Ο απατεώνας Λάκης Λαζόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)…

Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαστε με τον Καρατζαφέρη που πρώτα το παίζει πατριώτης και μετά βάζει την υπογραφή του στο μνημόνιο καλωσορίζοντας το ΔΝΤ. Για μας είναι εξίσου συμμέτοχος σε όλο αυτό που ζούμε με την Κυβέρνηση και την αντιπολίτευση. Αλλά ο Καρατζαφέρης (τουλάχιστον ως κάποιο βαθμό) δεν κρύβει τα πολιτικά του πιστεύω. Σε αντίθεση με τον Λαζόπουλο που…

παραπληροφορεί συνειδητά τον κόσμο και εκεμεταλλεύεται το λαϊκό του έρεισμα δρώντας άκρως προπαγανδιστικά. Και αυτό εμείς το κρίνουμε ξεκάθαρα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ!

Ο κύριος Λάκης Λαζόπουλος, λοιπόν, πρόβαλε προχθές ένα βίντεο με τον Καρατζαφέρη να λέει αρχικά ότι θέλει να διώξει τους λαθρομετανάστες από την Ελλάδα και στη συνέχεια ότι όταν εκλεγεί θα τους βουλιάζει τα καράβια. Το έκανε και λίγο πιο δραματικό υπονοώντας λίγο πολύ πως το “φασιστικό γουρούνι” θα πνίγει γυναικόπαιδα κτλ. Αποδεικνύεται, όμως, τελικά ότι το βίντεο ήταν μονταρισμένο! Ο Καρατζαφέρης είχε περάσει στο θέμα των Τούρκων και δήλωσε πως τούρκικα καράβια θα βουλιάξει αν βγει και όχι με μετανάστες. Για του λόγου το αληθές δείτε το παρακάτω βίντεο, από το οποίο δεν υιοθετούμε φυσικά πολλά από αυτά που γράφει και ειδικά κάποιους χαρακτηρισμούς (το βίντεο αυτό πρόσκειται όπως θα δείτε στον Καρατζαφέρη):

Τελικά ποιος από τους δύο είναι μεγαλύτερος φασίστας δεν ξέρουμε… Γιατί φασίστας δεν είναι μόνο όποιος είναι ακροδεξιός. Υπάρχουν πολλές μορφές φασισμού, αλλά ας μην κάνουμε μαθήματα γλωσσολογίας τώρα…

Η γνώμη μας για τον Λαζόπουλο είναι, όσο πιο περιληπτικά γίνεται, η εξής:
Αναμφισβήτητα πολύ καλός σαν καλλιτέχνης, σαν κωμικός και πολύ καλός γνώστης του χώρου. Ευφυής και με πολύ χιούμορ. Ως εδώ λίγο πολύ συμφωνούμε όλοι. Από εκεί και πέρα, μην τρελένεστε ούτε οι μεν ούτε οι δε. Εμείς θεωρούμε ότι σε μια δημοκρατική χώρα πρέπει να υπάρχουν όλες οι φωνές και καλώς υπάρχει και η φωνή του κυρίου Λαζόπουλου, που πολλές φορές λέει πράγματα που δύσκολα ακούς αλλού. Κι άντε, εσύ που μας διαβάζεις τώρα τα μαθαίνεις και από άλλες πηγές. Η νοικοκυρά και ο αμόρφωτος εργάτης που δεν έχουν τη δυνατότητα; Από αυτή την άποψη και συνυπολογίζοντας ότι,για διάφορους λόγους, μπορεί να πει περισσότερα από κάποιους άλλους, χωρίς να φοβάται τις συνέπειες, μπορούμε να πούμε πως προσφέρει ως ένα βαθμό στην κοινωνία μας.
Από την άλλη πλευρά, το να θεωρούμε τον Λαζόπουλο ως τη μέγιστη επαναστατική έκφραση της χώρας και να περιμένουμε πότε θα έρθει η Τρίτη για να ακούσουμε κανα μπινελίκι προς πολιτικούς είναι από τραγικό εως επικίνδυνο. Επίσης, πώς μπορεί να ηθικολογεί και να κρίνει τους πάντες κάποιος που έχει αρνηθεί να πάει στρατό και το έπαιζε τρελός; “Με την ίδια λογική που πουλούσες τρελίτσα εσύ, με την ίδια λογική πουλάω τρελίτσα κι εγώ”, θα μπορούσε να του πει κάποιος πολιτικός. Επιπλέον, η υποκειμενικότητά του δε θα μας ένοιαζε καθόλου, καθώς είναι πολιτικά σκεπτόμενο ον και έχει δικαιωμα να κλείνει προς κάποιον χώρο ή προς κάποια πρόσωπα, αλλά καλό θα ήταν να παίρνει ξεκάθαρες θέσεις και να αφήσει τα γκεμπελικά κολπάκια γιατί εκτίθεται…
Τέλος, τα πολλά εκατομμύρια ευρώ που παίρνει με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Αφού ζούμε σε καπιταλιστικό κόσμο και αφού φέρνει έσοδα στο κανάλι του, μαγκιά του που τους τα παίρνει και να τα χαίρεται! Αν δηλαδή έμεναν στις τσέπες του Κοντομηνά ή των Γερμανών, θα είσασταν ικανοποιημένοι…;

http://vouliazoume.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

115 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΦΕΥΓΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ), ΗΛΙΘΙΟ ,ΑΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ. ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙ. ΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΩΜΩΔΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΑΥΡΙΟ ΩΣ ΚΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ , ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ. ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ Μ'ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΝ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΡΧΙΖΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΗΝ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. ΧΜΜ! ΕΙΠΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΦΕΡΤΕ ΞΕΝΟΥΣ ΔΗΛ. ΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ. ΟΠΑ ΛΕΩ ΝΑ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΗΓΟΡΑΕΙ, ΝΔ ΚΑΤΗΓΟΡΑΕΙ, ΛΑΟΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ. ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ. ΕΞΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ, ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Καλο θα ειναι ολοι οσοι εχουν τα ματια τους ανοιχτα και συμφωνω με πολλους με οσα εχουν γραψει για τους εχοντες,ειτε ειναι πολιτικοι ειτε ειναι star των μμε να προτεινουν και που να το ''ριξει'' στις επομενες εκλογες για να βγαλουμε καποια ακρη επιτελους…το ποσοστο που δεν ξερει τι να κανει ειναι μεγαλο πλεον (30%) και οχι μονο κρινει αποτελεσμα αλλα χρηζει και κυβερνηση …να λετε λοιπον ανοιχτα τι και πως για να υπηρεαζετε η μαζικη γνωμη και να οδηγη8ουμε πλεον καπου ..σε μια αλλαγη..να ξεφυγουμε απο ολα αυτα τα λαμογια που μας τα τρωνε..και μονο ολοι μαζι μπορουμε να κανουμε την αλλαγη …αν παλι αυτο το 30 διασπαστει απο δς και απο εκει ,παλι οι ιδιοι 8α ανεβουν με 15% και θα συνεχιστει ολο αυτο που ζουμε…δεν κραζουμε απλα,προτεινουμε και ακολου8ουν οσοι νοιαζονται ακομα..

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΕΙΝΕ ΟΙ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ
    ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΑΛΑΖΕΙ ΜΕ [ ΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΕΙ ] ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ [ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ]ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
    ΚΑΙ ΠΡΕΠΗ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ Ο ΛΑ
    ΚΗΣ ΕΙΝΕ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΟΦΑ
    ΝΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΗ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑ
    ΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ [ ΑΞΕΙΑ ] .

    Reply
  4. Νέα Απελευθέρωση

    Αυτό που με ενοχλεί με τον Λαζόπουλο είναι που θέλει να το παίζει Αριστοφάνης, απλά και μόνο γιατί λέει μερικές αισχρολογίες (βωμολοχίες).
    Ο Αριστοφάνης όμως στηλίτευε τη δημαγωγία (το λαϊκισμό) ενώ ο Λαζόπουλος κάνει λαϊκισμό(δημαγωγία), για να βγάλει λεφτά! (Και αφού το καταφέρνει, μπράβο του!)

    Reply
  5. Ανώνυμος

    καποιος "σοφος" ειπε,η γενια που εκανε την επανασταση-αντισταση του πολυτεχνειου ειναι τωρα τα αρχιλαμογια της διαπλοκης και αυτοι που κατακλεψαν την ελλαδα!ναι αυτοι μαζι τα φαγανε…..

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Μετά από αυτό τον λόγο του Καρατζαδόλφου,
    πάγωσαν οι γείτονες μας και παραιτήθηκαν από κάθε
    διεκδήκιση στο Αιγαίο.
    Τώρα αγοράζουν Ελληνικά ομόλογα γιά να έχουν την κυριότητα στα 'Ελληνικά' πολεμικά αεροπλάνα, άρματα, υποβρύχια γιά να μπορούν και με νομιμότητα να εξωρυγνύουν πετρέλαιο στο Αιγαίο.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ο Καρατζαφες αν θελει να κανει το πουστη να βαλει
    το κολλο του.Οχι το δικο μας.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    στον Gmavros50 θα είθελα να πώ μόνο δυο κουβέντες.ο Λαζόπουλος είναι επώνυμος και λέει ότι θέλει στι τσαντήρι του ,εσύ ποιός είσαι ;τί δουλειά κάνεις και καταφέρεσαι τόσο προκατειλημμένα εναντίον του;

    Reply
  9. Ανώνυμος

    nai filossss, an eimastan mia trixa tha eixame kai kanena kilo coca!!!!!.kanenas apo tous politikous kai apo aytous pou vgenoun sta kanalia den theloun to kalomas filosss,!!! ayto na to deis ligo kalytera to thema kai tha katalaveis ti thelw na pw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    εισαστε ολοι σας μαλακες και βληματα.εδω ο τζεφρυ και η συμμορια του καταστρεφουν και διαλυουν τη χωρα κι εσεις καθεστε και ασχοληστε με τον καραγκιοζη το λαζοπουλο.για τους απατεωνες και τα καθαρματα που μας κυβερνουν θα κανετε τιποτε η θα καθεστε ν'ασχοληστε με τον καθε καραγκιοζακο λαζοπουλο και σια;

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΣΥΜΦΩΝΩ 3:21 μμ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟ Ι5 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ? ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ???? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!!!!!!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΡΕ ΣΥ ΛΑΚΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΣΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΝΙΣΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΑΚΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ; ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΤΣΕΠΩΝΕΙΣ 170.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ… ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΛΑΚΗ, ΚΟ ΚΟ ΚΟ.

    Reply
  13. O ΠΑΙΧΤΗΣ

    Πεναλτυ και κοκκινη καρτα Λακη για το μονταζ που εκανες…Ολα εχουν ενα οριο και μολις καταλαβα οτι τελικα πρεπει να σε βλεπουμε μονο για να περναει ευχαριστα η ωρα μας χωρις ομως να παιρνουμε σοβαρα αυτα που προσπαθεις να μας φυτεψεις στο κεφαλι!

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΧΑΧΑ ΤΙ ΧΆΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΡΊΖΕΤΕ ΑΣΎΣΤΟΛΑ ΑΛΛΑ ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊΤΕ ΠΟΝΤΊΚΙΑ.

    Reply
  15. φονιας εθνοκτονων πασοκολαοιστων

    αγαπητοι νεοναζι ολοι οι σταθμοι εδειξαν το βιντεο αυτο.οπως και ο σταθμος του καρατζαφερη.ο σταθμος του καρατζαφυρερ το μονταρισε αυτο το ….βιντεο…..τι θελεις ρε λαοσιτη απατεωνα να φταιξεις τον αληθινο ελληνα λακη επειδη εσυ εστησες μια απατη?ελλας ελληνων ρε οχι νεοναζιστων οπως εσεις και τα χρυσα αυγα.μισειτε ολοι οι προοδοτες τον λακη γιατι 1 σας λεει την αληθεια για τους αλλοδαπους.σεις τους φερνετε και τους στελνετε αθηνα.2 αντι αν τους απελασετε νομιμα αφου τους περιθαλψετε τους χτυπατε η τους δολοφονειτε η τους απειλειτε η θα τους στειλετε πισωσ τον πολεμο να πεθανουν.3 εχετε κανει τον ελληνα ρατσιστη με την ναζιστικη σας προπαγανδα.ξερουμε ολοι οι χουντοδικτατορες ησαν στελεχη των ταγματασφαλιτων εξου και οι αναφορες σας σε αρειες φυλες πλπλπλαααααα.οταν οι ελληνες εγκληματουν δεν λετε τιποτα.οταν οι ελληνες μεταναστευουν μαζικα δεν λετε οτι θα γεμισουμε την ολλανδια με μεταναστες ελληνες.οταν ερχονται εδω ξενοι νεοναζι δεν ειναι αλλοδαποι για σας.φασιστας να ειναι και οτι να ναι.μισειτε αφανταστα τον λακη διοτι ειναι πρωτος σε τηλεθεαση. ο λαος τον αγαπα και το δειχνει καθε τριτη.ειστε συνεργοι του πασοκ και επιθυμειτε τον λαο να τονεχετε σκλαβωμενο.πουστηδες προδοτες νεοναζι εξω ρε μην σας γαμησουμε.ελλας ελληνων χριστιανων οχι νεοναζι παγανιστων.γαμμμμμμμμμμμω το εθνοςςςςςςς σαςςςς κωλοναζι……..αυριο εμεις οι ελληνες θα σκοτωσουμε καθε εθνικιστη ναζιστη και θ ανατιναξομεν τα γραφεια λαος και ανθελληνικης αυγης..ζητω λ λαζοπουλος κατω οι φασιστες

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Αποδείχτηκε οτι το βίντεο το είχε μοντάρει το Τηλεάστυ! Αρα που είναι το παράνομο του Λαζόπουλου (που όντως τα κάνει κ αυτός τα λάθη του); Το μόνο που βιάστηκε να βγάλει συμπέρασμα, αλλά που να ξέρει οτι ήταν μοντάζ; Εξάλλου τόσα έχει πει ακραία το ΛΑΟΣ κατα καιρούς!

    Reply
  17. Κώστας Κωνσταντίνου

    ρε καρνάβαλε που είσαι και αρθρογράφος το ονομοτάκι σου γιατί δεν το λές…αυτό είναι φασισμός να λες τέτοια πράγματα και να κρίβεσαι στην ανωνυμία.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΠΟΥΣΤΗΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΨΕΥΤΗΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΛΕΚΟΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ
    ΚΑΡΑΤΖΑΚΩΛΟΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΚΛΑΝΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΧΕΣΤΗΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΕΙΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΛΕΥΡΗΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΒΛΑΚΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΡΧΙΔΗΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΠΙΠΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ….
    ΚΑΡΑΤΖΑΜΑΛΑΚΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΠΙΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΒΛΑΚΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΤΙΠΟΤΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΑΧΡΗΣΤΟΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΧΛΕΧΛΕΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΛΟΥΦΛΗΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΠΑΡΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΠΙΠΕΡΙΜ
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΑΝΦΑΡΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΓΛΕΙΩΔΗΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΠΙΠΕΡΙΜΠΙΠΕΡΙΜ
    ΚΑΡΑΤΖΑΟΥΣΤΑΠΟΔΩ
    ΚΑΡΑΤΖΑΧΑΜΕΝΟΚΟΡΜΙΜ
    ΚΑΡΑΤΖΑΚΑΡΑΤΖΑ
    ΚΑΡΑΤΖΑΞΕΚΑΡΑΤΖΑ
    ΚΑΡΑΤΖΑΞΕΞΕΚΑΡΑΤΖΑ
    ΚΑΡΑΤΖΑΞΕΚΑΡΑΤΖΑΞΕΚΑΡΑΤΖΑ

    Reply
  19. agistri

    Είδα το video!!!
    όποιοι μετανάστες έρχονται στην Ελλάδα, έρχονται με ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ!!!!
    Τι είπε ο Λάκης; ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΞΟΑΝΟ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ και ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΣΗΜΕΝΑ

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ:
    ===============================
    Βιβλίο 1ο:
    – ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Ο.Ε.Α. – ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!
    ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΩΧΙΜ-ΝΕΦΕΛΙΜ!

    Βιβλίο 2ο:
    – Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΪΖΕΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΣΕ ΜΥΣΤΚΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
    Οι ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ Ζουν ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !!!
    ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ !!!

    Βιβλίο 3ο:
    – ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΠΩΛΛΩΝΙΟΙ ΕΛ (τρομάρα μας!!!).

    Βιβλίο 4ο:
    – ΛΕΜΕ ΝΑΙ, ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ! ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ! ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ!!!

    Βιβλίο 5ο:
    – ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
    (Στήνουμε κώλο σε όλους τους Λαθραίους γιατί, είμαστε φιλόξενοι και φιλάνθρωποι!!!).
    Προλογίζει η αλλοδαπή Σύρια Συντρόφισσα ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ. Συγγραφέας: Άννα Σα-Ραγκούση Νταλάρα.

    Βιβλίο 6ο:
    – ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ! ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ !!!
    Συγγραφέας: Μαριάμ Ρεπούση.

    Βιβλίο 7ο:
    – ΝΑΙ, ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ! ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ! (εκ βαθέως ανάλυση του επίτιμου διδάκτωρ νομικής και οικονομικών κ. Θ. Πάγκαλου).

    Βιβλίο 8ο:
    – ΚΑΝΑΚΗΔΕΣ, ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΛΑ 9 + ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ.
    ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΦΡΑΓΚΑ!! (Το μυστικό της επιτυχίας τους: Όταν η σάτυρα καλύπτει Μεγαλοεκδότες, Μεγαλοεργολάβους και ξεφτυλίζει κάθε τι Ελληνικό, αμοίβεται αδρά!).

    Βιβλίο 9ο:
    – MEGA Channel
    20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!
    (Σχόλια και ανάλυση της Όλγας Τρέμη!).

    Βiβλίο 10ο:
    – Η ΑΓΓΛΙΚΗ, ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ.
    Λόγοι κατάργησης της Αρχαίας Ελληνικής. Εισαγωγή στα greeklish, σταδιακή κατάργηση της Νεοελληνικής και θέσπιση της αγγλικής ως επισήμου γλώσσας!
    Προλογίζει η Θάλεια Δραγώνα. Συγγραφέας: Άννα Διαμαντοπούλου.

    Βιβλίο 11ο:
    – Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Είμαστε απόγονοι του ΑΥΝΑΝ και του ΙΜΠΡΑΗΜ πασσά!
    Προλογίζει ο Πέτρος Τ(σ)ατσόπουλος. Συγγραφέας: Θάνος Βερέμης. Σχολιαζει η Μαριάμ Ρεπούση!
    ————————–
    ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ:
    ΜΟΝΟ 10 ευρώ (+ 100 ευρώ έξοδα αποστολής!).
    ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ!!!!!
    Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, καναπέδες και τουαλέτες και τηλεφωνήστε τώρα στο 2310521010 !!!
    ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ, είναι τελευταία εκπομπή!!!
    Δεν ξανακάνουμε άλλη! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Δυστυχώς κάποιοι Έλληνες έχουν εθιστεί σε σκουπίδια τύπου μεσημεριανάδικων και Πάνια, τα οποία αναπαράγει ο Λαζόπουλος και κάπου ενδιάμεσα περνά χυδαία προπαγάνδα και ταυτόχρονα προσφέρει ως βαλβίδα του συστήματος την προσδοκώμενη από το σύστημα εκτόνωση.

    Πάντως, αμφιβάλλω πολύ για το γεγονός ότι τον παρακολουθούν πολλοί. Πολλοί Θεωρώ πως σε κάποιο σημείο και ενώ μπορεί να τον παρακολουθούσαν παλιότερα, τον σιχάθηκαν. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκω και εγώ.

    Μην ξεχνάμε ότι ο Λαζόπουλος δεν πήγε στρατό γιατί το έπαιζε τρελλίτσα. Πιάστηκε μέσα σε κότερο με κόκα με κάτι αγόρια (το τελευταίο δεν μας αφορά, αλλά μας αφορά το ότι δεν τιμωρήθηκε για την κόκα. Ισονομία κυρίες και κύριοι). Ο Κούγιας είχε αφήσει αιχμές ότι του αρέσουν τα μικρά αγόρια. Και αυτός το παίζει τιμητής των πάντων;

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Πόσο ιλαροτραγικό είναι όταν ο Λαζόπουλος αυτοχαρακτηρίζεται ως ο σύγχρονος Αριστοφάνης;

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Καλα ειναι δυνατον οι ελληνες να μην καταλαβαινουν τι ρολο παιζει η κουδουνιστρα, η χαμουρα ο λαζοπουλος και οτι ειναι ουρα του βρωμοσυριζα? Τι μεγαλες ψυχες που ειναι καποιοι αριστεροπουστηδες που βγηκανε να υποστηριξουνε τους εισβολεις που αφανιζουν στο περασμα τους οτι Ελληνικο υπαρχει? Δεν με ενδιαφερει αν θα βυθισει τα πλοια η οχι με ενδιαφερει να τους εξαφανισει απο την χωρα μου η οποια ειναι υπο κατοχη. Οσο για τον λαζοπουλο μονο ελεεινο ξευτιλισμενο υποκειμενο μπορεις να τον χαρακτηρισεις που εκμεταλευετε την δουλεια που κανει για να μας πλασσαρει τον συριζα. ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΑ ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ξεκωλιαστε μεχρι θανατου τον αριστεριστη μισελληνα λακιλαζοπουλο την οικογενεια και το παιδι του!!!!
    σφαξτε ολους τους αριστερους!!!
    μισος στο μισος της αριστερας!!!!
    βια στη βια της αριστερας!!!

    ζητω ο νεος εμφυλιος!!!!

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  26. Gmavros50

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
    Στη συνέχεια εξέθεσες εις κοινή θέα την
    επιπολαιότητα και ανωριμότητά σου και στη πολιτική. Είπες μεταξύ άλλων:«Προοπτική μέσα από τη Νέα Δημοκρατία
    και από το ΠΑΣΟΚ αυτοδύναμα δεν μπορεί να υπάρξει στη χώρα αυτή. (…) Εγώ νομίζω ότι πρέπει να γίνουν εκλογές
    γενεών πλέον. Δηλαδή πρέπει η γενιά των 18-30 να επιβάλλει τους δικούς της όρους στο πολιτικό
    σκηνικό.» Δηλαδή πώς; Πώς θα επιβάλλουν οι δεκαοχτάρηδες και οι εικοσάρηδες τους δικούς τους όρους στην
    κοινωνία; Όπως τους επέβαλαν τον περασμένο Δεκέμβριο που τα έκαναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας
    γης μαδιάμ; Δηλαδή, ρε “Μεγάλε Έλληνα”, πώς επιβάλλει μια γενιά τους δικούς της όρους; Δεν έπρεπε να μας το
    εξηγήσεις αυτό; Με πέτρες, καδρόνια, μολότοφ και γκαζάκια; Έτσι καταλαβαίνεις εσύ, “Μεγάλε Έλληνα”, τη
    Δημοκρατία; Κι αν την καταλαβαίνεις έτσι, τότε γιατί έχεις επιλέξει το χρηματιστήριο των Media για να κάνεις την
    πολιτική προπαγάνδα σου εκ του ασφαλούς, λαϊκίζοντας και θησαυρίζοντας, και δεν κατεβαίνεις στους δρόμους να
    πλακωθείς κι εσύ με του μπάτσους, όπως περιφρονητικά αποκαλείς μια τάξη χαμηλόμισθων εργαζομένων με το πιο
    άχαρο και επικίνδυνο επάγγελμα; Γιατί; Απάντησε στον εαυτό σου για να καταλάβεις πόσο μικρός είσαι εσύ, που
    ξαφνικά έγινες “Μεγάλος Έλληνας”…
    Λάκη Λαζόπουλε, έμαθα ότι θα επιστρέψεις σύντομα στο “Αλ Τσαντίρι”. Δεν ξέρω αν αληθεύει, αλλά αυτό με
    ανησυχεί. Είσαι ένας πολύ επικίνδυνος δημαγωγός για τον τόπο. Μην αυταπατάσαι ότι η σάτιρά σου είναι
    ηθικοπλαστική ή ότι έχει καμία σχέση μ’ εκείνη του Αριστοφάνη. Απλά κάνεις διαβρωτικό χαβαλέ επί σκηνής. Επειδή
    όμως είσαι φανατικά κομματικοποιημένος και υποκινείς τη νεολαία σε αυτοκαταστροφικές πρακτικές, υπονομεύεις το
    ίδιο το μέλλον τους. Το πας φιρί-φιρί από γενιά των 700 ευρώ να γίνουν αύριο-μεθαύριο γενιά των 200 ευρώ, και
    να λένε κι ευχαριστώ στα ξένα, πια, αφεντικά τους. Οι ασυναρτησίες σου δε μπορούν σε καμία περίπτωση να
    θεωρηθούν υπεύθυνη πολιτική για την έξοδο από την κρίση.
    Αλήθεια, έτσι και συγκυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ με το ΣΥΡΙΖΑ, θα λυθούν όλα τα πολυσύνθετα προβλήματα του τόπου
    και θα εξέλθουμε από την οικονομική και κοινωνική κρίση ως δια μαγείας; Θα βρέξει μάννα εξ ουρανού; Θα γίνουμε
    ο παράδεισος των μεταναστών; Πόσων μεταναστών; Όλων όσων ξεμπαρκάρουν καθημερινά από τα σαπιοκάραβα
    των δουλεμπόρων, έχοντας πληρώσει (πού τα βρίσκουν;) 2 και 3 χιλιάδες ευρώ το κεφάλι; Κι εσύ με τα πολλά
    εκατομμύρια περιουσίας, φιλεύσπλαχνε λαϊκιστή, πόσους πεινασμένους θ’ αναλάβεις να θρέψεις; Πόσους τρέφεις
    αυτή τη στιγμή; Α, ναι, τώρα που το σκέπτομαι, δε σε άκουσα να σατιρίζεις ποτέ τον Τσίπρα ή τον Αλαβάνο. Αυτοί
    δεν έχουν κάνει τίποτα άξιο να σατιριστεί; Και τον εαυτό σου, ναι, τον πεπλανημένο εαυτό σου που έχει προ πολλού
    καβαλήσει το καλάμι, πότε θα τον σατιρίσεις, Λάκη Λαζόπουλε; Νομίζω ότι σου δίνεται μια καλή ευκαιρία να το
    κάνεις τώρα που ψηφίστηκες “Μεγάλος Έλληνας”. Άρπαξέ την!
    Αυτά, και συγνώμη αν σε στενοχώρησα. Και πίστεψέ με, δε μου αρέσει να στενοχωρώ ανθρώπους, εκτός κι αν η
    συνείδησή μου το επιτάσσει για το κοινό καλό. Βλέπεις, δεν είσαι ο μόνος που νοιάζεσαι για τούτο τον τόπο και για
    τη νεολαία. Είμαστε κι άλλοι!
    “Μεγάλε Έλληνα”, μάθε πως όταν κάποιος μια μέρα είπε στον κυνικό φιλόσοφο Αντισθένη,“Πολλοί άνθρωποι σε
    επαινούν”, εκείνος απάντησε, “Γιατί; Τι κακό έχω κάνει;”
    Μαρία Σεφέρου – seferou.blogspot.com
    Σχόλιο Πάρε-Δώσε: Για να κάνουμε και τον δικηγόρο του διαβόλου, αν κρίνει κανείς απ’ τις «μορφές» που
    απαρτίζουν ένα μέρος των «100 μεγάλων Ελλήνων», όπως ο Μέγας Κωνσταντίνος που δεν ήταν Έλληνας, ο
    Μεταξάς που φέρθηκε προδοτικά στην μικρασιατική εκστρατεία, η εθνική μας «νιάου βρε γατούλα» Βουγιουκλάκη
    και αρκετοί άλλοι, τότε ο Λαζόπουλος αυτοδίκαια μπορεί να χαρακτηριστεί κι αυτός «Μεγάλος Έλληνας».
    Στους στραβούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος…

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Ο Λαζοπουλος ειναι ο μονος αυτη τη στιγμη που κανει αντιπολιτευση ειτε μας αρεσει ειτε δεν μας αρεσει.
    Απο την αλλη μερια, στην περιπτωση με τον Καρατζαφερη την πατησε, γιατι ο Καρατζαφερης ειπε οτι θα βυθιζει πλοια τουρκικα που παραβιαζουν ελληνικα χωρικα υδατα και οχι πλοια με μεταναστες.
    Οσο για το στρατο, δεν με νοιαζει αν πηγε ή δεν πηγε, αφου θεωρω μεγαλη μαλακια το πως λειτουργει το συγκεκριμενο συστημα.

    Reply
  28. Gmavros50

    ..ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    Απόστολε, ειλικρινά πιστεύεις ότι έχεις το ανάστημα ενός Μεγάλου Έλληνα; Ειλικρινά, με το χέρι στην καρδιά,
    πιστεύεις ότι μπορείς να σταθείς δίπλα στον Αριστοτέλη και στον Πλάτωνα, στον Όμηρο και στον Ιπποκράτη, στο
    Μακρυγιάννη και στη Μπουμπουλίνα; Τι έχεις προσφέρεις στον τόπο εκτός από χαβαλέ; Έχεις ποιήσει ήθος στα
    πλήθη, ως όφειλες σαν ηθοποιός; Ταλέντο έχεις, δεν το αμφισβητώ αυτό. Πώς όμως το χρησιμοποιείς; Άκου λοιπόν,
    Απόστολε: ή αυτοί που σε ψήφισαν δίνοντάς σου θέση μεταξύ των 100 “Μεγάλων Ελλήνων” έκαναν πλάκα για να
    γελοιοποιήσουν έτι περισσότερο τη γελοία ιδέα που είχε ο Σκάι για μια τέτοια ψηφοφορία, ή ήταν οι ίδιοι χαβαλέδες
    και πιστεύουν ότι είσαι “Μεγάλος”. Ας υποθέσουμε, όμως, ότι όντως είσαι ‘Μεγάλος’, και ότι όσοι σε ψήφισαν είναι
    ώριμα άτομα και το έκαναν συνειδητά. Τότε, θα σου θέσω ένα άλλο ερώτημα: Τι δουλειά έχει ένας δεδηλωμένος
    “αριστερός” σαν και του λόγου σου να βρίσκεται στην ίδια λίστα “Μεγάλων”, πλάι-πλάι με δικτάτορες τους οποίους
    βδελύσσεται, όπως ο Ιωάννης Μεταξάς και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος; Από κει να καταλάβεις το επίπεδο των
    ψηφοφόρων… Και από κει να καταλάβεις και τη δική σου κουφότητα, ναρκισσισμό, ματαιοδοξία και εν τέλει ανοησία.
    Λάκη, Λάκη, είσ’ εδώ; Έχασες μια μεγάλη ευκαιρία να δείξεις στο Πανελλήνιο ότι διαθέτεις, αν όχι ευφυΐα,
    τουλάχιστον κοινό νου. Έχασες την ευκαιρία της ζωής σου να σατιρίσεις δυναμικά όλο αυτό το φιάσκο του Σκάι,
    διδάσκοντας επιτέλους τους Έλληνες, μέσω υγιούς σάτιρας, κάποιες αρχές και αξίες που έχουν προ πολλού
    απεμπολήσει . Αποκαλύφθηκε ότι ο βασιλιάς του χαβαλέ ήταν γυμνός! Πόσο θλιβερό που πίστεψε ο φουκαράς ότι
    ήταν “Μεγάλος”… Τώρα, Λάκη, είναι πια αργά να επανορθώσεις, βγαίνοντας αξιοπρεπώς από την ανίερη λίστα των
    μικρομέγαλων του Σκάι και φτύνοντας την όλη διαδικασία μέσα στην ίδια την τηλεοπτική εκπομπή με τον
    προκλητικό τίτλο“Χρηματιστήριο των Μedia”… Αλλά πώς να το έκανες αυτό εσύ, ένα προϊόν του star-systemτων
    Μedia; Τώρα είσαι εγκλωβισμένος, Λάκη, και δε μπορείς πια να πεις λέξη ούτε για τον Ιωάννη Μεταξά ούτε για τον
    Γεώργιο Παπαδόπουλο. Διότι αν αυτοί δεν έπρεπε ν’ ανήκουν στη λίστα των “Μεγάλων Ελλήνων”, γιατί θα έπρεπε ν’
    ανήκεις εσύ; Αν αυτούς τους ψήφισαν λάθος άνθρωποι, γιατί εκείνοι που ψήφισαν του λόγου σου είναι σωστοί;
    Αυτά ως προς την εκλογή σου ανάμεσα στους 100 “Μεγάλους Έλληνες” του Σκάι. Πάμε πάρα κάτω, όμως. Ώστε η
    σάτιρα είναι σκέψη, καλέ μου φίλε. Έτσι δεν είπες; Και η σκέψη δεν έχει όρια, είπες και ελάλησες. Κι εφόσον,
    λοιπόν, η σκέψη εξ ορισμού δεν έχει όρια, ούτε του Καρατζαφέρη η σκέψη μπορεί να οριοθετηθεί διότι αυτό θα είναι
    αντιδημοκρατικό, και καθόλου τυχαίο. Και βέβαια δεν τον γνωρίζω τον Καρατζαφέρη, ούτε κάνω το συνήγορό του.
    Απλά αναφέρθηκα σ’ αυτόν επειδή σου έχει καθίσει στο στομάχι η αγωγή που σου έκανε, παρόλο που εσύ εξαρχής
    είχες δαιμονοποιήσει και τον ίδιο και το κόμμα του, μη χάνοντας ευκαιρία να γελοιοποιείς τους βουλευτές του και να
    τους διαπομπεύεις επί σκηνής ως μιάσματα, σατιρικώ πάντα δικαίω, και μη αναγνωρίζοντάς τους το αναφαίρετο
    δικαίωμα στην χωρίς όρια σκέψη που επιφυλάσσεις για τον εαυτό σου. Μάλιστα, τους αποκαλείς απροκάλυπτα
    φασίστες, αποκαλύπτοντάς έτσι τη δική σου φασιστική νοοτροπία της μη αποδοχής της διαφορετικότητας.
    Ω, πόσο φτωχή και θλιβερή ήταν η χθεσινή εμφάνισή σου, Απόστολε!

    Reply
  29. Gmavros50

    ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ:

    Αγαπητέ Απόστολε, παρακαλώ επίτρεψέ μου να σε αποκαλώ “Απόστολο”,
    τώρα που ανήκεις στους Μεγάλους, διότι το υποκοριστικό “Λάκης” σε
    μικραίνει. Επίσης, επίτρεψέ μου να σου μιλάω στον ενικό αφού γνωριζόμαστε
    καλά από τότε που σου είχα στείλει μια πολύ “τρυφερή” επιστολή στο
    προσωπικό σου Email, επιστολή που δημοσιεύτηκε και εδώ. Με χαρά μου τότε
    είχα διαπιστώσει ότι έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στα Αλ-τσαντίρια που
    επακολούθησαν είδα ότι είχες αραιώσει τη συγκεκριμένη χειρονομία, και σιγά-
    σιγά σχεδόν την έκοψες. Παίρνοντας, λοιπόν, θάρρος απ’ αυτό το καλό
    προηγούμενο, και με αφορμή τη χθεσινή νυχτερινή σου εμφάνιση στην
    εκπομπή του ΣΚΑΪ “Χρηματιστήριο των Μedia”, σου απευθύνω τούτη την
    ανοιχτή επιστολή, προσδοκώντας το καλύτερο.
    Α, ναι, πριν προχωρήσω να σου πω ότι είμαι κι εγώ εγγονή του Αριστοφάνη, δηλαδή έχω ασυλία να κάνω σάτιρα
    χωρίς όρια, σύμφωνα και με το “ευαγγέλιο” που ως Απόστολος του χαβαλέ εσύ κηρύττεις. Διότι, δεν σου κρύβω,
    χτες τη νύχτα με συγκίνησες επαναλαμβάνοντας το γνωστό τροπάριο: «Kαι μόνο ότι μιλάμε για όρια είναι ήδη
    περίεργο σε μια εποχή. (…) Η σάτιρα είναι σκέψη δεν είναι πληροφορία. Ως εκ τούτου είναι σα να λες “έχει όρια η
    σκέψη;” Η απάντησή μου είναι “όχι”. Και αυτή η καινούργια μέθοδος, η δια των αγωγών λογοκρισία, επιμένω στον
    όρο, είναι ένα καινούργιο φαινόμενο το οποίο δεν είναι καθόλου της δημοκρατίας και καθόλου τυχαίο.» Βρε τον
    παλιο-Καρατζαφέρη! Άκου κει να τολμήσει να σου κάνει αγωγή για ένα χιτλερικό μουστάκι που του φόρεσες!
    Απαράδεκτο! Καθόλου τυχαίο! Κάποιοι υπονομεύουν τη Δημοκρατία! Απάνω τους! Σε καταλαβαίνω σου λέω!
    Μάλιστα είμαι κι εγώ θύμα λογοκρισίας. Να, για δες εδώ. Και τι, εγώ δεν έβριζα κανέναν, απλά κάποιες φιλοσοφικές
    σκέψεις διατύπωνα πάνω στο θέμα που συζητιόταν. (Ευκαιρία να βγάλω κι εγώ το απωθημένο μου…)
    Πάμε, όμως, στην τηλεοπτική σου εμφάνιση, Απόστολε, “Μεγάλε Έλληνα”! Βρε παιδί μου πολύ μαζεμένος ήσουνα
    εκεί στον καναπέ. Πολύ συνεσταλμένος και ντροπαλός… Με απογοήτεψες! Δεν έμοιαζες σε τίποτα με το Λάκη που
    χοροπηδάει στην τηλεοπτική πίστα, το βασιλιά του χαβαλέ. Σου συμβαίνει τίποτα; Μάλιστα, όπως σε άκουγα να
    ψελλίζεις και πότε-πότε να μη βρίσκεις τις κατάλληλες λέξεις, σκεπτόμουνα: «Μα τούτος είναι ο Μεγάλος
    Έλληνας;» Αλήθεια σου λέω, δε σου φαινόταν καθόλου. Τώρα, αν αυτό συνέβαινε σε κάποιον άλλο
    συνεντευξιαζόμενο, απ’ αυτούς που σου κάθονται στο στομάχι, θα του είχες αλλάξει τα φώτα επί σκηνής. Θα τον
    είχες ξεσκίσει χωρίς έλεος. Θα έβαζες και θα ξανάβαζες το βίντεο και θα τον γελοιοποιούσες με τις ανάλογες
    γκριμάτσες και χειρονομίες μέχρι το κοινό σου να κατουριόνταν από τα γέλια. Μιλάω για τη στιγμή που σου τέθηκε
    ένα αναμενόμενο ερώτημα, για το οποίο θα έπρεπε, αφού φαίνεται πως δεν είσαι ετοιμόλογος, να ήσουν
    τουλάχιστον προετοιμασμένος. Παραθέτω τη στιχομυθία, και για όσους δεν πείθονται, μπορούν να δουν και το
    σχετικό βίντεο εδώ.
    Δημοσιογράφος: “Φαντάζομαι ότι έχετε πληροφορηθεί ότι είστε μέσα στη λίστα των εκατό μεγαλύτερων Ελλήνων.”
    Λαζόπουλος: “Δεν θα το μάθαινα αυτό; Δε νομίζω ότι… ε.. Δηλαδή ότι… Δε θέλω να πω λόγια… Γιατί είναι πολύ
    μεγάλη η τιμή αυτή.”
    Όσο για τη σεμνοτυφία που υποδύθηκες τη στιγμή εκείνη, ε, τι να σου πω; Θύμιζες ντροπαλή παρθένα. Καλά,
    ήσουνα για γέλια……..

    Reply
  30. Ανώνυμος

    ενας κατασκοποςμπορει να καταστρεψει ενα μεγαλο στρατο.
    η προπαγανδα μπορει να καταστρεψει ενα ολοκληρο εθνος.

    Reply
  31. Ανώνυμος

    ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ, ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ. ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ, ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ;

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΕΙ .ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ 7 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΗ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΜΕΝΗ. ΚΥΡΙΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΩΣΕ ΤΑ ΜΗΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 40ΑΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΩΦΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΥΜΩΝ. ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ? YΥΓ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΤΙΚΟΥ????????????????

    Reply
  33. Ανώνυμος

    ξεκωλιαστε μεχρι θανατου τον αριστεριστη μισελληνα λακιλαζοπουλο την οικογενεια και το παιδι του!!!!
    σφαξτε ολους τους αριστερους!!!
    μισος στο μισος της αριστερας!!!!
    βια στη βια της αριστερας!!!

    ζητω ο νεος εμφυλιος!!!!

    Reply
  34. Ανώνυμος

    ειστε μεγαλα κοροιδα μαποελληνες ο παπαρας ο λαζοπουλος ειναι μερος της προπαγανδας της ελληνικης τηλεορασης, δεν θα κατσω να εξηγησω τωρα πως και γιατι διοτι ειστε μεγαλα υπνοκουτορνιθια αλλα οσοι ασχολουνται λιγο ξερουν πολυ καλα τι λεω……γεια σας καληνυχτακηδες καναπετζηδες φραπεδακηδες κομπιουτεραδες……

    Reply
  35. Gmavros50

    Εχω σωσει πολους αβοηθητους Ελληνες,λιγο πριν τους γαμησουνε.Εσενα 9:33,μαλλον δεν σε προλαβα!!!Εισαι χαλασμενος πια,γι αυτο τους υποστηριζεις!!!
    Κι οσο βρε μουνουπανο της λασπης,δεν εχουμε αξιολογους πολιτικους,εμεις θα πρεπει να μενουμε με τα χερια σταυρωμενα και απαθεις;
    Χαλασμενε,ε χαλασμενε!!!!

    ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΩΡΑ!!!!!

    Reply
  36. Ανώνυμος

    AΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΡΑ ΚΑΚΩΣ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΙΡΝΑΙ ΔΕΞΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ

    Reply
  37. Ανώνυμος

    ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΓΙΑΥΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΜΥΑΛΟ???????
    ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ ΦΛΩΡΕ.
    ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΑΡΧΙΔΑΚΙ??
    Ο ΞΕΝΟΣ Η' ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ?????????
    ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΗΡΘΑΝ????

    Reply
  38. Gmavros50

    Α ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΕΡΑΤΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ!!!!
    ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ!!!!!!

    Reply
  39. Ανώνυμος

    Ακριβώς αυτό θέλουν να πετύχουν,το "διαίρει και βασίλευε" καλά κρατεί στη χώρα με τους κοκορόμυαλους πολίτες…
    Σε μια τέτοια χώρα μπορεί άνετα ο κάθε καρατζαβλάκας να είναι στη βουλή και ο κάθε κλανολαζόπουλος να χαρακτηρίζεται σύγχρονος Αριστοφάνης…
    Τους ίδιους υπηρετούν αμφότεροι μαλάκα έλληνα ξύπνα…
    Σκέψου λίγο ποιοί τα παίρνουν από τις παραστάσεις και των δύο…Σκέψου…
    Ναι μαλάκα, τα κανάλια και οι νυφίτσες που τα κατέχουν…

    Reply
  40. Ανώνυμος

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΦΡΑΓΚΟ ΑΜΠΕΛΙ? ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ? ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΜΕΣΑ? ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ !!! ΚΥΡΙΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΞΗ ΤΟΥ, ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ . ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΕΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ. ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΠΟΥ ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ???

    Reply
  41. Ανώνυμος

    ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
    ΚΑΡΑΧΩΣΤΗΣ
    ΚΑΡΑΓΑΜΙΑΣ
    ΚΑΡΑΡΧΗΓΟΣ
    ΚΑΡΑΠΡΟΕΔΡΑΡΑ

    ΕΤΣΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ?????????

    Reply
  42. Ανώνυμος

    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ……..

    Reply
  43. Ανώνυμος

    Κρίμα γιατι τον συμπαθούσα πολύ αλλά "ΣΠΑΣΤΙΚΑ" όταν ακόμα και μετά την σημερινή οικονομικό-κοινωνική κρίση..εξακολουθούσε να "προκαλεί" με τον Σταροβα μαζί στο γνωστό σκετς ΧΑΛΑΡΑ ..με τον ΦΡΑΠΕ στο χέρι στο μπαλκόνι..
    ΑΛΛΑ σχετικά με το ΘΕΜΑ καλά θα κάνουν όχι μόνον να βυθίζουν την βάρκα με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..αλλα να τους ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ να γυρνούν & ΚΟΛΥΜΠΟΝΤΑΣ

    Reply
  44. Ανώνυμος

    8:24 Πως έλεγε ο Βουτσάς στην Λάσκαρη στην γνωστή ταινία, έχω και κότερο πάμε μια βόλτα;
    Ε καμία σχέση

    Reply
  45. Ανώνυμος

    Στο διάολο όλα τα κόμματα. Φεύγοντας ας πάρουν και τον γλοιώδη Λαζόπουλο μαζί τους και τα πακιστανά που λατρεύει. Αλήθεια, μας έχει απαντήσει τι έκανε στο κότερο;

    Reply
  46. Ανώνυμος

    6:25 Ξέχασες αυτά:
    ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
    ΚΑΡΑΧΩΣΤΗΣ
    ΚΑΡΑΓΑΜΙΑΣ
    ΚΑΡΑΡΧΗΓΟΣ
    ΚΑΡΑΠΡΟΕΔΡΑΡΑ

    Reply
  47. Ανώνυμος

    ΤΕΤΟΙΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ .ΚΙ ΟΛΟ ΣΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟΝ Π….Ο ΤΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ

    Reply
  48. microvios

    ρε δε πατε να βαρεσετε καμμια μαλακια μηπως και σας περασει;
    αντε μαλακες,που εαν ειχατε το 1/4 του μυαλου του,θα ζουσατε εντελως διαφορετικα και θα σας κυβερνουσαν ανθρωποι και οχι γουρουνια…ο λακης δεν εχει ακομα ενταχθει καπου πολιτικα (τουλαχιστον ανοικτα),μεταφερει την απωλεια πνευματικου επιπεδου στη τηλεοραση,μεταφερει τη γνωμη του ΑΠΛΟΥ ελληνα,αυτου που ποτε δε βολευτηκε εις βαρος του κρατους και των πολιτων του,και κανει καποιες αναλυσεις που δυστυχως ενα μεγαλο ποσοστο των απαιδευτων ελληνων δεν καταλαβαινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μαλακες,προβοκατορες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    τωρα το εαν βγαζει χρηματα,και βεβαια βγαζει και καλα κανει,τα δουλευει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    δε καθεται στο λαπτοπ του να μαλακιζετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  49. Ανώνυμος

    ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΡΕΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ? ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ!!!!!

    Reply
  50. Ανώνυμος

    6:48 δεν την θέλουμε την δική σου ψήφο και τα αρχίδια σου να τα βάλεις στον κώλλο σου

    Reply
  51. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ…
    Ο ΛΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ 50ΑΡΙΑ ΚΙΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΣΕΙ
    ΤΥΧΑΙΟ;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…

    Reply
  52. Ανώνυμος

    ναι ναι
    ασχοληθειτε με τον ΒΟΛΕΜΕΝΟ Λαζοπουλο
    τρομαρα σας…
    Στην κερατεα ΓΙΝΕΤΑΙ Ο΄΄΄΄ΧΑΜΟΣ!!!!!!

    Reply
  53. Ανώνυμος

    ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΡΑΒΙΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!Α ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ.ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    Reply
  54. Ανώνυμος

    Σχολιο 6.25 μ.μ.
    '''''''''''''''

    ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ ΒΡΟΜΕΡΟΣ.
    Ο προεδρος του ΛΑ.ΟΣ προσφερει ανεκτιμητες υπηρεσιες στο Εθνος.

    Reply
  55. Ανώνυμος

    Eντάξει ρε παιδιά το εμπεδώσαμε.Ο κακός ο Λάκης που παίρνει ένα σωρό λεφτά απο τον Αlpha φταίει,που τα έχει βάλει με τον καημένο τον Καρατζαφέρη που ζει μόνο με τα ψίχουλα της βουλευτικής αποζημίωσης που του δίνουν οι έλληνες φορολογούμενοι και πριν 2 μήνες πρότεινε στο δελτίο ειδήσεων της Στάη να πέσουν οι μισθοί στα 300 ευρώ για να γίνουμε λέει ανταγωνιστικοί.Πατριώτης δεν ρίναι αυτός που μισεί τους ξένους,αλλά αυτός που αγαπάει το λαό της πατρίδας του και δεν προτείνει για τους συμπατριώτες του μισθούς εξαθλίωσης.Εκτός και αν δε το είπε αλλά του το έστησε και αυτό ο Λάκης

    Reply
  56. Ανώνυμος

    Τσακωνεται ο καρα τζαφερνης, και ο κ.ολοζολοπουλος.
    Μάλιστα..
    Να παρουν μαζι τους συριζομυριζα, πατσοκια και νουδουδες, κομμουνια και συνοδοιπορους…
    Δεν ειναι αυτοι η Ελλαδα, δεν ειναι αυτοι οι Ελληνες και Ελληνιδες.
    Ζητω οι ανενταχτοι πατριωτες Ελληνες και Ελληνιδες.

    Reply
  57. Ανώνυμος

    erwthsh 1h
    exei klepsei enas albanos thn tsanta ths manas sou me 200 euro kai ton pianeis….ti ton kaneis???
    apanthsh 1h
    ton skwtoneis sto ksylo to pio pithano.swsta???
    erwthsh 2h
    exeis mprosta sou ton tsoxatzopoulo,pagkalo,simhth,karamanlh(xontro),
    voskopoulo kai kai kai…….
    pou exoun klepsei olwn tis manes,mpampades,giagiades,pappoudes,paidia kai eggonia.ti tous kaneis????
    apanthsh 2h
    tipota.tous xeirokrotas! ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ!

    Reply
  58. Ανώνυμος

    ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Η ΓΡΑΨΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΣΩΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ Η ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ;;;;

    Reply
  59. Ανώνυμος

    6.42 FYCK OFF BITCH OF IMF……ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΕΙΣΑΙ;;;;;;;ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΚΕ ΤΟ FUCK YOU FROM HERE

    Reply
  60. GreenGuardian

    You filthy men here, they shouldn't never had had an agreement with IMF. Greece would be bankrupt, you would be out searching in rubbish for food instead of writing superficial stupid things here.

    Your goverment prevent something even worse with this indeed awful situation. IMF tries inner-devaluation but it is doing it wrong – like always… But is better from being bankrupt!

    Reply
  61. Ανώνυμος

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

    Reply
  62. Ανώνυμος

    re to albano re tha tsakisoume sto ksylo….ougk ougk…..eklepse thn mana mou re na poume….
    tha ton gamhsw ougk……na poume!
    ………………………………….
    zhtw to pasok,nd kai laos
    eksw oi ksenoi aftoi ftaine reeeeeeeeee

    Reply
  63. Ανώνυμος

    6.25 ΟΝΤΩΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΧΩΡΟΥ;ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ(ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΡΟΙΚΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΛΠ)

    Reply
  64. Ανώνυμος

    ΚΟΠΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥΣΤΟΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

    Reply
  65. Ανώνυμος

    να τα βουλιαξει ολα μαζι ομως με και τους προδοτες (Βαλιανατο νταλαρα κτλ)

    Reply
  66. Ανώνυμος

    Λαζόπουλε λούγκρε, γείτονα της Νταλάρα της Πάρου. Την ίδια μούρη έχεις. Μόνο που αυτή έχει κάνει αποτρίχωση. Γιωργάρα Καρατζαφέρη μήν ακούς τίποτε. Πάς για διψήφιο ποσοστό-τρίτο κόμμα. Άσε το Λαζόπουλο και τους συνοδοιπόρους να κάνουν ΄΄μαγκιές΄΄ με χρήματα του μνημονίου. Γιατί τα δικά μας και τα δικά τους τα έφαγε ο βαρέλας Πάγκαλος με τους αλληλέγγυους.

    Reply
  67. Ανώνυμος

    ΓΕΡΑΚΟ ΠΑΣΟΚΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΨΗΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΑΣΟΚ!ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ!

    Reply
  68. Ανώνυμος

    Πολλή εμπάθεια διακρίνω απέναντι στο Λαζόπουλο.Μήπως επειδή γεμίζει ο χώρος του κάθε τρίτη βράβυ.όπου ακούν ότι τελοσπάντων ακούν τα οποία και κανείς δεν είναι υποχρεωένος να ασπασθεί,διασκεδάζουν και ξεχνούν λίγο τα προβλήματά τους και αυτό το βρίσκεται και φασιστικό; φασιστικό είναι όταν δεν αφήνεις κάποιον να ακούσει ότι είναι αντίθετο με ααυτό που πισεύεις εσύ.

    Reply
  69. Ανώνυμος

    erwthsh 1h
    exei klepsei enas albanos thn tsanta ths manas sou me 200 euro kai ton pianeis….ti ton kaneis???
    apanthsh 1h
    ton skwtoneis sto ksylo to pio pithano.swsta???
    erwthsh 2h
    exeis mprosta sou ton tsoxatzopoulo,pagkalo,simhth,karamanlh(xontro),
    voskopoulo kai kai kai…….
    pou exoun klepsei olwn tis manes,mpampades,giagiades,pappoudes,paidia kai eggonia.ti tous kaneis????
    apanthsh 2h
    tipota.tous xeirokrotas!

    Reply
  70. Ανώνυμος

    Λάκης η βαλβίδα ασφαλείας ατμού τού λαϊκου λέβητα πού βράζει σίγουρα υπάλληλος τού κατεστημένου!!! Καρατζαφέρης και λοιπή τσογλαναρία τού ΛΑ.Ο.Σ. Πολιτικοί ανεμοδούρες, απατεώνες και κωλοφιλητάδες τού κατεστημένου!!
    ΚΚΕ καί λοιπά Αριστερά κόμματα φωνακλάδες και διαπιστωτές προβλημάτων, σήμερα δευτερευούσης σημασίας βαλβίδες στήν ελάττωση τού λαϊκού ατμού. Πάντως συνεχίζουν να υπηρετούν πιστά το κατεστημένο!! Σαμαράς και λοιποί της ΝΔ!! Τον έβγαλε το κατεστημένο αυτόν τον σπασίκλα από το σεντούκι και την ναφθαλίνη για να κρατηθεί το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία χωρίς αντιπολίτευση!! Ντόρα!! Αστην αυτή, ξεστομίζει μαλακίες κάθε φορά πού ανοίγει το στόμα της!! Αλλά για κοιτάξτε την Ευρώπη όλοι οι "Ηγέτες" της ιδίας χαζοχαρούμενης γλυψηματικής ιδιοσυγρασίας είναι!! Με κορυφή τον φυευμένο κύριο πατσαβούρα πρόεδρο της ΕΕ προσωπικότητος γυμνοσιάλιαγκου!!
    ΓΕΡΟΣ

    Reply
  71. Ανώνυμος

    O Λαζόπουλος εξυπηρετεί μια χαρά το σύστημα! Βρίζει τους πολιτικούς, τους γελοιοποιεί (δεν είναι περίεργο που κανένας δεν του έχει κάνει μήνυση;)και ο κόσμος εκτοτώνεται μια φορά την εβδομάδα. Έτσι καλμάρει ψυχολογικά και δεν ξεσηκώνεται.

    Reply
  72. Ανώνυμος

    Ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΚΕΜΕΝΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΝΙΚΑ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Reply
  73. Ανώνυμος

    ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΠΟΥΣΤΗΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΨΕΥΤΗΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΛΕΚΟΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ
    ΚΑΡΑΤΖΑΚΩΛΟΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΚΛΑΝΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΧΕΣΤΗΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΕΙΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΛΕΥΡΗΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΒΛΑΚΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΡΧΙΔΗΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΠΙΠΑΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

    Reply
  74. Ανώνυμος

    ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΒΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΜΕΜΠΤΟΥ ΗΘΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!ΖΟΡΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΣΑΡΡΗ ΦΑΛΑΚΡΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ(ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΑΥΓΑ)ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ(ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΔΕΣ!)Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΩ……ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ!ΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΒΥΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΜΕΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ Μ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΑ!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    Reply
  75. Ανώνυμος

    μα ρε παιδιά, το βίντεο με τον Καρατζαφέρη και τις μονταρισμένες δηλώσεις του έτσι όπως τις σχολίασε ο Λάκης το είχα δει πριν απο την εκπομπή του Λάκη στις ειδήσεις και τα ίδια σχόλια διάβαζα στα μπλόγκ.

    Reply
  76. Ανώνυμος

    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΥΘΙΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΛΟΙΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΩΝΤΑΙ. ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ;;;;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΤΡΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΧΡΙΤΗΣ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ,ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΝΑΝ ΤΡΕΛΟ;;;

    Reply
  77. Ανώνυμος

    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΈΡΗΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΠΝΙΞΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ???

    Reply
  78. Ανώνυμος

    6.18 ολοι οσοι χειροκροτουν ενα μαλακα σε οποιο χωρο και αν ανηκει ειναι μαλακες. Ολοι μας δουλευουν.

    Reply
  79. Ανώνυμος

    αν γινει προθυπουργος. και ρωτω ποτε?
    σωστα το ειπε εστω αυτος για να τακουνε οι τουρκοι κι απο ενα αρχηγο κομματος.αυτοι πως μας απειλουν.χρειαζεται και αυτος στη βουλη.

    Reply
  80. Ανώνυμος

    ΚΑΘΑΡΣΗ ΦΙΛΕ 1.18 ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΙ ΧΑΛΕΠΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

    Reply
  81. Ανώνυμος

    Τους 1.700.000 λαθρομετανάστες θα τους στείλει πίσω ο Καρατζαφέρης. Πως; Θα προσλάβει τούρκους δουλέμπορους για να τους μεταφέρουν που; Στην Τουρκία ή κάπου αλλού;
    Απορώ με τους ανεγκέφαλους του βιντεο που χειροκροτούν τον Καρατζαφέρη και δυστυχώς είναι πολλοί νέοι.

    Reply
  82. Ανώνυμος

    Μεγαλυτερο καιχειροτερο φασισταριο απο τον κομμουνισμο δεν υπαρχει,και αυτο το μογγολο ανηκει σ'αυτη τη παραταξη.Κριμα μονο γιατι βληματα τον παρακολουθουν χωρις να εχουν παρει χαμπαρι οτι ο ρολος του ειναι υποπτος και οτι συμπονα δηδεν τους μη εχοντες ενω αυτος ανηκει στους κ α λ ο κ α τ ε χ ο ν τ ε ς.

    Reply
  83. Ανώνυμος

    Ο Καρατζαφέρης δεν είπε για "πολεμικά" πλοία αλλά για όλα τα πλοία που μπαίνουν σε ελληνικά χωρικά ύδατα. Αυτά θα βουλιάζονται . Και αν είναι τουρκικά πλοιάρια που μεταφέρουν λαθρομετανάστες τι θα γίνεται;

    Reply
  84. Ανώνυμος

    ΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΣΑΤΙΡΑ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;
    ΤΑ ΕΞΗΝΤΑΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    Reply
  85. Ανώνυμος

    δεν ξέρω ποίος είναι μεγαλύτερος φασίστας …πάντως ξέρω ότι αυτοί και αρκετοί άλλοι του συστήματος (δήθεν δημοκράτες – αριστεροδεξιοί με βαθιές πλατιές τσέπες ) δεν ζούνε 5/μελή και 4/μελή οικογένεια με 1.400 ευρωπουλα..

    Reply
  86. Ανώνυμος

    ΟΝΤΩΣ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *