ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΉΡ​ΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Η μικρή κολυμβήτρια του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου ΑντωνίαΔρούλια έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα για την κατάσταση του ΚολυμβητηρίουΝαυπλίου: «ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ!!!».

Η δεκάχρονη κολυμβήτρια, παρόλο ότι το Κολυμβητήριο έκλεισεστις 14 Δεκεμβρίου (και φυσικά δεν ξανάνοιξε), δεν το έβαλε κάτω. Ήθελε μεπάθος να παραμείνει στον υγρό στίβο και συνέχισε την προετοιμασία της με μεγάλοκόπο και θυσίες, τόσο δικές της όσο και της………..
οικογένειάς της, αφού αναγκαζόταννα πηγαίνει για προπόνηση στην Τρίπολη.
Οι θυσίες της όμως απέδωσαν καρπούς, αφού κέρδισε δυο χρυσά μετάλλια στηχειμερινή ημερίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και ΙονίωνΝήσων για παιδιά 10-11-12 ετών, που έγινε στην Τρίπολη το Σάββατο 28 και τηνΚυριακή 29 Ιανουαρίου 2012.

Η Αντωνία έπεσε στα 50 μ. ύπτιο και στα 50 μ. πρόσθιο καιτερμάτισε πρώτη με τους εξαιρετικούς χρόνους 00:42:80 και 00:47:23 αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι στους αγώνες συμμετείχαν παιδιά από μεγάλεςδυνάμεις της κολύμβησης της περιφέρειας Πελοποννήσου, που έχουν ανοιχτάκολυμβητήρια και μπορούν να προπονούνται καθημερινά. Το μοναδικό κολυμβητήριοτης περιφέρειας που παραμένει κλειστό είναι αυτό του Ναυπλίου, που έχει στείλειστο σπίτι τους και όπου αλλού δεκάδες παιδιά, ενώ ταυτόχρονα τους ακυρώνει τηναγωνιστική δραστηριότητα.

Και το χειρότερο; Δεν υπάρχει καμιά ανακοίνωση από τουςαρμόδιους του ΔΟΠΠΑΤ σχετικά με το χρόνο επαναλειτουγίας του, για να ξέρουν οιαθλητές, οι γονείς τους, αλλά και τα σωματεία ποια θα είναι η τύχη τους από δωκαι στο εξής. Αλήθεια, τα αθλήματα του υγρού στίβου θα γίνουν εποχιακά;

Θα επιστρέψουμε στη θάλασσα; Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός θαδιαλυθεί εντελώς; Τα κολυμβητήρια θα παραδοθούν σε ιδιώτες; (Μέχρι και τέτοιαακούγονται τελευταία).

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *