Μέσα στο σπίτι του καναδού καννίβαλου!

Αυτές τις μέρες δικάζεται στο Κεμπέκ του Καναδά ένας άνδρας ο Λούκα Μανιότα ο οποίος δολοφόνησε και διαμέλισε έναν φοιτητή. Στην δίκη του καναδού καννίβαλου ξεδιπλώνεται η φρίκη αφού παρουσιάζονται στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος που ξεπερνούν κάθε διεστραμμένη φαντασία.

Οι εικόνες είναι αποκρουστικές. Ο Λούκα Μανιότα, ο καναδός καννίβαλος άφησε πίσω του στον τόπο του εγκλήματος έναν τροχό, μαχαίρια και πολύ αίμα.

Η αστυνομία βρήκε αίματα στο ψυγείο και σε ένα στρώμα όταν έψαχνε το διαμέρισμα στο οποίο ο 32χρονος Μανιότα ομολόγησε ότι σκότωσε το θύμα του.

Οι ένορκοι είδαν σκληρές εικόνες στην δίκη. Ο Μανιότα αφού σκότωσε και διαμέλισε το θύμα του, έστειλε με το ταχυδρομείο τα μέλη του σε διαφορες περιοχές του Καναδά.

Και όχι μόνο αυτό. Ο Μανιότα μαγνητοσκοπούσε την πράξη του. Τα μέλη του άτυχου κινέζου φοιτητή τα έστειλε μεταξύ άλλων σε σχολεία στον Καναδό πρωθυπουργό και σε δυο κόμματα.

Μεταξύ αυτών που είδαν οι ένορκοι ήταν και ένα σημείωμα το οποίο έγραφε παραφράζοντας ένας γνωστό τραδούδι: «Τα τριαντάφυλλα είναι κόκκινα, οι βιολέτες είναι μπλέ, η αστυνομία θα χρειαστεί τα οδοντιατρικά σου στοιχεία για να σ’ αναγνωρίσει!»

Ο Μανιότα κινηματογράφησε την ανατριχιαστική του πράξη και την ανέβασε στο ίντερνετ πριν εγκαταλείψει το Μοντρεάλ για το Βερολίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο βίντεο ο Μανιότα εμφανίζεται να τρώει το θυμα του!

Η κατηγορούσα αρχή υποστηρίζει ότι ο Μανιότα προετοίμαζε το έγκλημά του για διάστημα 6 μηνών και μάλιστα είχε στείλει και email σε δημοσιογράφο όπου του έλεγε ότι θα σκοτώσει έναν άνθρωπο και θα βιντεοσκοπήσει την πράξη του.

Το βίντεο θα δουν και οι ένορκοι σύμφωνα με τους κατηγόρους του Μανιότα.

Φυσικά ο δικηγόρος του επικαλείται ψυχική ασθένεια του πελάτη του.

Η δίκη συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ: DailyMail




Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *