισσα και δη απο αυτους που σφοδρα εναντιώνονται στη νηπιοβάπτιση,και φρόντισε και πέτυχε να μη βαπτιστουν ;;
    Το απολύτως βέβαιο είναι ότι ειδικα ο παπαγάλος συγγραφέας και ο εκδοτικος οικος δεν δημοσίευσαν τίποτα εν γνώσει τους ότι είναι αναληθες.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΓΉΙΝΟ ΓΑΠ… ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ … ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ… ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ. ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΗ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ NEOΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ LEOPARD
    Με το βάση το άρθρο http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=19018&Itemid=139 , οι προσκυνημένοι του τουρανο-κινεζοκινούμενου «defencenet.TR» (Με συντάκτες και Τούρκους!) ρίχνουν για ακόμη μια φορά μελάνι συσκοτίσεως στους έλληνες ώστε αυτοί να νομίσουν ότι το θέμα των πυρομαχικών έκλεισε λες και τα πήραμε! Δηλαδή στην ουσία αποκοιμίζουν τους μελλοθάνατους έλληνες αξιωματικούς και οπλίτες αρματιστές και τους κοροϊδεύουν στα μούτρα ευθέως και στην ουσία προτρέποντας και βοηθώντας μάλιστα στην γενοκτονία που θα υποστούν από τον πάνοπλο άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (Βουλγαρίας – Αλβανίας – Σκόπια – Τουρκία / Ρουμανία)

    Η δολιότητα τους ξεκινάει εντέχνως ακόμα και από την επικεφαλίδα που έβαλαν, λέγοντας ότι το θέμα (τάχα) «ΕΚΛΕΙΣΕ» και άρα βουλώστε το όσοι βροντοφωνάζετε περί εσχάτης προδοσίας εναντίον των εντολοδόχων μας πολιτικών!

    Έλληνες Αξιωματικοί φτύστε τους πληρωμένους ανθέλληνες του «defencenet» στα μούτρα όπου τους βρείτε διότι υποσκάπτουν μαζί με τους συμπαιγνιακούς πολιτικούς την γενοκτονία σας από τους στρατούς του μογγολικού άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» και σας εμπαίζουν. Τα βλήματα αυτά έπρεπε να είναι ήδη εδώ και χρόνια εντός των αποθηκών του ελληνικού στρατού και δολίως δεν τα προμηθευόντουσαν τόσα χρόνια όπως δολίως δεν παρήγγειλαν και τα ΒΜΡ-3 (επίσης απόρριψαν και τα ανανεωμένα ΒΜΡ1 της εταιρίας «Κιολεϊδης» Βόλου) και αντ’ αυτού έδιναν κατά παραγγελία στα διάφορα «defencenet» να αναρτούν παραπλανητικά κείμενα με σκοπό να κοιμίζουν συνεχώς τους έλληνες Αξιωματικούς λέγοντας τους ότι :

    «Να τώρα έρχονται, να τώρα ετοιμάζονται τα χαρτιά, να τώρα γίνετε η τελική διαπραγμάτευση» ….και ότι άλλο ελεεινό μπορείτε να φανταστείτε, ενώ θα έπρεπε να τους γαμησουν το αιδοίο που τους πέταγε και τους εβραίους ντολμέδες τάχα «έλληνες» πολιτικούς και τους μασόνους προδότες ανώτερους τους!

    Τι μας λέει το προδοτικό άρθρο λοιπόν;

    Έχουμε και λέμε:

    1) 353 Αρματα τυπου Leopard 2 HELL και 2A4.

    2) 1500 βλήματα DM63 + 7500 DMA1 = 9000 Αντιαρματικά βλήματα.

    3) Χωρητικότητα βλημάτων ανά άρμα: 43

    Διαιρέστε τώρα 9000 : 353 = 25 βλήματα ανά άρμα!!! Το άρμα έχει δυνατότητα ταχυβολίας μέχρι και 6 βολές ανά λεπτό που σημαίνει ότι σε 5 λεπτά είναι τελειωμένα σε μια αρματομαχία.

    Καταλάβατε τώρα την προδοσία και τον εμπαιγμό που γίνετε εις βάρος του ελληνικού λαού;;; Καταλάβατε τώρα έλληνες αξιωματικοί ότι σας προορίζουν για γενοκτονία ή θέλετε και άλλες εξηγήσεις;;;

    Δηλαδή τα βλήματα δεν γεμίζουν ούτε ένα άρμα μάχης!!!!

    και επιπλέον με την κίνηση αυτή πάνε να βγάλουν και τάχα πατριώτη τον τουρκοεβραίο ντολμέ Βενιζέλο – Τουργκούτσογλου υπουργού άμυνας της …Τουρκίας στην Ελληνο-Τουρκική συνομοσπονδία («Νέα Ωθωμανική Αυτοκρατορία») με πρωτεύουσα την Άγκυρα σύμφωνα με τις οδηγίες του προδοτικού ΕΛΙΑΜΕΠ.

    Και σ'ανώτερα!

    Υ.Γ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΩΘΉΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΩΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟ ΒΛΗΜΑ "ΓΥΜΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΥΦΙΩΝ ΚΡΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

    ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ellhnkaichaos.blogspot.com

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ Ο ΓΑΠ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ.

    10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΕΝΩ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    και τι να πει ρε μάγκες… τα spread και τα cds το φωνάζουν τόσο καιρό… αυτά μας λένε τις εξελίξεις…

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Μπράβο στο κουράγιο σας, που αντέξατε να τον ακούσετε. Από ότι κατάλαβα, είπε αυτά ακριβώς που φανταζόμουν. Δλδ τίποτε.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *