Οι θεατρινισμοί δεν …ξεπλένουν Βενιζέλο και Κουβέλη

Γράφει ο Μαγια

Περατώθηκε ο κλαυσίγελως της δήθεν διαπραγμάτευσης. Η συγκυβέρνηση των πολιτικών ανδρεικέλων στο χρεοκοπημένο προτεκτοράτο, ομοούσια και αδιαίρετη θα ψηφίσει τα μέτρα της νέας κατοχής. Τη νέα κατακρεούργηση της ελληνικής κοινωνίας!

Οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης, με περισσή θρασύτητα διατυμπανίζουν την εξολόθρευση του λαού ως «επίτευγμα» για τη «σωτηρία» μας! Μας αφανίζουν για να μας …σώσουν!… Εχουν συμφωνήσει με…
τους εκπροσώπους της διεθνούς τοκογλυφίας ό,τι μπορεί να φαντασθεί ο πιο διεστραμμένος πολιτικός νους! Δεν αντέδρασαν ούτε στις μαυραγορίτικες απαιτήσεις των διαπλεκόμενων και εξωθεσμικών κρατικοδίαιτων παρασιτικών συμφερόντων.

Ο Σαμαράς, που έγινε Παπανδρέου, ύψωσε, ήδη, τη σημαία του ψυχρού εκβιασμού, επαναλαμβάνοντας το γνωστό τρομοκρατικό δίλημμα, μέτρα (τουτέστιν, υποταγή και εξαθλίωση) ή χάος. Βενιζέλος και Κουβέλης, με τους θεατρινισμούς τους, μας απειλούν και μας δουλεύουν ταυτόχρονα, τόσο ασύστολα και ξετσίπωτα…
Οι Έλληνες, μπορεί να αντέξουν το υπόλοιπο του 2012, αλλά με όσα έχουν συμφωνήσει οι δανειστές με τους εγχώριους υποτακτικούς τους, το 2013 είναι ανθρωπίνως αδύνατο να βγει από κανονικούς ανθρώπους.

Η ψηφοφορία «μια κι έξω» είναι εκβιαστική, αλλά δεν απαλλάσσει τους βουλευτές από τις προσωπικές ευθύνες τους. Άλλοι τους θέτουν προ του ενδεχομένου να πέσει η κυβέρνηση. Αυτοί ας σηκώσουν το γάντι! Διότι τα μέτρα, ακόμη κι αν ψηφιστούν χωρίς μεγάλες ρωγμές, δύσκολα θα εφαρμοστούν!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *