Μίκης: Τα αστεία δεν κρατούν πολύ.

Μάλλον υπερτιμήσαμε πολιτικά την «κίνηση Μίκη». Αυτή η παραληρηματική αστειότητα που στηρίζεται σε λιβανιστήρια τραμπουκικής αχρειότητας χειρότερα και από αυτά της σχολής του μητσοτακισμού ή του indymedia, καταγράφουν το θνησιγενές αυτής της «κίνησης».
Αυτό το στένεμα των περιθωρίων ζωής της είναι που…..
έχει οδηγήσει τους σπόνσορες αυτής της «κατασκευής», τον ίδιο το Μίκη, τους κομπάρσους αλλά και τα θυμιατά (τύπου Στέντορα) σε απόγνωση, πανικό και λύσσα.
Τον έβγαλε, λοιπόν, ο ΑΝΤΕΝΝΑ το Μίκη για ένα «επαναστατικό» παραλήρημα!!!!

Ο Κυριακού τάχθηκε και αυτός υπέρ της «ειρηνικής Επανάστασης»!!!

Βεβαίως, σήμερα, σε όλα τα ΜΜΕ και από τα επίσημα κεντρικά δελτία, εξαπολύονται αφορισμοί εναντίον της τρόικας και των πολιτικών, εναντίον της καθεστωτικής σήψης» κ.λπ.

Ακόμα και ο Πρετεντέρης κοντεύει να μας βγει πύρινος «ιεροκήρυκας» της «ανατροπής» της καθεστωτικής σαπίλας…

Ο λόγος του Μίκη στον ΑΝΤ, ήταν ένα παραλήρημα καταγγελιών από γνωστά, παλιά και χιλιοειπωμένα πράγματα: Συρραφές σπερμολογιών από κείμενα τα οποία έχουν γραφεί εδώ και χρόνια, από φράσεις τις οποίες, σχεδόν οι πάντες, αναμασούν και γράφουν σήμερα.

Φυσικά, έξω από γενικολογίες, πουθενά δεν διατυπώνονται ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ θέσεις και μάλιστα θέσεις πάνω στα καυτά, οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα.

Το να αποκαλείς απλώς «δωσίλογη» την κυβέρνηση και να καταναλώνεις καταγγελίες δεν είναι θέσεις. Αυτό το κάνουν σήμερα οι πάντες με τις ίδιες φράσεις ή παρόμοιες…

Ο Μίκης συνεχίζει να ΜΗ θίγει στο ελάχιστο τα καυτά ζητήματα, ούτε να «λιποταχτεί» στο ελάχιστο από το καθεστωτικό κάδρο…

Ακόμα και το καταναλωτικό τρικ της «ειρηνικής επανάστασης» είναι μια μπούρδα:

α). Δεν τολμά ούτε να ψελλίσει σκέτη τη λέξη «Επανάσταση» για να μην τρομάξει το καθεστώς και βελονιάσει τίποτα αυθεντικά επαναστατικά έμβρυα…

β). Η λεξούλα «ειρηνική» στην «επανάσταση» καταργεί την έννοια της «Επανάστασης», ακριβώς γιατί διαπαιδαγωγεί στην αποδοχή του Νόμου και της Τάξης, δηλαδή στην αποδοχή της βίας του καθεστώτος.

Η «επανάσταση» μια και θα είναι «ειρηνική», όταν οι δυνάμεις του καθεστώτος θα χιμήξουν εναντίον της με όλο το πλέγμα των κατασταλτικών τους μηχανισμών, θα αναζητήσει τη σωτηρία της στην τρεχάλα των ποδιών της…

Το να μιλάει κανείς για «ειρηνική επανάσταση» είναι μια σοφιστική αρλούμπα, μια ουτοπία που εξαπατά και κηρύσσει τη μοιρολατρία και τη νομιμότητα στο καθεστώς.

Εδώ ούτε μια διαδήλωση δεν μπορεί να γίνει «ειρηνική», ακριβώς γιατί οι μηχανισμοί προβοκάτσιας την κτυπούν αλύπητα…

Εδώ στην Κερατέα που έχουμε μια αυθεντική Επανάσταση της περιοχής, το καθεστώς τής έχει κηρύξει ανηλεή πόλεμο…

Αντιλαμβάνεται κανείς το τι θα γίνει εάν ολόκληρη η ελληνική κοινωνία επαναστατήσει…

Αντιλαμβάνεται, επίσης, κανείς το τι σημαίνει αυτή η αρλούμπα του Μίκη περί «ειρηνικής επανάστασης»…

Βεβαίως το βασικό στοιχείο της παραληρηματικής επαναστατικότητας του Μίκη στον ΑΝΤ., ήταν το γνωστό: Λιβάνισμα του εαυτού του.

Όταν ένας άνθρωπος περιστρέφεται μόνο γύρω από τον εαυτό του, λιβανίζει ο ίδιος τον εαυτό του, τον θεωρεί το Α και το Ω, τότε, αυτό και μόνο, αποκαλύπτει τα πάντα και κυρίως το θνησιγενές του «εγχειρήματος» αυτής της «κίνησης».

Πράγματι, αυτή η «κίνηση» δεν έχει ζωή. Αν είχε, έστω και ελάχιστα περιθώρια ζωής, μέσα στις σημερινές συνθήκες της σήψης, του πολιτικού κενού και της ασφυξίας, θα είχε ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ λαϊκή παλίρροια.

Θα είχε στελέχη με πολιτικό λόγο, θα παρήγαγε ιδέες, θα ανέπτυσσε τους προβληματισμούς, θα προήγαγε τη θεωρητική κατάρτιση, τον ιδεολογικό και πολιτικό εξοπλισμό, την επαναστατική ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΗΘΙΚΗ.

Πάνω σε όλα αυτά, το μόνο που απαστράπτει είναι η θλιβερή και δραματική στειρότητα και πολιτική ανυπαρξία: Ιδεών και Στελεχών, δημοκρατικής λειτουργίας και ηθικής…

Δεν διακρίνει κανείς κάποιο στέλεχος ή μέλος της κίνησης να παράγει ιδέες, να μπορεί να μιλήσει, έστω και να ψελλίσει πολιτικά, να διατυπώσει κάποιο παραγωγικό πολιτικό λόγο, έξω από τα αναμασήματα των καταναλωτικών και δημαγωγικών καταγγελιών του Μεσσία…

Οι μόνοι που θορυβούν είναι τα θυμιατά του Μίκη: άναρθρες κραυγές υμνολογιών και λυσσώδεις ύβρεις και απειλές εναντίον εκείνων που κριτικάρουν το είδωλό τους.

Απολαύστε την «πολιτική» και το «ήθος» των θυμιατών:

«Σκουλήκια πριν μιλάτε για τον Μίκη να φροντίζετε πάντα να πλένετε το στόμα σας πρώτα!».

«Αυτοί δεν θέλουν ευγένειες, θέλουν τσεκούρι και φωτιά!».

Σε τέτοια κοπριά φασιστικού τραμπουκισμού στηρίζεται ο Μίκης. Και είναι φυσικό. Όταν λιβανίζει ο ίδιος τον εαυτό του δεν μπορεί παρά να παράγει και να οργανώνει θυμιατά τέτοιου είδους…

Ευτυχώς που τέτοιου είδους φρενοβλαβείς αστειότητες δεν έχουν κανένα περιθώριο να αποκτήσουν λαϊκή δύναμη…

Αλλά μας θλίβει ένας καλλιτέχνης μεγάλος σαν τον Μίκη να αυτό-εξευτελίζεται πολιτικά και να αφήνει και τα μαντρόσκυλα-θυμιατά να τον εξευτελίζουν με τις ύβρεις, τις κακοήθειες και τις απειλές εναντίον εκείνων που ασκούν κριτική…

Πώς, αλήθεια, να μεταφράσουμε εδώ αυτά τα περί «ειρηνικής επανάστασης»; Ότι είναι «φωτιά και τσεκούρι» εναντίον της πολιτικής κριτικής και «ειρήνη» με το καθεστώς και όλα τα σφιχταγκαλιάσματα του Μίκη με τα όργανα και τους ανθρώπους της καθεστωτικής σήψης;

Είναι γνωστό ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Δεν θα δώσουμε, λοιπόν καμία συνέχεια στις ελεεινότητες των θυμιατών για να μην γίνουμε και εμείς όμοιοί τους και θλιβερά γελοίοι.

Θα κλείσουμε με μια επισήμανση αναγκαία.

Στο «κίνημα Μίκη» έχουν διοριστεί στην «ηγεσία» δύο άνθρωποι, οι μοναδικοί, ίσως, που διαθέτουν πολιτικό λόγο, ανεξαρτήτως αν συμφωνεί κανείς μαζί τους ή όχι: Ο Καραμπελιάς και ο Καζάκης.

Οι πολιτικές θέσεις αυτών των δύο κινούνται, ως λογική, μέσα στα καθεστωτικά πλαίσια, ωστόσο σε διαμετρικά αντίθετες διαχειριστικές κατευθύνσεις μεταξύ τους.

Εδώ, δεν θα αναλύσουμε τις θέσεις τους, απλώς θέλουμε να τονίσουμε:

α). Τόσο ο Καραμπελιάς, όσο και ο Καζάκης έχουν αποδεχτεί το διορισμό τους από το Μεσσία καιροσκοπικά: για να αξιοποιήσουν το «εγχείρημα» δια ίδιον πολιτικό όφελος, για ενίσχυση των ανεξάρτητων ομάδων τους.

Ο Καραμπελιάς και ο Καζάκης είναι ανεξάρτητες «φράξιες» μέσα στο νεφέλωμα των «σπιθών», δεν ιδρύουν «σπίθες», αξιοποιούν, απλώς τις τυχόν συσπειρώσεις «σπιθών» γύρω από το Μίκη, για να ενισχύσουν τις «ομάδες» τους.

Αυτές οι τακτικές είναι ακραία καιροσκοπικές, είναι τακτικές καιροσκοπικού φραξιονισμού…

β). Αυτός ο καιροσκοπικός φραξιονισμός των δύο συγκρούεται μετωπικά: Πολιτικά και οργανωτικά.

Άλλες θέσεις έχει ο Καραμπελιάς και άλλες αντίθετες ο Καζάκης. Άλλες οργανωτικές επιδιώξεις έχει ο Καραμπελιάς (ενίσχυση της ομάδας του) και εντελώς αντίθετες ο Καζάκης (ενίσχυση της δικής του ομάδας).

Αυτή η καιροσκοπική διαπάλη για το ποιος θα επικρατήσει θα τινάξει το εγχείρημα στο αέρα και από την «κορυφή» του: Τη διορισμένη «κορυφή» του.

Περισσότερα επ’ αυτού στο άρθρο:
«Ο Μίκης, οι διορισμένοι και τα τεχνάσματα απάτης»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5525

Στο τέλος όλοι θα μείνουν στρατηγοί χωρίς στρατό. Δηλαδή «παραγοντίσκοι» που θα παίζουν με τα εκκολαπτόμενα νέα πολιτικά σχήματα…

Μπορεί να χάσουν και τις «ομάδες» τους. Ήδη λέγεται ότι στη «Σεισάχθεια» τρώγονται μεταξύ τους αγρίως…

Οι καιροσκοπισμοί σήμερα ξεγυμνώνονται γρήγορα, γελοιοποιούνται και πληρώνονται ακριβά…

Σημείωση:

αξία τέτοιων δημαγωγικών παραληρημάτων φαίνεται αμέσως αν διαβάσει κανείς τις άπειρες λεκτικές «επαναστατικές» κωλοτούμπες, αλλά και τις πρόσφατες παρακάτω δηλώσεις του «ονείδους» της πολιτικής εμπορίας και χυδαιότητας, του λαγού των νταβάδων: Του Καρατζαφέρη:
«Εάν με δείτε ποτέ σε πρεσβεία, εάν με δείτε ποτέ στο Λατσέικο, στο “κλαμπ Εκάλη”, εκεί που συχνάζουν όλοι, εάν με δείτε ποτέ στο Μέγαρο Μουσικής, να με καθαιρέσετε. Εμένα θα με δείτε στα πεζοδρόμια. Στα μετερίζια του τίμιου αγώνα»!!!!!

Φυσικά ο Μίκης σαν προσωπικότητα και ιστορία δεν έχει καμιά σχέση με τον Καρατζαφέρη, δυστυχώς όμως η πολιτική του φιλοσοφία και λογική είναι η ίδια: Αυτή της πολιτικής εμπορίας και των καταναλωτικών ηχηρών λόγων, γελοιογραφικά κακέκτυπα του ανδρεϊκού Λαϊκισμού και Βοναπαρτισμού.

http://www.resaltomag.gr/f

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

66 Comments

  1. Ανώνυμος

    12.20 Δεν ντρεπεσαι βρε με τις μπουρδες που λες. Προσωπικα αγωνιζομαι για την χωρα μου με νυχια και με δοντια και ξερνας χωρις να γνωριζεις. Αντε ηλιθιε. Ειμαι ο 10.24

    Reply
  2. Ανώνυμος

    8.01 Συμφωνω μαζι σου. Παροτι και αυτος σαν αριστερος μια ζωη μιλαγε για την χουντα σαν τον μεγαλο εχθρο της χωρας ενω επρεπε να μιλαει για τους πραγματικους εχθρους που καταγρεουργουσαν αριστοτεχνικα τον Ελληνικο λαο και ηταν πολυ αυτοι, εν τουτοις θελω να πιστευω οτι και ο ιδιος επεσε στην παγιδα και δεν γνωριζε. Εκτιμω οτι ειναι απο τους λιγους που βγηκε να μιλησει εστω και τωρα ενω αλλοι κανουν οτι δεν βλεπουν και δεν καταλαβαινουν τιποτα.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ε ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΤΕΛΙΚΑ; ΠΟΙΟΣ; ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΙΚΗ. ΔΕ ΝΤΡΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΖΩΑ ΑΝΗΜΕΡΑ. ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΖΕΤΕ ΠΡΟΣΓΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΤΙΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΑΤΙΛΑ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΙΚΕ ΝΑ ΥΨΩΣΗ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ;
    ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΡΥΦΟ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ..
    ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ,ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΗ…

    ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    8.55, sta arxidia mas o bios tou thodwraki, ayta pou leei einai swsta kai ekfrazoun olous tous patriwtes ellhnes. 9.12, ti perimeneis? an den sou aresoun ta logia kane kati, emeis hdh exoume ksekinisei. milame me kosmo kai organonomaste, mh komatika oxi bammena. ti thes na matheis dld? mera kai wra ths epanastashs? tha mas deis apo ton kanape sou mhn agxonese, blammene

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Τελικά κανείς δεν ξέρει τίποτα. τι θα γίνει τελικά;Τι να πιστέψεις. ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ. ……

    Reply
  7. Ανώνυμος

    “…Επειδή”, οι υπεύθυ­νοι αξιωματούχοι των ΗΠΑ, ειδικά μετά το Πολυτεχνείο, έψαχναν κι αυτοί τρόπους ν’ απαλλαγούν από τους στρατιωτικούς και συμφωνού­σαν μαζί μου για τη “λύση-Καρα­μανλή”, με κάλεσαν στην Ουάσινγκτον τον Ιούνιο του 1974 να μεσο­λαβήσω, προκειμένου να δεχθεί ο Καραμανλής ν’ αναλάβει αυτόν τον ρόλο”.
    Μίκης Θεοδωράκης –Ομίλια στο rex 17/01/2011
    Αυτός ο Θεοδωράκης και για όσο διάστημα τα είχε “τετρακόσια”, μας έκρυβε το γεγονός ότι τον Ιούνιο του 1974 —έναν μήνα πριν από τον Αττίλα— κλήθηκε με έξοδα των Αμερικανών στην Ουάσιγκτον, για να συζητήσουν το “μέλλον” της Ελλάδας.
    Η “λύση”-Καραμανλή, την οποία είχαν αποφασίσει οι παγκόσμιοι τύραννοι και την οποία στήριξε ο χαφιές του ΚΚΕ, ήταν τετελεσμένη απόφαση από τον Ιούνιο του 1974. Τον Ιούλιο όμως του ιδίου χρόνου έγινε η εισβολή στην Κύπρο. Ποιος από τους “μεγάλους” πολιτικούς άνδρες της μεταπολίτευσης θα αντιδρούσε σ’ αυτό το μέγα εθνικό έγκλημα; Όλοι οι “πρωταγωνιστές” της μεταπολίτευσης είχαν “διοριστεί” από τους Αμερικανούς έναν μήνα πριν. Όλοι είχαν “αγοράσει” την προσωπική “επιτυχία” των επόμενων τριάντα χρόνων με “αντιπαροχή” την Κύπρο. Όλοι τους “χρωστούσαν” στους Αμερικανούς —και ειδικά στον Κίσινγκερ— και ήταν αδύνατον ν’ αρνηθούν να τους κάνουν το “δώρο” της Κύπρου.
    Αυτά δεν τα λέμε εμείς. Αυτά τα λέει ο ίδιος ο Θεοδωράκης …Το ραμολί, που έχει χάσει πλέον τον έλεγχο των όσων λέει …Το ραμολί, που δεν έχει πλέον τα παλιά ασφαλή φίλτρα, που του επέτρεπαν να ελέγχει αυτά που λέει κι αποκαλύπτει, προκειμένου να διατηρεί κρυφή την ταυτότητά του …Ο χαφιές του Στάλιν, που, όπως μας αποκάλυψε, υπηρετούσε και τους Αμερικανούς.
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Reply
  8. ΚΑΛΗΣΠΕΡΗΣ

    ΜΙΚΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΝ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!
    ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ !
    ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ "ΣΠΙΘΑ" ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Σωστος ο 8:01 και ο 8:22, αφηστε μας να ζησουμε ρουφηχτρες…μας εχετε αηδιασει

    Ελληνιδα Φοιτητρια Ιατρικης

    Reply
  11. Ανώνυμος

    etsi 8.22, den me niazei prosopika gia ton miki, alla mou aresei giati bghke enas anthrwpos kai eipe ta aytonohta!! xairomai polu na blepw kai allous anthrwpous me koines skepseis!! h ellada mas xriazete twra kai tha kanoume ta adynata dynata!! kai etsi opws ta les!!! oxi arxigous! h fwnh tou laou lamogia tha sas pniksei!! na einai kala o pateras mou pou pote den mou milise ypokimenika gia ta kommata alla panta antikimenika. na nai kala pou mporese na mou dwsei kritikh skepsh kai logikh, kai na einai kala pou se opoia apopsh me xaraktirize kathws megalona ayto eixe na mou antitaksei thn antitheth kai na me kanei na skeftomai ta pragmata apo oles tis pleyres. h elladara mas htan einai kai THA parameinei polu megalh gia esas lamogia!! makari na mporesw na dwsw sta paidia mou kai egw kritikh skepsh kai na tous kanw anthrwpous me logikh, paidia, politismo!! s'eyxaristw patera, gia emena eisai kai tha eisai protipo ANDROS!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΡΕ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ
    ΨΥΧΙΚΑ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΡΩΣΤΟΙ Ε ΑΡΩΣΤΟΙ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    toso dyskolo einai na katalabete oti ola ayta (aristera, deksia, kentro) den yparxoun pia? den mporeite na katalabete oti sth sygxrwnh kinonia den ginontai ayta? pws ginete na to vlepw egw 20 xronon kai eseis akoma na tsakwneste gia to poios tha ta trwei? kala blammenoi eiste? eleos pia! 30 xronia twra mas ipiate to aima oloi sas, oloi kleftes! oi meres sas teliwnoun, kai emeis tha sas kinigisoume oi pitsirikades. to systima tha to allaksoume hte to thelete hte oxi, kai thn thesh olwn aytwn tha thn paroun ellhnes morfomenoi, eksypnoi kai kyriws patriwtes. lamogia sas pirame xampari, erxete to telos olwn sas, k nd k pasok k kke kai syriza kai oloi! oloi mazi ta fagate dikio exei o xontros. kai oloi mazi ta fagate kyrioi giati an yphrxan anamesa sas timioi anthrwpoi tha bgainan kai tha tous katagelnan, oxi opos twra, na psifizete nomous gia na menete sto apyroblito. lamogia tha sas kynigisoume.
    foititis 20 xronon aidiasmenos apo th sapila olwn sas. Ellhn Patriwths.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    σιγα με τον ΜΙΚΗ ΠΑΔΕΙΑ.ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΗΣΤΕΙΤΕ.το κανει μονος του .εγραψετην αυτοβιογραφια του με τιτλο ΑΞΙΟΣ ΕΣΤΙ!Ο σταλινικοσ γεροξεκουτεησ που υπερετουσε τουσ αμερικανουσ κρυφα οπως ο ιδιος μας ειπε!
    ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕς!ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΗ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΕΤΗΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ…….

    Reply
  15. Ανώνυμος

    7.35 o mikis gyrise polla sth zwh tou, alla ena pragma den mporeis na mhn tou anagnwriseis. to oti htan kai einai PATRIWTHS!!! kai an sto finale enas anthrwpos ths hlikias tou pou exei paei me olous k ola pou lete edw mesa, leei oti h katastash den paei allo kai oti to olo systhma einai sapio, oti sto kinhma den xwrane oute aristeroi oute deksioi oute kentrooi kai prepei na swsoume thn ellada, kati eprepe na sou leei. h empiria tou terastia se olous tous tomeis. twra ti kerdos nomizete oti mporei na exei den kserw, afou tou xronou to polu tha mas afhsei.. mesa sth blakeia eiste boutigmenoi. alla na blepoume anthrwpakia na krinoun enan anthrwpo pou bgainei kai leei to aytonohto deixnei polla gia sas. giayto eksallou kai h ellada sas einai mpourdelo. an den yphrxan atoma san kai esas oute ta megalytera miala ths elladas tha htan sto ekswteriko oute h ellada tha htan paradeigma pros apofygh. zeite kai yparxete mesw aytou tou systhmatos giayto kai taseste enantiwn se opoiondhpote milaei patriwtika kai swsta. na xaireste thn blakeia sas kai ton politismo sas. na kanete kai ta paidia sas san ta moutra sas, mhn paralipsete. etsi, aksestous, amorfotous, apolitistous kai kyriotero, xwris kritikh skepsh.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ,,Ο ΜΙΚΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ;
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ;;;;

    ΡΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΜΠΑΡΚΟΥΣ ΚΩΛΟΓΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ..

    ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Βλαμενε βουλγαρε 7.07 δεν ειμαι απλη τριχα θηλια απο καραβοσκοινο ειμαι για να πνιξω κατι λουγκρες σαν ελογου σου.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Λοιπόν βλακάκο

    Wanna be επαναστάτης με τ΄όνομα sotos δεν υπάρχει ρε φίλε!!!!!!!!

    ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!

    Βρες κανά καλύτερο, Μίκης Ζέζας π.χ….

    Άντε, γύρνα τώρα απ΄την άλλη και ρίξε μια παχιά κλανιά να μυρίσει όμορφα και το παπλωματάκι σου, χούλιγκαν του πληκτρολογίου…
    Τέλος, και πολύ ασχολήθηκα….

    Άκου Sotos ο τσε γκε βάρα του pc!!!!

    ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Paidia,
    apo aurio oloi toixo toixo na pigainete!!!!

    Tha vgei o Sotos pagania kai tha sas gamisei olous!!!

    A ha ha ha ha ha ha ha ha haaa!!!!!!!

    Soto, to galataki sou kai ypno megale, eheis kai sxoleio aurio…

    Reply
  20. Ανώνυμος

    716. ΠΟΛΥ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΦΑΙΝΕΣΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑ. ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ. ΧΛΕΧΛΕ Ε ΧΛΕΧΛΕ.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    7.02 KATOYΡΑΩ ΤΑ ΧΛΩΡΑ ΝΑ ΚΑΨΩ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΞΕΡΑΜΕΝΑ ΧΕΖΟΥΝ ΑΛΗΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Μπράβο αρθρογράφε, κάποιος έπρεπε να μιλήσει επιτέλους!! Ρε άσχετοι σχολιασταί, δηλαδή τι έκανε στήν ζωή του ο θεοδωράκης για την Πατρίδα; Τραγούδια έγραψε, λεφτά πολλά έβγαλε!!!
    Κομμουνιστής ήτανε και παραμένει τουλάχιστον επιφανειακώς!!!! Οι Κομμουνισταί πάντα πρόδιδαν την χώρα!!! Διαβάστε Ιστορία να μάθετε!!! Οι μοναδικοί αυτομολήσαντες στούς Ιταλούς στό ύψωμα 731 στόν Ελληνοϊταλικό πόλεμο το 1940 ήταν Κομμουνιστές, με αρχηγό τον λοχία Πρώϊο από τον Νομό Σερρών αυτομόλησαν την παραμονή της μάχης!!!! Αρχηγός της Νεολαίας Λαμπράκη την 10ετία του 60 ό θεωδράκης, Κομμουνιστής αλλά με Βιλάρα στό Βραχάτι Κορινθίας, την εποχή πού ο λαός πεινούσε, ζούσε σε παράγκες και… οι Ινστρούχτορες του ΚΚΕ τον παρασύρανε και τον εβγαζαν στό πεζοδρόμιο!!!!! Εχθρός της Δικτατορίας…"ηρωας¨" σού λέει μετά!!!Ηρωας εαντίον αυτών πού βγάλανε την χώρα από την πείνα;;;;; Φάτε Δημοκρατία τώρα κοροϊδα!!! Στό τέλος θα το καταλάβετε ακόμα και εσείς κομμούνια στακαρισμένα, οτι η επταετία εδωσε ελπίδα και ψωμί στόν λαό!!! Χαρίσανε τα αγροτικά χρέη, είχαμε μηδενικό ελλειμμα καί το εξωτερικό χρέος ήταν μηδαμινό οι δε Τράπεζες δίνανε φτηνά στεγαστικά δάνεια!!! Μήν ξεχνάτε ότι οι "κακοί" αυτοί άνθρωποι της 7ετίας πεθάνανε στήν ψάθα!!! Δεν είχαν ούτε τίς Βίλες ούτε τα εκατομμύρια τών σημερινών κλεφταράδων Πολιτικών!!! Τότε, οι αδελφές μας και οι μανάδες μας δεν κινδύνευαν όταν κυκλοφορούσαν στόν δρόμο, ούτε κοιμόμασταν με την καραμπίνα δίπλα στό κρεββάτι όπως τώρα΄οι πόρτες μας ήταν ξεκλείδωτες!! Τα δε κέντρα διασκεδάσεως ήταν γεμάτα κάθε νύχτα μέχρι πρωίας!! Αντε βάλτε στόν κώλο σας τον κωλόγερο πού συνέπραξε να έλθει η σημερινή "Δημοκρατία"τού κατεστημένου των Τραπεζιτών και των Εργολάβων στά πράγματα για να πεινάσουμε τα επόμενα 100 χρόνια τουλάχιστον!!!! Ακούς εκεί, αυτός ο κάκιστος ηθοποιός και λαμόγιο τού Κυριακού ο Παπαδάκης,συγκινήθηκε καθώς μιλούσε ο Θεοδωράκης!!!Δεν άντεξα τα κροκοδείλια δάκρυά του και έκλεισα την τηλεόραση. Καλά αόμη δεν μάθατε ότι όποιον προβάλλουν τα καναλια είναι τού κατεστημένου λαγός;;;

    Reply
  23. Ανώνυμος

    704. ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕ, ΚΟΨΕ.ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΠΟΨΕ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ Σ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙΑΛΛΟΙ???

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΡΟΛ Ή ΣΟΚ ΠΑΠΕΤ, ΚΟΙΝΩΣ ΒΑΛΤΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ. ΑΝΤΕ ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΑΣ.

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ 657. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΑΧΑΡΗ ΖΩΗ ΣΟΥ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΙΧΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ ΕΙΣΑΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΨΥΘΙΡΙΖΟΥΝ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.ΠΑΛΙΟΤΕΝΕΚΕ!!!!

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΡΕ6.45 πολυ γαμικουλας μας βγενεις τι εγινε στην αλοδαπη εμεινες απο γυναικα και τωρα θα παραλαβεις τους αρσενικους? Οσο για το ραμολι να το χαιρεσε και μπορεις να κανεις μαζι του οτι ονειρευεσαι να κανεις με τους διαφωνουντες μαζι σου

    Reply
  27. Ανώνυμος

    bre oti kai na lete, oso kai na mas ta prizete, o mikis einai polu psila. hrthate twra eseis oi eksypnakides pou sth zwh sas to mono pou kanete einai na pairnete ta lefta tou mpampa kai na ta pinete kafedes kai pota na milisete kai na krinete tis prakseis tou miki eleos re hmartooooooooooooooooooooooooooon!!!!! deite kana so you think you can dance kalitera, blammenoi

    Reply
  28. Ανώνυμος

    Ο λαός σύντομα θα επαναστατήσει για τους λόγους που επιτυχώς περιγράφει ο Μίκης, αλλά δυστυχώς χωρίς την παρουσία του. Θα επαναστατήσει με δική του ηγεσία και όχι υπό την ηγεσία του υπέργηρου προδότη. Τώρα, που ο Μίκης αγωνιά για την υστεροφημία του, θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι θα γράψει το όνομά του με σκαλιστά γράμματα στην ελληνική ιστορία. Απλά θα το γράψει εκεί όπου δεν θέλει. Θα το γράψει με κεφαλαία γράμματα στη Στήλη της Ντροπής, που προτείνει ο ίδιος να υψωθεί στο Σύνταγμα. Αυτό δεν θα το περιμένουμε άλλα 37 χρόνια για να το δούμε. Σύντομα θα γίνει, εφόσον όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η Νέα Τάξη δεν θ' αντέξει για πολύ ακόμα. Σύντομα θ' ανοίξουν τα μυστικά "κιτάπια" της και θ' αποκαλυφθούν οι προδότες των λαών. Θα αποκαλυφθούν οι δωσίλογοι, οι προδότες, αλλά και οι καραγκιόζηδες.
    Είμαστε βέβαιοι ότι ο Μίκης θα έχει τη δυστυχία να δει ζωντανός τον "θάνατό" του. Ζωντανός θα είναι, όταν οι Έλληνες θα σκυλεύουν το "πτώμα" του. Χώρο το όνομα τού Μίκη θα πιάσει σε κάποια μελλοντική στήλη της ντροπής, αλλά καλού κακού ας ζητήσει και λίγο χώρο από τον φίλο του τον Μπόμπολα …στον ΧΥΤΑ της Κερατέας …Αρκετό χώρο, γιατί είναι και αρκετά ψηλός. Έτσι κι αλλιώς όλη η αριστερή "παλιοπαρέα" της μεταπολίτευσης σε κάποιον ΧΥΤΑ θα καταλήξει. Όλοι οι πλιατσικολόγοι, που, ελέω ΗΠΑ, μας κατέκλεψαν, προκειμένου να μας "χαρίσουν" τη Δημοκρατία, σε σκουπιδότοπους θα καταλήξουν. Δεν υπάρχει άλλη περίπτωση. Στον ΧΥΤΑ της ελληνικής ιστορίας …και όχι μόνον.

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο – ΕΑΜ Β’

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

    Reply
  29. Ανώνυμος

    Sotos,
    Κατούρα και λίγο έξω ρε μάγκα, μη γαμάς τόσο πολύ, ανατριχιάσαμε ρε φίλε…!!!

    Reply
  30. Ανώνυμος

    ε μια εποχή που το σύστημα φοβάται τα εκατομμύρια των νέων και μορφωμένων Ελλήνων, που μπορεί ν' αντιδράσουν στην ξένη κατοχή, βγαίνει ο ετοιμοθάνατος Μίκης να τους "καπελώσει". Πριν αυτά τα εκατομμύρια των απελπισμένων Ελλήνων βρουν τη φυσική τους ηγεσία μέσα από κοινωνικές "ζυμώσεις", έρχεται το σύστημα και βγάζει από τα "ντουλάπια" του τη δική του ηγεσία …Την ηγεσία της πλάκας και της υποταγής, την οποία αντιπροσωπεύει άριστα ο Μίκης.
    Ο δογματικός και ως εκ τούτου υπάκουος σταλινικός, προτείνει στα εκατομμύρια των Ελλήνων την "ανυπακοή" …Ο διεθνιστής σταλινικός, που στα γεράματα ανακάλυψε τον "πατριωτισμό". Εκατομμύρια Έλληνες δημοκράτες εργαζόμενοι υποφέρουν από το ΔΝΤ και θέλει να μπει επικεφαλής τους ο πάμπλουτος σταλινικός. Τα Πατήσια και το Περιστέρι μπορεί να υποφέρουν, αλλά την ηγεσία τους διεκδικεί κάποιος, ο οποίος κατοικεί στη Διονυσίου του Αρεοπαγίτου. Γείτονας του άλλου "γίγαντα" του σοσιαλισμού είναι ο Θεοδωράκης …Γείτονας του Άκη.
    Δεν σταματάει όμως στις ιστορικές αναφορές. Κρίνει και τη σημερινή κατάσταση με τον "επαναστατικό" του τρόπο. Μιλάει για παράγοντες οικονομικούς και πολιτικούς, ιδιοκτήτες καναλιών, ραδιοφώνων και εφημερίδων, που στέκονται "πάνω" από την Ελλάδα σαν "μαύρο" σύννεφο. Ξεχνάει να μας πει αυτός ο "ποιητής" ότι εδώ και τριάντα χρόνια αυτοί είναι οι "κολλητοί" του και οι ευεργέτες του. Αυτοί τον "τιμούν" σαν να επρόκειτο για τον ζωντανό "Τουταγχαμών".
    Αυτών τα κανάλια, οι εφημερίδες και τα ραδιόφωνα είναι που έχουν χτίσει τον "μύθο" του Θεοδωράκη. Αυτών τα δημοσιογραφικά δουλικά "προσκυνούν" τον τραυλό ρήτορα.
    Μιλάει για τσιράκια της εξάρτησης, που φρόντισαν να σβήσουν τη μνήμη των ηρώων μας ένας άνθρωπος, που το σύστημα μάς τον βάζει με το ζόρι σχεδόν καθημερινά μέσα στα σπίτια μας και στις ζωές μας. Μιλάει για στήλη της Ντροπής κάποιος, ο οποίος θα έπρεπε να έχει δική του "σειρά" σε μια τέτοια στήλη. Μιλάει για Αγώνα Ανεξάρτητων Πολιτών κάποιος δογματικός σταλινικός, ο οποίος ήταν σε όλη του τη ζωή "στρατευμένος" σε ένα ξενόδουλο κόμμα, που πολεμούσε τους πολίτες. Μιλάει για Δημοκρατία το ηγετικό στέλεχος ενός κόμματος, το οποίο πήρε τα όπλα εναντίον της. Καταγγέλλει τις κακές τράπεζες —οι οποίες μας έβαλαν στο ΔΝΤ— ο άνθρωπος αυτός, που δεν υπάρχει ούτε μία τιμητική εκδήλωση, που να έγινε υπέρ του και να μην είχε τη χορηγία κάποιας Τράπεζας …Ο Μίκης …Ο συνοδοιπόρος και συναγωνιστής του Κόκκαλη, του Λαμπράκη, του Μπόμπολα …και των άλλων "παιδιών".

    Reply
  31. Ανώνυμος

    ΚΟΠΡΑΝΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    Reply
  32. Ανώνυμος

    Δινεται αξια σ'ενα ραμολι ταχα αγωνιστης και αλλες τριχες κατσαρες καλα θα κανετε να διαβασετε την αληθινη ιστορια του φελλου αγωνιστηκε μονο για το δικο του συμφερον.Και τωρα το μονο που τονιζε ηταν γιατι δεν εχει την αναλογη κλικα που εχουν οσοι ασχολουνται με τις αναλογες παπαριες

    Reply
  33. Ανώνυμος

    Α 6.19 ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
    ΕΦΘΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΡΥΓΟΥ.
    ΝΑ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
    SOTOS

    Reply
  34. Ανώνυμος

    Ολοι οι ανεραστοι μολις οσμιστουν γυναικα σχολιαστρια την πεφτουν τα λιγουρια..σαν τα κορακια…πολυ αγαμια ρε παιδια.. αντε καμμια βολτα να βρειτε καμμια κοπελια να τα πειτε να πατε κανα ραντεβουδακι κλπ. στερηστε προσωπικες επαφες….εμεις οι πιο παλιοι ουτε κινητο ειχαμε ουτε υπολογιστη ουτε τιποτα πλην την εμφανιση και την προσωπικοτητα μας και τα καταφεραμε ολοι μια χαρα…αντε λοιπον εξω στον κοσμο για γκομενιλικια….. και σχολιαζετε αν θελετε σοβαρα πραγματα …..
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΠΙΘΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΝΟΝΤΑΙ…ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΜΕ!!! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΙ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ… ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!!!

    Reply
  35. Ανώνυμος

    Ο σταλινικός γεροξεκούτης δεν μπορεί πλέον να αξιολογήσει τι είναι σημαντικό και τι όχι …Τι πρέπει να συνεχίσει να το κρύβει και να το "πάρει" μαζί του και τι πρέπει να το μοιραστεί μαζί μας. Η ακράτεια, που συνήθως ταλαιπωρεί τα γερόντια, αφορά και στον λόγο τους. Κάπου εκεί μπερδεύτηκε και άθελά του προχώρησε στην αποκάλυψη-βόμβα: "…Επειδή", είπε, "οι υπεύθυ­νοι αξιωματούχοι των ΗΠΑ, ειδικά μετά το Πολυτεχνείο, έψαχναν κι αυτοί τρόπους ν' απαλλαγούν από τους στρατιωτικούς και συμφωνού­σαν μαζί μου για τη "λύση-Καρα­μανλή”, με κάλεσαν στην Ουάσινγκτον τον Ιούνιο του 1974 να μεσο­λαβήσω, προκειμένου να δεχθεί ο Καραμανλής ν' αναλάβει αυτόν τον ρόλο". Επιπλέον, μας λέει ότι κατέληξε σ' αυτήν τη λύση, γιατί απλούστατα εκείνη την εποχή δεν υπήρχε η δυνατότητα να επιβληθεί ο Παπανδρέου, ακόμα και με τη βοήθεια του ΚΚΕ.
    Αν, δηλαδή, υπήρχε η δυνατότητα να επιβληθεί ο Παπανδρέου —όπως με πάθος επεδίωκε η CIA— ο Θεοδωράκης θα της έκανε το χατίρι και θα "προσπερνούσε" την περίοδο Καραμανλή. Αν υπήρχε τέτοια πιθανότητα, θα συμμετείχε το ΚΚΕ στην εξουσία με τις "ευλογίες" των ΗΠΑ …Το "συναρμόδιο" ΚΚΕ, που εκείνη την εποχή φώναζε στους δρόμους …"ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά" και …"φονιάδες των λαών Αμερικάνοι". Κατάλαβε ο αναγνώστης ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι κατήγγειλαν τη Δεξιά και το "κεφάλαιο" και μετά πήγαιναν και σκαρφάλωναν στα κάγκελα της αμερικανικής πρεσβείας, για ν' αντισταθούν στον ιμπεριαλισμό; Συνεργάτες της Δεξιάς και υπάλληλοι των Αμερικανών ήταν όλοι τους. Υπάλληλοι του αρχηγού τους, που μπορεί με "υποθήκη" έναν Καραμανλή ή μια Κύπρο ν' "αγόραζε" διεθνή καριέρα και πρόσβαση στην παγκόσμια μουσική αγορά.
    Αυτά μας λέει το ραμολί. Ότι οι Αμερικανοί συμφωνούσαν μαζί του. Ποιος ήταν αυτός και ήταν συνομιλητής των Αμερικανών, ώστε να γνωρίζουν τις απόψεις του; Με ποια ιδιότητα θα μεσολαβούσε στον Καραμανλή και πώς θα επέβαλε στο "αντικαραμανλικό" ΚΚΕ το προϊόν της μεσολάβησής του; Όποιος εκείνη την εποχή ήταν διάσημος καλλιτέχνης, καλούνταν στην Ουάσιγκτον, για να διατυπώσει τις απόψεις του σε μυστικές συνεδριάσεις; Ποια η πρακτική αξία αυτών των απόψεων; Οργανοπαίκτης δεν ήταν ο Θεοδωράκης; Μήπως σήμερα οι Αμερικανοί θα καλέσουν στην Ουάσιγκτον τον Φοίβο και τον Καρβέλα, για να συζητήσουν για το ΔΝΤ; Μήπως θα καλέσουν στο Κάμπ Ντέιβιντ τον Σαλέα, για να του ζητήσουν την άποψή του για το haircut των κρατικών ομολόγων;

    Reply
  36. Ανώνυμος

    6.19 EXΩ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ
    ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΕ

    Reply
  37. Ανώνυμος

    kala, den ntrepese ligo pou tha miliseis gia ton miki?? estw k ligo ntroph pia!!! akou ekei. k o mikis den einai meros tou systimatos k den zhta psifo. to antitheto!! giayto eksallou k den kanei koma. amfisvitei olo ayto to sapio systima k h apopsh t einai oti thelei allagh apo thn riza!! blammenoi pou tha milisete k gia ton miki.. anideoi!!! oust apo edw prodotes blammenoi. oi meres sas teliwsan!! twra se ligo kairo gyrizoume ellada kai sas exoume gamisei na kserete!!

    Reply
  38. Ανώνυμος

    ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΠΑΡΕ'Ι'ΤΣΑ ΤΟΥ ???

    ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ.

    ΕΙΔΙΚΑ Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ , ΤΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ
    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΡΕΣ ΦΑΠΕΣ????

    ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ………………

    Reply
  39. Ανώνυμος

    Ολόκληρη η ανάρτηση δείχνει τον πανικό του συστήματος! Ο Θεοδωράκης μισό βήμα πριν τον τάφο δεν έχει ανάγκη τις βλακείες που γράφει ο αρθρογράφος για να προλάβει την κατάρευση του σάπιου συστήματος!!!
    ΜΑΙΡΗ

    Reply
  40. Ανώνυμος

    ΡΕ SOTOS ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΦΑΙΝΕΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ:"ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ"?

    Reply
  41. Ανώνυμος

    • Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ,
    • ΑΝ ΔΕ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ
    • Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    • ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ?
    • Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ
    • ΤΟ 1770.
    • ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ
    • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
    • ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ
    • (παραμυθακι)
    • Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΤΟΥ
    • ΕΝΝΟΙΑ,ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΑΝ ΟΧΙ 100/100
    • 99/100 ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.
    • Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΘΙΚΕ ΣΤΗ
    • ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΤΩΝ
    • ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.
    • Σχ.σημ.(δεν εχω απολυτως τιποτα με τους κομμουνιστες
    • Με αλους τα εχω)
    • ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ (δηλαδη με λιγα λογια
    • Οι αρχοντες που κυβερνανε)
    • ΕΡΩΤΗΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

    SOTOS

    Reply
  42. Ανώνυμος

    Ειστε ηλιθιοι, ο ΜΙΚΗΣ εξυπηρετει το ΠΑΣΟΚ και το συστημα….σας ριξανε το δολωμα κοροϊδα και τσιπισατε….ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΠΡΟΒΑΤΑ…το λενε οι Σοφοι: "οποιον και να ψηφισετε παλι εμας ψηφιζετε"…

    Reply
  43. ΜΑΙΡΗ

    Λυπάμαι μα είμαστε πολλοί αυτοί που ξέρουμε ότι ο Μίκης δεν έχει ανάγκη καμμιάς προβολής ήταν και θα παραμείνει αυτόφωτος.Απλά σημβαίνει όπως κι άααλλοι πολλοί να γνωρίζει τον ορισμό της δημοκρατίας.
    Μια σπίθα μπορεί να φέρει μεγάλη πυρκαγιά !!

    Reply
  44. Ανώνυμος

    το σεντινι αυτο που εγραψες δεν θα φθανει να σκεπαστεις οταν ελθει εκεινη η ωρα ΠΑΛΗΟΠΑΣΟΚΕ

    Reply
  45. Ανώνυμος

    ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ!!ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ?ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ…ΑΛΛΑ ΑΝ ΦΟΥΝΤΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΠΙΘΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!!ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ..

    Reply
  46. Ανώνυμος

    Αυτη η εμμονη που εχεις με το Μικη,αρθρογραφε, δεν ειναι φυσιολικη, να το κοιταξεις.
    Και να ξερεις, καλο του κανεις του Θεοδωρακη ετσι που τον πολεμας. Αυτο δειχνει, οτι κανει κανει κατι σωστο. Γιατι οποιος αυτη την εποχη κανει κατι πατριωτικο και κατα του μνημονιου, θαβεται κατω απο τονους λασπη και παρουσιαζεται σαν γραφικος στην καλυτερη των περιπτωσεων, ξεθαβονται ολα τα λαθη του και μεγενθυνονται οσο δε παιρνει.
    Μου θυμιζεις κατι γεροντοκορες που δεν παντρευτηκαν ποτε, γιατι ο ενας γαμπρος μυριζε και ο αλλος ξυνιζε.
    Το ενα κινημα δεν σας κανει, το αλλο κινημα δε σας κανει, πως θα απαλλαγουμε τοτε απο το μνημονιο;

    Reply
  47. Ανώνυμος

    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΗ….. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ, ΧΤΥΠΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ

    Reply
  48. Ανώνυμος

    Ε ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ. ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΞΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟ.ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑ ΜΕ ΣΥΡΑΦΕΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ.ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΝ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑΣΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΡΟΧΑΛΕΣ.

    Reply
  49. Ανώνυμος

    ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ…!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *