ΑΜΟΙΡΗ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ

Επι του απολογισμου της χρονιας που εφυγε….χιλιακαλα του 10!…και αλλα τοσα για το 11…

…Και αφου η NASA ανακαλυψε τα … «αρσενικοβια βακτηρια…και αφου το CERN καταφερε να παγιδεψει τα 38 ατομα της αντιυλης…και αφου η κυβερνηση μας υπογραψε το ιστορικο γι΄αυτην ΜΝΗΜΟΝΙΟ… και αφου με τον ιδρωτα της διασφαλησε την τεταρτη δοση του δανειου…και αφου ανοιξαν, τα……
«κλειστα» επαγγελματα … και αφου από εδώ και περα, προσδοκουμε ανακαμψη και ανθιση επενδυσεων … και αφου κατακραχτηκαν οι … ντιντιδες και οι βαψομαλλιδες της βουλης…και αφου καταχαρηκαμε την απαστραπτουσα πλαστικη (!!) της Αντζελας…την συνδιαχειριση του Αιγαιου μας μαζι με τους αιωνιους φιλους και καλους μας γειτονες τουρκους….
Και αφου σιγουρα καποια στιγμη θα μπουν στην φυλακη ολοι οι πολιτικοι που κατά το παρελθον διεφθειραν και καταχραστηκαν τα οικονομικα του πολυπαθου κρατους μας… και αφου ανασχεδιαζονται ο κρατικος, δημοσιος μηχανισμοςκαι αξιοποιηθει η ορθολογικη κατανομη του ανθρωπινου δυναμικου…και αφουκαταργηθουν και συγχωνευτουν περιπου 100 Δ.Ο.Υ. …και αφου «επανιδρυθει» το κρατος μεσω μιας «μεταρρυθμιστικης και εκσυγχρονιστικης», τοτε, «απογραφης»…και αφου κατερρευσαν τα παρωχημενα ιδεολογηματα..και καταλαγιασαν οι πεζοδρομιακες διαδηλωσεις…που ηταν γεματες αναρχια και βια.
Και αφου καταδικαστηκε απ΄ολους το μεμονωμενο περιστατικο του του ξυλοδαρμου πρωην υπουργου… και αφου εξακολουθει ακομα να να ισχυει η ατιμωρησια και το «ασυλο των βουλευτων»… κι αφου, απ΄ότι φαινεται, δεν βουλιαξαμε αλλα εξακολουθουμε να επιπλεουμε …. Και αφου καταπολεμηθηκε, εκεινο το επικυνδηνο «τρωκτικο» … που λεγοταν Σωκρατης Γκιολιας…και αφου ξανανοιξαν τα τεφτερια… και αρχισαν παλι τα ξεχασμενα βερεσεδια…και αφου χωρις φροντιστηριο κοντεψαμε να μαθουμε, σχεδον ολοι μας , πακιστανο-αλβανικο-βουλγαρικα…και αφου μερικα μετρα κοτετσοσυρμα θα εμποδιζουν τους λαθρομεταναστες να εισελθουν στην χωρα μας …και αφου οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ στις περασμενες εκλογες , ξαναψηφισαν και ξαναβγαλαν ΠΑΣΟΚ.. και αφου ισως θα ξαναϊσιωσουμε…τα υποβρηχια που εγερναν…μονομπαντα…και φυσικα μετα την παραχωρηση των εθνικων μας δικαιωματων και την καθολικη υποταγη των οικονομικων μας στους διαχειριστες του Δ.Ν.Τ.
Αναρωτιεμαι τι άλλο ΚΑΛΥΤΕΡΟ μπορουμε να περιμενουμε το 2011… ή μηπως θα ερθουν και χειροτερα?…. «Ερημοι οι δρομοι…γερμενοι οι ωμοι» που λειε και το ασμα.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ
ΚΡΕΣΤΕΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2011-01-11

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *