Συνέδριο στα “γενέθλια” Καραμανλή το Συνέδριο

Σε επικοινωνιακή διαχείριση των συμβολισμών, φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να προχωρήσει η Ντόρα Μπακογιάννη, στην προσπάθειά της να κερδίσει κρίσιμες εντυπώσεις για τη Δημοκρατική Συμμαχία, και να επιταχύνει τον χρόνο, για την καθιέρωση του κόμματος που ίδρυσε.

Σύμφωνα λοιπόν με …..
πληροφορίες του «statesmen.gr», η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας έχει δεχθεί εισήγηση από στενό συνεργάτη της, να προχωρήσει στην πραγματοποίηση του ιδρυτικού Συνεδρίου του νέου πολιτικού φορέα, στις 21 Μαρτίου 2011. Ποια είναι η σημειολογία της ημέρας; Μα, στις 21 Μαρτίου του 1997, ο Κώστας Καραμανλής κέρδιζε τον Γιώργο Σουφλιά και τον Μιλτιάδη Έβερτ στο Συνέδριο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, και αναλάμβανε την ηγεσία της Κεντροδεξιάς για τα επόμενα 13 χρόνια, που περιελάμβαναν μεταξύ άλλων και δυο εκλογικές νίκες σε βάρος του ΠΑΣΟΚ.

Η εισήγηση λοιπόν προς τη Ντόρα Μπακογιάννη είναι να πραγματοποιηθεί το ιδρυτικό Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας στα «πολιτικά γενέθλια» του Κώστα Καραμανλή, και μάλιστα, να επιλεγεί ως χώρος το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για να ενισχυθεί η σημειολογία της εκδήλωσης.

statesmen.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΟΛΟ ΔΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΠΟΙΟΣ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΤΣΑΤΑΚΕΙΙΚΟ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΗΣΥΧΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΔΩ Ο ΜΗΤΣΑΤΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ Η ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΗ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝΕ ΚΑΜΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΡΛΟΥ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΝΕΑ ΣΩΤΗΡΑΣ ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. ΑΦΘΑΡΤΗ, ΕΝΤΙΜΗ, ΠΙΣΤΗ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ Κ.Λ.Π. ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ "ΝΕΟ" ΚΟΜΜΑ. ΓΡΗΓΟΡΑ, ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *