“ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ Η Κ.ΤΖΑΚΡΗ”


“Ως πρώην εργαζόμενος σε Δημοτική Επιχείρηση, μπορώ να σας πως μία σειρά έξυπνων τρόπων με τους οποίους μπορεί κανείς να προσλάβει στο Δημόσιο αυτούς ακριβώς που θέλει με πλήρη νομική κάλυψη. Φωτογραφικές προκηρύξεις, περίεργες προθεσμίες, αποδεικτικά ανάρτησης, υπογεγραμμένα μεν από «μάρτυρες», για προκηρύξεις δε που δεν αναρτήθηκαν ποτέ κ.ο.κ…
…Έχω δει να πετιούνται έξω άτομα που έπρεπε σαφέστατα να πάρουν μία θέση – έχω υπάρξει ένας απ΄ αυτούς, για λόγους που….
.

άξιζαν προσφυγής, αλλά δεν ξέρω αν άξιζαν την ψυχολογική φθορά και το κόστος των δικηγόρων.

Δεν είμαστε ηλίθιοι κ. Τζάκρη. Και κανείς μας δεν είπε ότι είστε κι εσείς ηλίθια. Δεν αμφιβάλαμε ότι ξέρατε πολύ καλά πώς να φυλάξετε τα νώτα σας, όταν προσλαμβάνατε όλο σας το συγγενολόι, τους μπατζανάκηδες και κουμπάρους κι ότι το κάνατε τόσο προσεκτικά, ώστε να είστε καθ΄ όλα καλυμμένη. Αλλά το να μας εμπαίζετε και να μας δουλεύετε κανονικά κι από πάνω ενώ δεν θα΄ πρεπε να έχετε τα μούτρα να μιλάτε, ε.είναι κομμάτι θράσος! Εκτός κι αν πιστέψουμε ότι έχετε υπογράψει συμβόλαιο με τον Σατανά, γιατί το να διοριστεί όλο σας το σόι είναι σατανική σύμπτωση που ξεπερνάει και τις μεγαλύτερες προσδοκίες του Εξαπωδό! Απ΄ όποια σκοπιά κι αν το δει κανείς, ακόμη και μαθηματικά με βάση το Νόμο τον Πιθανοτήτων, αυτό το τσίρκο των προσλήψεων είναι τόσο απίθανο, όσο το να βγει κανείς στο δρόμο και να τον απάγουν εξωγήινοι.

Το ότι δεν υπάρχουν στοιχεία εναντίον της κ.Τζάκρη, δεν σημαίνει ότι όλος ο Ελληνικός λαός είναι τόσο ηλίθιος όσο η ίδια πιστεύει και δεν ότι δεν καταλαβαίνουμε τα ευνόητα. Έκανε ό,τι έκανε, ας μην υποτιμάει τουλάχιστον την νοημοσύνη μας.”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://karatzova.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *