Πύργος: Πτώμα ηλικιωμένου «ξέβρασε» η θάλασσα! – Άγνωστα παραμένουν τα στοιχεία του

Μπροστά σ’ ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης περαστικοί στην παραλία Κατακόλου. Κοντά στο Καβούρι εντόπισαν…

το πτώμα ενός άνδρα σε ύπτια θέση γυμνού από τη μέση και κάτω και με ένα μπλουζάκι να είναι το μοναδικό ένδυμα που φορούσε.

Οι περαστικοί ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Κατακόλου, που διεξάγει και τις σχετικές έρευνες καθώς επίσης και την Αστυνομία.

Πρόκειται για έναν όχι ιδιαίτερα εύσωμο, η ηλικία του οποίου υπολογίζεται γύρω στα 70. Τα αίτια του θανάτου του θα εξακριβωθούν από τη νεκροψία – νεκροτομή η οποία υπολογίζεται ότι θα γίνει σήμερα.

Κι αυτό γιατί ο νεκρός άνδρας μεταφέρθηκε την Πέμπτη στο νοσοκομείο Πύργου και γίνονται ενέργειες για να μεταφερθεί σήμερα στην Πάτρα καθώς στον Πύργο δεν γίνονται ιατροδικαστικές πράξεις.

Πάντως από τις πρώτες ενδείξεις δεν φαίνεται να έχει τραύματα και πιθανολογείται πνιγμός. Βέβαια από την προανακριτική αρχή έχει σχηματιστεί δικογραφία και ερευνάται κάθε ενδεχόμενο.

Στο μεταξύ μέχρι και χθες το βράδυ δεν είχε προσέλθει κανείς για να αναζητήσει τον άτυχο άνδρα, με συνέπεια να παραμένει άγνωστη η ταυτότητά του.

Θα πρέπει τέλος να σημειωθεί ότι από το Λιμεναρχείο γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια εξεύρεσης μέσου μεταφοράς του θανόντος στην Πάτρα, αφού με βάση τους κανονισμούς δεν μπορεί να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και βέβαια δεν υπάρχει (μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές) συγγενής που θα αναλάβει τα έξοδα μεταφοράς.

patrisnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *