Αυτή είναι «μεταγραφή» για τον Παναθηναϊκό!

Πριν καν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη συμπληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της επόμενης χρονιάς και αυτό σίγουρα θα τον βοηθήσει πάρα πολύ για να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός του χρόνου σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Οι Πράσινοι κινούνται με φοβερούς ρυθμούς και με την άφιξη του Εσιέν θα έχουν συμπληρώσει πολλά κομμάτια από το παζλ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως από το σημερινό ρόστερ, υπάρχουν παίκτες που θα είναι βασικότατοι και την επόμενη σεζόν, αλλά και ποδοσφαιριστής που έρχονται όπως οι Νίνης και Μαυρίας.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ωστόσο κι άλλος ένας, ο οποίος πριν την έναρξη των πλέι οφ ήταν σχεδόν σίγουρο πως δεν θα συνεχίσει στο Τριφύλλι. Μετά όμως από τις τελευταίες εμφανίσεις του, τα δεδομένα έχουν αλλάξει σημαντικά. Αναφερόμαστε φυσικά στον Γιώργο Κουτρουμπή, ο οποίος μετά την «έμπνευση» του Γιάννη Αναστασίου να τον βάλει στα χαφ, έχει ξεκινήσει μία νέα καριέρα.

Ο Έλληνας στόπερ μετά την άφιξη του Ταυλαρίδη δεν χώραγε και είχε τεθεί εκτός ομάδας, ωστόσο στα πλέι οφ πήρε μία τελευταία ευκαιρία από τον προπονητή του και την… άρπαξε από τα μυαλά. Έπαιξε στα χαφ στο ματς με τον Αστέρα, τα πήγε εξαιρετικά και από εκεί και πέρα έκανε δύο σπουδαία ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει9, ο Κουτρουμπής θα πάει κανονικά στην προετοιμασία και ο Αναστασίου που τον τον «κέρδισε» με τη μαγκιά του, μπορεί να υπολογίζει σε έναν παίκτη που θα του δώσει λύσεις τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή. Μεταγραφάρα και στο τζάμπα…

Πηγη sportdog

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *