ΣΤΡΟΣ, ΟΛΙ, ΤΖΩΡΤΖ ΚΑΙ ……..ΣΙΑ

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ, ΚΑΙ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΡΕΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΚΑΤΙ ΔΑΝΟΙ, ΓΑΛΛΟΙ, ΒΕΛΓΟΙ, ΕΓΓΛΕΖΟΙ, ΦΙΛΑΝΔΟΙ ΚΛΠ….ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ OΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ……
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ..ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ “ΕΝΔΟΞΗ” ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.!!!….ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΥΠΟΣ , Ο 81ΧΡΟΝΟΣ ΟΥΓΓΡΟΣ- ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΚΕΟΡΓΚΕ ΣΒΑΡΤΖ ( ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ). ΜΗΠΩΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΦΟΒΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΜΑΣ.?? ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΓΑΠ, ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΚΛΠ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΚΡΗ . ..ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ….ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ.????..!!

ThanoSk

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ενορχηστρομένη καταστροφολογία από τα εμετικά και διεφθαρμένα ΜΜΕ τα οποία προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι απολύσεις και οι περαιτέρω μειώσεις μισθών είναι για τη …σωτηρία μας.
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πολιτικοί που θα πάνε για Πάσχα στις περιφέρειές τους (όσοι πάνε), θα δουν τον ουρανό σφοντύλι, από τις καρπαζιές.
    Όταν ο κόσμο καταλάβει ότι το μέλλον του (και των παιδιών του) είναι κατάμαυρο, επειδή το διέλυσαν οι ΠαγκαλοΤσοχατζόπουλοι 300 κλέφτες, τότε να δείτε.
    Ακόμη ο λαός κοιμάται όρθιος.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *