Όλα έτοιμα για την Δευτέρα της Ανατροπής

Υλικό για πολλές ημέρες και δεκάδες εκπομπές έστειλαν οι αποφασισμένοι για την μεγάλη ανατροπή τηλεθεατές της εκπομπής «Μ’ Ανοιχτά Αυτιά».
Με τα μηνύματα τους στον Νίκο Νικολόπουλο και την συμπαρουσιάστρια του Αμέλια Αναστασάκη εδείξαν πως….
είναι έτοιμοι να σηκωθούν από τους καναπέδες επιδεικνύοντας έμπρακτα την αφοσίωση τους στο κίνημα της Ανατροπής και αποδεικνύοντας πως η ώρα που όλα θα αλλάξουν δεν είναι μακριά. Πολλές χιλιάδες Έλληνιδες και Έλληνες οι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά, έστειλαν σήμερα sms, που είναι και ο τρόπος επικοινωνίας που μοιράζει 1.000 Ευρώ στους τηλεθεατές, αποκαλυπτικά θέματα, που θα χρησιμοποιηθούν και στην νέα απογευματινή εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου, δήλωσαν συμμετοχή στο κίνημα της Ανατροπής, και δεσμεύτηκαν πως θα είναι παρόντες την Δευτέρα στις 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Όλοι στον δρόμο
Ο Δικηγόρος κ. Νίκος Ρουσόπουλος, και η Δικηγόρος της ΕΚΠΟΙΖΩ κ. Μικαέλα Χριστοδούλου, ο ΓΓ της ομοσπονδίας εστιατόρων κ. Γιώργος Κουράσης, ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ κ. Θέμης Κοτσυφάκης, ο Πρόεδρος των εργαζομένων στο μετρό κ. Αντώνης Σταματόπουλος και οι δημοσιογράφοι κκ Μάκης Βραχιολίδης και Γιώργος Χριστοφορίδης με τις πληροφορίες τους πλαισίωσαν την βροχή καταγγελιών που έφτασαν στο στούντιο του «Ε» εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής και ενίσχυσαν το αίσθημα που δημιούργησε η παρουσίαση από την εκπομπή «Μ’ Ανοιχτά Αυτιά», του καναλιού «Ε» των δεκάδων κινητοποιήσεων που συνεχίζονται και σήμερα από όλους τους κλάδους των εργαζομένων, αποδεικνύοντας πως δεν πάει ‘άλλο με τα κυβερνητικά μέτρα.

«Λύγισε» και το e-mail από τους χιλιάδες τηλεθεατές που δηλώνουν παρών
Οι αποκαλύψεις για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν ακόμα και σήμερα οι Έλληνες που με κόπο έχτισαν το σπίτι τους αλλά η κυβέρνηση δεν τους προστατεύει, το δράμα που ζουν οι χιλιάδες ιδιοκτήτες εστιατορίων που με προκάλυμμα των αντικαπνιστικό νόμο βλέπουν τους εισπρακτικούς μηχανισμούς του δημοσίου να δίνουν την χαριστική βολή στις επιχειρήσεις τους και να οδηγούν νομοτελειακά σε εκατοντάδες νέα λουκέτα και χιλιάδες νέους ανέργους, η διάλυση της παιδείας που αφήνει τα σχολεία άδεια και βγάζει τους δασκάλους στην ανεργία και η συνεχιζόμενη ομηρία των εργαζομένων στο μετρό που παραμένουν σε καθεστώς επιστράτευσης έκαναν και σήμερα χιλιάδες τηλεθεατές να αναζητήσουν τρόπο να ενώσουν μέσω e-mail την φωνή τους «λυγίζοντας» κυριολεκτικά το e-mail της εκπομπής! Η επικοινωνία πάντως συνεχίστηκε με την άμεση ενεργοποίηση του προσωπικού e-mail του Νίκου Νικολόπουλου ninikolopoulos@gmail.com στο οποίο μόλις ανακοινώθηκε στον «αέρα» η ενεργοποίηση του για την εξυπηρέτηση των τηλεθεατών της εκπομπής «Μ’ Ανοιχτά Αυτιά» έσπευσαν να στείλουν χιλιάδες e-mail οι τηλεθεατές της εκπομπής «Μ΄ Ανοιχτά Αυτιά» .

Πρωτιά με μια βασίλισσα στο στούντιο του Ν. Νικολόπουλου
Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η βασίλισσα του Πατρινού καρναβαλιού στο στούντιο της εκπομπής «Μ’ Ανοιχτά Αυτιά». Η κ. Ιωάννα Κυπραίου, Βασίλισσα του Πατρινού καρναβαλιού 2014, ο κ. Γιώργος Ψωμιάδης Σύμβουλος του Δημάρχου και η συνεργάτης της εκπομπής Ελίνα Αναγνωστοπούλου γέμισαν κέφι την παρέα της εκπομπής «Μ’ Ανοιχτά Αυτιά», που πήρε μια τελευταία ανάσα πριν την μεγάλη συγκέντρωση της Δευτέρας για την οποία χιλιάδες τηλεθεατές της εκπομπής του Νίκου Νικολόπουλου και της συμπαρουσιάστριας του Αμέλιας Αναστασάκη είπαν σε τηλεφωνήματα τους πώς θα προετοιμάζονται όλο το Σαββατοκύριακο καλώντας τους γνωστούς και τους φίλους τους να δώσουν και αυτοί το παρόν στο ραντεβού για την Ανατροπή, την Δευτέρα, στις 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην οδό Ακαδημίας, ακριβώς απέναντι από την αφετηρία των λεωφορείων.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *